U10 – Látványos fejlődés

A csapat nyáron  16 fős kerettel kezdte meg az edzéseket, voltak távozók és érkezők egyaránt.

Az egy évvel fiatalabb korosztályból is csatlakoztak a kerethez a legügyesebbek.

Több fronton kellett helytállnia a gyerekeknek, hiszen a Bozsik tornákon kívül , indultak a Dél-Dunántúli Regionális Bajnokságban, valamint a  hazai és Nemzetközi tornákon mellett, még a diákolimpiás mérkőzéseken is pályára léptek a srácok.

A Bozsik tornákon és a Regionális Bajnokságban egy évvel idősebbek ellen játszottak a gyerekek keresztpályán.

Nem vallottak szégyent, csupán fizikálisan maradtak alul egy-egy  mérkőzésen, de ezt gyorsaságukkal, játékügyességükkel sokszor ellensúlyozni tudták.

A Regionális bajnokságban a harmadik helyen végeztek, így a felső ágra kerülve várhatják a tavaszi mérkőzéseket.

Sok minőségi tornára kaptunk meghívást, ahol remek csapatok ellen léphettünk pályára: MTK-Mészőly Focisuli, FTC, UTE, Kecskemét, Diósgyőr, Győri ETO, Főnix,Videoton, Lurkó-Szombathely.

Játszottak a gyerekek a Slovan Bratislava, Dinamó Zagrab, Zenta, Krpan&Babic Akadémia, NK Osijek, Banja Luka csapatai ellen is.

Sokat fejlődtek a gyerekek, próbálunk folyamatosan új impulzusokkal, módszerekkel fejleszteni képességeiket.

Nagyon fogékony a korosztály, jól reagáltak az új feladatokra.

Sokat fejlődtek technikailag, gyorsabbak, dinamikusabbak lettek, ennek köszönhetően gyorsult a játékuk. Országos szinten is a legjobbak közé tartozik a csapat. Szinte az összes tornán felhívták magukra a figyelmet a kulturált játékukkal.

Nem pihenhet sokat a csapat, hiszen január 4-én már Boszniába utazik egy tornára, és még ebben a hónapban Bükre kell utazniuk egy színvonalas tornára.

GRATULÁLOK SRÁCOK JÓ PIHENÉST, KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!
PÓKOS CSABA

Szólj hozzá a bejegyzéshez!