U10 – Tornagyőzelem Horvátországban

Április 6-án a horvátországi Petlovacban vettünk részt egy nemzetközi tornán. Az utolsó pillanatban a horvát első osztályú Cibalia lemondta a szereplést, de így is rangos ellenfelekkel mérhettük össze tudásunkat.

Sajnos az esőzések miatt nagyon sárosak voltak a pályák, így kíváncsi voltam arra is, hogy a srácok hogy alkalmazkodnak a körülményekhez.

Eredmények:

PMFC – NK OSIJEK 1 – 0

 Gólszerző: Redzic D.

Nehezen szokták meg a gyerekek a sáros pályát, de így is szép akciókat vezettek, és csak a helyzetkihasználásunkon múlt, hogy szoros lett a vége a horvát első osztályú ellenféllel szemben.

PMFC – Videoton 5 –1

Gólszerzők: Molnár T. (2), Redzic D.(2), Horváth P.

Látványos támadásokat vezettünk, gyorsan egy-két érintővel játszva, az egész tornán ezen a mérkőzésen nyújtották a fiúk a legjobb teljesítményt, ennek volt köszönhető a fölényes győzelem.

PMFC – NK Petlovac  4 – 1

Gólszerzők: Molnár T. (2), Redzic D.(2).

Magabiztos győzelmet arattunk a szerényebb képességű, de nagyon szívós, fizikailag erős házigazdák ellen.

Döntő:

PMFC – OFK Banja Luka 2 – 1

Gólszerzők: Molnár T., Redzic D.

Az utolsó mérkőzésen a pálya már szinte alkalmatlan volt a folyamatos játékra, de a srácok ennek ellenére végig focizni, és nem birkózni akartak, ennek volt köszönhető a győzelem a bosnyák élvonalbeli ellenféllel szemben.

A kupa első három helyezettje:

1. PMFC

2. Banja Luka

3. NK Petlovac

A torna legjobb játékosa Molnár Tamás, gólkirálya pedig Redzic Damír lett!

A srácok azzal nőttek az ellenfelek fölé, hogy minden meccsen ők irányították a játékot, valamint jobban alkalmazkodtak a körülményekhez.

A kupán résztvevő gyerekek: Kovács Zalán, Bozóky Máté, Demkó Attila, Horváth Marcell, Horváth Patrik, Molnár Tamás, Redzic Damir, Soós Balázs, Virágos Ákos, Vogyicska Balázs.

Gratulálunk!

Soós Attila – Pókos Csaba

Szólj hozzá a bejegyzéshez!