U13 NB I – Éremátadás a PMFC elleni meccs szünetében

A tavalyi évben az U13 NB I-es bajnokságban szereplő utánpótlás csapatunk ezüstérmet szerzett, melynek éremátadására szombaton (08.21) a Kozármisleny – PMFC mérkőzés szünetében kerül sor.

A bajnoki címet a Győri ETO gárdája gyűjtötte be, de fontos megemlíteni, hogy U13-as labdarúgóink ugyanannyi pontot gyűjtöttek, mint a végső győztes, aki csupán jobb gólarányának köszönheti a bajnoki címet!

Együttesünk olyan nagy múltú klubok utánpótláscsapatait utasította maga mögé, mint a Haladás, Felcsúti Puskás Akadémia, PMFC, Kaposvár, Videoton, ZTE.

A csapat tagjai:

Csobán Dominik
Antal Balázs
Dániel Márk
Konyhás Gergő
Pethő Krisztofer
Jelena Richárd
Reith Renátó
Fűrész Bence
Vogyicska Bálint
Oberlander Máté
Auth Ádám
Právics Dominik
Horváth Dániel
Suhajda Kevin
Hilcz Zoltán
Lukács Márk
Lukics Máté
Beck Balázs
Berdó Máté
Szabó Dominik
Mim Gergely

Edzők: Jelena Richárd, Csobán Róbert

Koordinációs edző: Telek István

Kapusedző: Volcsányi Csaba

Gratulálunk az együttes valamennyi tagjának, további sok sikert kívánunk!

5 hozzászólás

 1. Szurkoló szerint:

  T. Nagy G.!

  Az olvasottak nagyon szépen hangzanak,csak az a kis szépséghibája a dolognak,hogy ezek a csapatok meg sem ütik az első osztályú szintet ebben a korosztályban!Szívesen olvastunk volna a 14-én lejátszott MTK elleni 12:0-ás fiaskóról,de sajnos ez nem történt meg.Kiváncsiak lettünk volna,hogy az edzők mivel magyarázzák meg ezt a csúfos vereséget,hiszen az MTK “csak” 3.lett a saját bajnokságában.A vereséget épp olyan tisztességgel kell megírni,mint a győzelmet!A válogatott játékosokról pedig csak annyit,hogy az ellenfél tartalékai is egytől-egyig sokkal jobb játékosok mint ők!Ez csak azért lehet,hogy ez a régió is adjon játékost,de ilyeneket?Magyar valóság 2010.labdarúgás!

 2. NagyG szerint:

  Tisztelt Szurkoló!
  A fent leírtak tények. Az U13 NBI-es bajnokságban lett ezüstérmes a Kozármisleny U13-as labdarúgó csapata! Akár megütik ezek a csapatok a szintet, akár nem, az 1. osztályban értük el a sikert. Talán nem probléma, hogy a többi csapat, az ellenfelek erősségéről nem mi tehetünk. Amúgy vannak itt jó csapatok, akiket sikerült megelőzni.
  A 14.-én lejátszott mérkőzésről. Elnézését kérem, de kivételesen nem tudtam ott lenni a mérkőzésen, ezért nem történt tudósítás. Nem pedig azért, mert esetleg nem tetszett volna bárkinek is az eredmény. Ennyit a tisztességről! Hogy mik voltak a vereség okai? Talán az, hogy az MTK megteheti, hogy ennyi idős korban összevásárolja az ország kimagasló fizikai, technikai adottságokkal rendelkező játékosait, akik adott esetben a korosztály normál érettségű játékosainál 1-2 évvel idősebbnek felelnek meg. Ezek az MTK-sok aztán innentől tarolnak abban a bajnokságban, ahol éppen szerepelnek, de soha nem kell magukat odatenni 100%-osan, hiszen annyival jobbak, aztán amikor beérik fejlettségben őket, vagy hasonló fizikumú kvalitású nemzetközi ellenféllel találkoznak, akkor jönnek a problémák. Ez sokkal inkább magyar jelenség!
  Válogatott játékosok. Ez most, hogy jön ide? Ki említette a válogatottakat?? Hogy jutott ez most önnek eszébe? Tudomásom szerint nincs utánpótlás válogatott játékosunk, csupán olyan van, aki válogatón szerepelt. Bizonyára nem véletlenül, és bizonyára az sem véletlen, hogy pl. az MTK-ban szereplő játékosok lettek kiválasztva, és lehet, hogy éppen ettől jobb az MTK!
  Ha nem gond mi IGENIS büszkék vagyunk az utánpótlásunkra és erre a korosztályunkra egyaránt! Ha ön kicsit is a Kozármisleny csapatának szurkolna, velünk együtt tudna örülni U13-as csapatunk sikerének! Ha nem gond mi ön nélkül is ezt tesszük! Hajrá Kozármisleny!!!

 3. igazi szurkoló szerint:

  Elnézést, de engem mint igazi szurkolót felháborít a névválasztása! Javaslom a leírtak alapján az “ostoba apuka”, “ellendrukker” vagy ha más csapatot erősít a “savanyú a szőlő” névválasztások egyikét. Amúgy ha kikap egy csapat, az már nem a miénk? Hogy lehet ebbe belekeverni amit egy év munkájával elértek? Hogy lehet a rengeteg munkát, és sikert egy névtelen hozzászolásban másodpercek alapján leírni? Amúgy nem részletezem a szakmaiságát, mert az gáz, de ha ott volt a Pécs első meccsén, láthatta volna, ahogy a “nagy Pécs” átadta azt az aranyérmet, ami a tavalyi legnagyobb sikerük volt: a másodosztályt nyerték az U15-ben! Mi, akiknél csak a megyében egy csomó város nagyobb, a Nyugat-magyarországi bajnokságot – tehát itt az első osztályt – nyertük, illetve lettünk gólaránnyal másodikak. Amúgy aki utánpótlásnál bármilyen eredményekről beszél, az nyilván nem ért SEMMIT az egészből! Kikaptunk egy edzőmeccsen??! És??!

 4. Kiss Gábor szerint:

  Kedves ˝Szurkoló”! ( ellendrukker )

  Jót mosolyogtam a hozzászólásodat olvasva. Felnőtt létedre 12-13 éves gyerekeket fikázol? Ráadásul olyan gyerekeket, akik a sportban és a tanulásban is kimagaslóan teljesítenek, és emberileg is jóval feletted állnak. Az én fiam is ennek a csapatnak a tagja. Büszke voltam, amikor a nyakukba akasztották az érmeket, és felolvasták a nevüket. És arra is,hogy a szurkolóink addig nem mozdultak a lelátóról, amíg a gyerekek a pályán voltak. Pedig ˝csak ˝ gyerekekről volt szó, és˝csak˝ egy NB l-es bajnokság ezüst érmét vették át. Jó érzés ehhez a közösséghez tartozni, akár gyerekként, akár felnőttként. Tudod itt a gyerekeket nem csak a futballra tanítják meg, hanem az emberségre is. Ami sajnos belőled hiányzik. Alázattal kell elfogadnunk a vereséget, más csapatok győzelmét. Tedd ezt te is,boldogabb ember válik belőled! Azért annak örülök, hogy nyomon követed ennek a ˝gyenge˝ U 13-as csapatnak a tevékenységeit. Ha nem emlékeznél fejből a nevükre, akkor a lap tetején olvasgathatod őket, és ajánlom jól vésd az emlékezetedbe,mert még sokat fogsz hallani róluk. És mellékelek néhány fotót is, hogy lásd is őket, mert érdemes. No ennyit az U 13-ról.
  További jó böngészést kívánok a többi csapat között is, mert biztosan ott is találsz majd valami érdekeset.
  U.i: Gratulálok a PMFC csapatának, a vasárnapi győzelméhez!
  Egy Anyuka

 5. Fa szerint:

  szurkoló:Te egy féltékeny szülő vagy,vagy nem?

Szólj hozzá a bejegyzéshez!