U14 – Gyenge kezdés után jött a csoda

Gulyás Gergő U14-es korosztályunk edzőjének értékelése:

Nyár végén alakuló U14-es csapatunknál a legfőbb kérdés az volt, hogy minden mérkőzésen ki tudunk e állni létszámhátrány nélkül. A bajnoki rajt előtt egy héttel még csak kilenc mezőnyjátékos és kettő kapus állt rendelkezésemre, ebből kifolyólag a nyári felkészülésünk is gyengére sikeredett.

Az első kettő mérkőzésen mindjárt a három kiemelkedő csapatból, kettővel mértük össze tudásunkat, ami a fent említett felkészülés nyomán, elég elkeserítőnek bizonyult, ezt az eredmény is tükrözte, 55 kapott és egy rúgott gól.

Majd jött a csoda!

Játékosaim küzdeni tudása, és lelkesedése felcsillantotta a reményt. A következő öt mérkőzésen az elérhető 15 pontból 10 pontot sikerült megszereznünk, a nálunk még előrébb tartó csapatok ellen.

Ehhez kellett pár játékos kiemelkedő teljesítménye, Windheim Szabolcs 16 és Budai Bence 11 gólja. Spengler Balázs és Pápai Benedek hétről hétre nőttek fel a feladathoz, hogy az egy évvel idősebbek bajnokságában is megmutassák tehetségüket.

Becsületesen és még nagyobb elánnal dolgoztunk tovább, de az újabb csoda elmaradt, amit majd egy jó téli felkészüléssel, és új játékosok érkezésével a tavaszi szezonban szeretnénk folytatni.

Összességében a bajnokság legfiatalabb és most alakuló csapatától egy bravúros teljesítmény volt az őszi szezon.

Minden játékosomnak gratulálok a pályán nyújtott teljesítményükhöz, de legfőképpen a folyamatos fejlődéshez, amit hétről, hétre mutatnak.

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!