U10 – Ezüstös lett az ősz legnehezebb hétvégéje

A 2004-es korosztályunk egy igen nehéz héten van túl, három bajnoki mérkőzés egy Bozsik torna és egy saját rendezésű Nemzetközi torna – Pamacs kupa – szerepelt a heti programban.

Bajnoki mérkőzések:

KOMLÓ U11 – PMFC U10  1-8

DOMBÓVÁR – PMFC  2-3

PMFC U11 „B” – PMFC U10  4-2

A bajnoki mérkőzések és a Bozsik torna sokat kivett a srácokból, hiszen ebben az évben leginkább egy évvel idősebbek ellen kell játszani.

Vasárnap került megrendezésre Kozármislenyben a Pamacs kupa az U10-es korosztály számára, ahol három nemzet csapata mérhette össze tudását. Kiváló idő, jól előkészített pálya sok szurkoló várta a csapatokat.

Mérkőzések:

PMFC – GOLD-SPORT   1-1

PMFC – NK OSIJEK   1-1

PMFC – BANJA LUKA   3-3

PMFC – FŐNIX GOLD   3-2

PMFC – CIBALIA     2-1

A torna előtt kicsit féltettem a gyerekeket, mert nagyon megterhelő volt a hetük. Az első mérkőzésen még kicsit tompán játszottak, de mérkőzésről – mérkőzésre lendültek bele egyre jobban a játékba.

Fizikálisan mindegyik csapat erősebb volt nálunk, ám játékban a „kicsik” mindenki fölé emelkedtek, és ha jobban kihasználják a helyzeteiket  akkor mindegyik mérkőzést győztesen hagyhatta volna el a csapat.

Egy igen színvonalas tornán ismét bebizonyította a korosztály, hogy jó úton jár, tudatosan, szépen játszottak a srácok, és a párharcokban is felvették a harcot a horvát és bosnyák ellenfelekkel szemben.

VÉGEREDMÉNY:

1.    BANJA LUKA

2.    PMFC

3.    CIBALIA

4.    FŐNIX

5.    GOLD-SPORT

6.    NK OSIJEK

A csapat tagjai:
Budzsáklia Benett, Keresztes Noel, Pataki Noel, Pólics Áron, Ulrich Dani, Sajnovics Milán, Rácz Balzs, Róka Ádám,Varga Botond, Gyimesi Szabolcs.

A torna válogatottjába két játékosunk is bekerült – Pataki Noel és Budzsáklia Benett.

Gratulálok srácok!

Pókos Csaba

Szólj hozzá a bejegyzéshez!