U10 – Aranyérem Szerbiában

Április 27-én a Vajdaságban található Perlezben (Perlasz) vett részt U10-es korosztályunk a hagyományos Chin Chin Kupán.

A tornán 14 csapat indult, a szervezők két négyes és két hármas csoportot alakítottak ki, mi az egyik utóbbiba kerültünk.

Csoportmérkőzések:

PMFC – Lehla Muzla 7-1

Gólszerzők: Redzic Damir (2), Fröhlich Csaba (2), Molnár Tamás, Horváth Patrik, Vogyicska Balázs.

Eleinte görcsösen játszottak a gyerekek, de aztán szép lassan belelendültünk és a végére kijött a két csapat között lévő jelentős tudásbeli különbség.

PMFC – FK Gaucosi Cacak 1-0

Gólszerző: Molnár Tamás.

Sok helyzetet dolgoztunk ki, de azokat egy kivételével ki is hagytuk. Nem játszottunk jól, de így is uraltuk a meccset, ellenfelünk nem rúgott kapura.

Negyeddöntő:

PMFC – Electrica Timisoara 5-1

Gólszerzők: Redzic Damir (2), Molnár Tamás, Vogyicska Balázs, Fröhlich Csaba.

Játékunk csak időnként volt meggyőző, de ennek ellenére magabiztos győzelmet arattunk román ellenfelünkkel szemben és ezzel biztosítottuk helyünket az elődöntőben.

Elődöntő:

PMFC – Zrenjanin 3-1

Gólszerzők: Horváth Patrik (2), Vogyicska Balázs.

Az ellenséges légkörű mérkőzés nagy részében parádésan játszottak a fiúk, futószalagon dolgoztuk ki a helyzeteket, kétség sem férhetett hozzá, hogy a döntőben a helyünk, ahol Szerbia legjobbnak tartott klubja, a nagyhírű Partizan Beograd várt ránk.

Döntő:

PMFC – Partizan Beograd 4-3

Gólszerzők: Redzic Damir (2), Molnár Tamás, Horváth Patrik.

Egy kiváló, kulturáltan focizó csapat ellen játszottunk nagyon izgalmas, magas színvonalú mérkőzést. 0-1-ről fordítottunk 4-1-re, ebben a periódusban ellenállhatatlanul játszottak a gyerekek. A meccs legvégén kaptunk két szerencsétlen gólt, de a nagy örömünket már ez sem veszélyeztette: végre sikerült legyőznünk a Partizant és ezzel megszerezni a kupagyőzelmet!

A torna elején döcögősen játszottunk, de ahogy jöttek a meccsek, úgy lettünk egyre meggyőzőbbek és aztán az elődöntőben, illetve a fináléban már nagyon jól játszottak a srácok és ennek köszönhetően megérdemelten szereztük meg a végső győzelmet.

A Chin Chin Cup végeredménye:

1. PMFC

2. Partizan Beograd

3. Bolesnikov Akademia Novi Sad.

A kupán résztvevő gyerekek: Kovács Zalán, Bozóky Máté, Demkó Attila, Fröhlich Csaba, Horváth Patrik, Molnár Tamás, Redzic Damir, Szíjas Dániel, Virágos Ákos, Vogyicska Balázs.

A torna legjobb játékosa Redzic Damir lett!

Gratulálunk fiúk!
Soós Attila – Pókos Csaba

1 hozzászólás

  1. oregrocker szerint:

    Sziasztok!

    Mit lehet erre mondani? Csak annyit: GRATULA! A sok munkának ismét meg lett az eredménye. Egy olyan tornát nyertetek meg, ami bár melyik magyar csapatnak a becsületére vált volna. Nem utcák-terek bajnoksága volt, hanem Szerbia legrangosabb 2003-as tornája.

    Még egyszer: Gratula mindenkinek!

    Damír! Neked külön is, de ehhez kellett a csapat!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!