U10 – Megnyertünk a Barletta kupát

Megismétlődött a Halásztelki döntő.

Vasárnap került megrendezésre Kozármislenyben a 2. Barletta Nemzetközi U10-es torna, melyen tíz csapat mérte össze tudását.

A mi játékosaink a PMFC-Pécsi Futball Akadémia csapatát erősítették.

A tornán résztvevő csapatok: FTC ”fehér”, FTC ”zöld”, CIBALIA, VIDEOTON, HÍRŐS-ÉP KECSKEMÉT, HYPO LIMAC KRPAN&BABIC AKADÉMIA, PMFC, PMFC –PÉCSI FUTBALL AKADÉMIA, KOZÁRMISLENY „2004”.

Csoportmérkőzések:

PMFC- Pécsi Futball Akadémia- PMFC II.  6-0

Gólszerzők: Vogyicska 2, Horváth P. 2, Bozóky, Molnár

Pécsi Futball Akadémia – FTC  ”fehér” 5-0

Gólszerzők: Vogyicska, Horváth P., Redzic3

Pécsi Futball Akadémia -Videoton 4-0

Gólszerzők: Horváth P., Redzic 2, Vogyicska

Pécsi Futball Akadémia  – Cibalia 1-1

Gólszerző: Horváth P.

Nagyon könnyed játékkal veretlenül lett csoportelső csapatunk, csupán a horvát első ligás Cibalia ellen akadozott a játék.

A döntőbe jutásért házi rangadót kellett játszani.

Pécsi Futball Akadémia – PMFC  4-1

Gólszerzők: Redzic 3, Horváth P.

Az első három-négy perc kivételével,végig nagy fölényben játszott csapatunk, a helyzetkihasználás azonban katasztrofális volt. Azonban sikerült ismét a fináléig menetelni.

A döntőbe ismét a Kecskemét csapatával kerültünk össze, ezzel lehetőséget adva ellenfelünknek, hogy visszavágjon a Halásztelken elszenvedett fináléért.

DÖNTŐ:

PMFC-PÉCSI FUTBALL AKADÉMIA – KECSKEMÉT   4-0

Gólszerző: Redzic 3, Vogyicska

Keményebb ellenállásra számítottunk, talán kicsit elfáradt a döntőre  ellenfelünk, hiszen ők nem lettek csoportelsők  ezért plusz mérkőzést kellett játszaniuk. Srácaink nagyon jól játszottak és ilyen arányban is megérdemelten nyertek.

A torna első hat helyezettje:

1. PMFC –PÉCSI FUTBALL AKADÉMIA

2. KECSKEMÉT

3. FTC

4.PMFC

5. VIDEOTON

6. CIBALIA

Ezen a napon is a mezőny fölé emelkedett a csapatunk, minden mérkőzésen óriási mezőnyfölényben voltunk,  járattuk a labdát – igaz ez néha lassan ment -, labdakihozatalokból szépen ”építkeztünk”,talán a helyzetkihasználásunk volt a leggyengébb pontunk ezen a napon.

Hat mérkőzésből 5 győzelem és 1 döntetlen, 24-2-s gólaránnyal lett kupagyőztes a csapat!

A kupagyőztes együttes tagjai: Váradi Donát, Bozóky Máté, Horváth Patrik, Horváth Marcell, Szijas Dániel, Demkó Attila, Redzic Damir, Vogyicska Balázs, Molnár Csongor, Virágos Ákos.

A torna gólkirálya 11 találattal a PMFC-PÉCSI FUUTBAL AKADÉMIA csapatát erősítő Redzic Damir lett!

A torna válogatottjába a PMFC keretéből négy játékos került be: Molnár Tamás,Váradi Donát,Demkó Attila, Vogyicska Balázs.

Gratulálunk srácok büszkék vagyunk rátok!

Szeretnénk megköszönni a sok-sok segítséget, támogatást, mely nélkül nem tudtuk volna ilyen színvonalú tornát szervezni.

Köszönjük:BARLETTA BUTORHÁZ,GP Prudukt Kft., Tshibo, Szabadi és Társa Kft., G-Pack, Dönci húsbolt, Pompos Pékség, Partner autóalkatrész, Würt, Varga zöldség, Duma-Pusztai Fruit Kft., Inerma Kft. és természetesen a segítőkész szülőknek!

Pókos Csaba-Soós Attila edzők

Szólj hozzá a bejegyzéshez!