TV-s meccsen fogadjuk a Győri ETO-t

Pénteken 15.00-kor, ingyenes belépés mellett kerül megrendezésre a Kozármisleny – Győri ETO II. NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés.

Az őszi fordulók során a Tatabánya elleni hazai mérkőzésünket már közvetítette a Duna TV, akkor egy élvezetes találkozón 3-2-es mislenyi siker született.

A Televízió illetékesei már akkor jelezték, hogy elégedettek voltak a rendezéssel, a kiszolgálással, ráadásul egy sokgólos, látványos mérkőzést tudósítottak, így ígéretük szerint most újból visszatérnek.

A mérkőzés időpontja (péntek 15.00) valamelyest szokatlan, de nyilván örömmel vesszük a közmédia érdeklődését. A hétköznapi korai kezdés ellenére is szeretnénk ha minél többen látogatnának ki a találkozóra, így ezúttal is ingyenesen lesz megtekinthető a találkozó.

A vasárnap Pakson megrendezett mérkőzésen 3-0-ás magabiztos sikert értünk el, amely reméljük jót tett a játékosok önbizalmának, hiszen a megelőző idegenbeli összecsapásainkon nem voltunk eredményesek, legutóbb a tavaszi rajton a BKV otthonából sikerült elhozni a 3 bajnoki pontot.

A paksi sikerrel megszilárdítottuk 2. helyünket a bajnoki táblázaton, de nagy a tülekedés mögöttünk, így egy pillanatra sem szabad megnyugodni és nem lehet más a célunk, mint az újabb 3 pont begyűjtése.

Hazai pályás szereplésünk parádésnak tekinthető, hiszen legutóbb 2012. április 7-én azaz több, mint 1 éve szenvedtünk vereséget hazai pályán.

A 2012/2013-as bajnokságban az eddig lejátszott 11 mislenyi találkozón 9-szer győztünk és 2-szer végeztünk döntetlenre. Ez, az egész mezőny teljesítményét figyelembe véve a legjobbnak számít, hiszen hozzánk hasonlóan csak a Puskás Akadémia FC rendelkezik hasonló mutatóval, de a gólarányunk jobb.

Ha figyelembe vesszük, hogy a tavalyi évben a hazai pályás eredményeket tekintve 1. helyen végeztünk, akkor megállapítható, hogy valóban hosszabb ideje jól szerepel együttesünk Kozármislenyben.

Ennek a jó sorozatnak a folytatását várjuk ezúttal is, hiszen céljaink elérése érdekében szükségünk van a 3 pontra, melyet a Győri ETO második csapata ellen gyűjthetünk be.

A győriek a múlt hétvégén szerencsétlen körülmények között veszítettek pontokat, hiszen 3-1-es vezetésük után emberhátrányba kerültek, majd a 94. percben a vendégek egalizáltak.

A Sándor István vezette vendégek jelenleg a bajnoki táblázat 12. helyén állnak. Mint tudjuk, az NB I-es klubok második csapata év végén kiesnek az NB II-től, így ezen fiatal csapatok célja, hogy minél több tehetség mutathassa meg magát az NB II-ben, fejlődhessenek – amely a játékosok és klub érdeke is egyben.

A győri fiatalokat valószínűleg hasonlóképp motiválni fogja a TV-s mérkőzés, mint a kozármislenyi labdarúgókat, hiszen most nagyobb nyilvánosság előtt mutathatja meg mindenki képességeit.

A múlt heti mérkőzésen Boda József 5 sárga lapos eltiltását letöltötte, így ő Szabó Zsolt vezetőedző rendelkezésére állhat.

Fröhlich Roland már a csapattal edz, de kérdéses a játéka, nála is kisebb az esély a Haladás II. ellen vállsérülést szenvedett Erős Csaba pályára lépésének.

Romic és Zsdrál a héten Mohácsi doktornál jártak, az ő játékuk is bizonytalan.

Szabó Zsolt vezetőedző honlapunknak elmondta, hogy nagyon örül, hogy Paksról elhoztuk a 3 pontot, és a Győr ellen is ugyanez a csapat célja. Reméli, hogy a sikerből önbizalmat szereztek labdarúgóink és felszabadultan fogunk futballozni. Trénerünk beszélt a külön motivációról (TV közvetítés) is, reméli, hogy ez még inkább feldobja játékosainkat, akik ezúttal is győzelemmel örvendeztetik meg a csapatot lelkesen támogató mislenyi szurkolókat.

A találkozóra sok szeretettel várunk minden érdeklődőt, amelyre a belépés díjtalan!

Hajrá Kozármisleny!

8 hozzászólás

 1. Zoli szerint:

  A bérletes szurkolóknak legalább egy korsó sör járna! 
  Ez már a második alkalom ebben a szezonban…

 2. Mnéni szerint:

  Zoli, akkor én mit szóljak? Megvettem a bajnokság kezdetén a bérletet, november óta a nők ingyen tekinthetik meg a mérkőzéseket.Én sem lettem kárpótolva.
  Azt hiszem, utoljára vettem bérletet.
  Azért Hajrá Misleny!

 3. MISLENY FAN szerint:

  Remélem a szokatlan időpont ellenére sokan kijönnek szurkolni a srácoknak, nagyon megérdemlik az eddig elért eredmények alapján!  Abba most már bele kell törödni, hogy az NB1-be nem jutunk fel, de a második helyezést jó lenne megtartani.                                                  HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!

 4. Rudi szerint:

  Kedves Márta néni, és Zoli! Jó hallani köszönő szavaikat!! Hajrá Misleny!!!!

 5. Bauer szerint:

  Vettem egy farmert ősszel, de most 50%-os akcióban adják.
  Valahogy eszembe sem jut bemenni a boltba panaszkodni, hovatovább arra sem gondoltam, hogy többet nem veszek farmert.
  Hogy miért? Mert szeretem, és elégedett vagyok vele, ráadásul így is megérte az árát bőven.

  Hajrá Misleny!

 6. Mnéni szerint:

  Kedves Rudi!
  Azt hiszem, a köszönetem benne van abban, hogy hosszú évek óta,(mióta bérleteket árulnak) minden évben megvettem . Nélkülem ritkán kezdenek foci meccset, hacsak el nem szólít a kézilabda.
  Azt hiszem, a köszönetem benne van abban, hogy évtizedek óta mindig megvédem a csapatot, akár gyengébben játszanak, akár hozzászólásokban bántják őket.
  Azt hiszem, a köszönetem benne van abban, hogy éveken keresztül még a megye I-ben még a vidéki meccsekre is elkísértem őket és lelkesen szurkoltam a minél előrébb jutásért.
  Azt hiszem, a köszönetem benne van abban, hogy annak idején, mikor még a csevegőben írtam a cikkeimet, hányszor, de hányszor szólítottam az összefogásra a sportbarátokat, hogy megépüljön a sportházunk.
  Azt hiszem, a köszönetem benne van abban, hogy a sportház építésénél társadalmi munkát vállaltam  és az északi oldal cserepezésénél fent a tetőn raktam a cserepeket. Ha bemegy a sportházba, erről egy táblán olvasva meggyőződhet.
  Kedves Rudi, feltételezem, hogy nemrég óta szurkolója csapatunknak, így nem tudhatja, hogy az én köszöneteim a tettekben vannak évtizedek óta.
  Nem bántó szándékkal szóltam Zolihoz, és nem jelenti azt, ha nem is veszek bérletet, hogy nem maradok egyik leglelkesebb szurkolója a csapatnak.Ha nem ütközik a szomszédban a kézilabda a focival, nem lehet visszatartani
  Hajrá Fiúk! Holnap Hajrá Lányok!

 7. Rudi szerint:

  Kedves Márta néni! Pontosan tisztában vagyok azokkal a tényekkel, amiket felsorolt. Pontosan ezért nem értettem az első megnyilvánulást. Ismerjük el, hogy elkapkodott kijelentés volt!! Részemről lezártnak tekintem a dolgot, mert ne vitázzon két ősrégi szurkoló!! A tegnapi meccs fantasztikus volt, Hajrá Misleny!!!!!!!!

 8. Mnéni szerint:

  Kedves Rudi! Kedves Bauer!
  Ugye ítélkeznek felettem, anélkül, hogy ismernék a megnyilvánulásom okát. Nem volt elkapkodott, mert már fél éve húzódó dolog. Nem kívánok erről vitázni, ha érdeklik a részletek, kérdezzék meg Nagy Gábort, vagy akár Feleki Attilát, Ők tudnak róla.
  Bauer hasonlata nagyon sántít, mert nem én kerestem meg az egyesületet, hanem ők engem.
  Nem kívánok ezzel többet foglalkozni, csak nem ferr dolog cikizni valakit, anélkül, hogy tudnák a hátterét.
  Maradjunk abban, hogy Hajrá Misleny!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!