Tulajdonosi nyilatkozat egy szalagcímre

Amint az szurkolóink látják, bár jól kezdtük ezt az évet is, most két komoly vereséget is el kellett szenvednünk.

Igaz, nem átlagos körülmények között, mindkétszer idegenben, kettős emberhátrányban, majd a sok sérült mellé a két kiállított játékost is nélkülözve újabb egy félidőt kellett hátrányban játszanunk.

Nehéz időszak, de számos hasonlóval megbirkóztunk már az előző évtizedben.

Azonban nehéz elmennem a mai médiahír mellett.

Fülöp Zoltán Úr szalagcíme, baranyai emberként, mint akitől – ugyan az objektív tájékoztatásért felel -talán méltán várunk egy “pici” lokálpatriotizmust, és talán ez nem nehéz úgy, hogy  a mérkőzést nyilván nem látta. Hiszen ha látta volna, avagy ismeretei lennének a Kozármisleny csapatáról, bizonyára nem írta volna, hogy a találkozón az Erős, Nagy J.  csatárpárossal támadtunk (mindketten védők) miközben Birtalan belső védőként került feltüntetésre, aki egyébként támadó.

Nem kérünk simogatást ha nem jár, de rosszul esik, ha tőlünk független okokból a földön fekszünk, és ekkor rúgnak belénk, ráadásul éppen “otthon”.

Mi természetesen gratuláltunk az ellenfélnek, és nem kerestük másban a hibát!

Viszont Fülöp Úr részére vannak további ötleteink, milyen módon lehetne a főcímet megfogalmazni egy helyi lapban:

A remek Soproni gárda érvényesítve mintegy négyszeres költségvetési és a pályán egy fős létszámbeli előnyét  simán verte az így  esélytelen vendégeket, majdnem elmozdulva ezzel a remek teljesítménnyel a kieső kilencedik helyről,  míg a Misleny szerény lehetőségeihez mérten már csak harmadik a vereség után…

Feleki Attila

Kozármisleny FC tulajdonosa

4 hozzászólás

 1. Tana szerint:

  Teljesen jogos és maximálisan egyetértek! És szomorú, hogy ezt évek óta mindig, újra és újra el kell mondani egyes “hírközlőknek”…de alapvetően e mögött is egy szánalmas emberi tulajdonság áll: “i”-vel kezdődik és “rigység” a vége…Az pedig szintén szánalmas, hogy egy lassan összesen három oldalból és kb. 5 értékelhető cikkből álló megyei napilapot ezzel próbálnak eladni!..Pffff…..még jó hogy van egy oldalnyi sport…

 2. Bauer szerint:

  Egyet tudok érteni én is az írással, és azt gondolom, hogy sajnos egyre több újságírónál egyáltalán nem cél az objektív tájékoztatás. Pusztán a megfelelő karakterszám elérése, minőségi tartalom nélkül amelyre ugyanúgy adnak fizetést. Nagy kár ezért.

  HAJRÁ MISLENY!

 3. Mayer András szerint:

  Tisztelt hozzászólók, sportbarátok! Nekem nem esik le a karikagyűrű az ujjamról attól, hogy elnézést kérjek a kollégám, Fülöp Zoltán hibája miatt. És itt elsősorban az összeállításra gondolok. Ha valamit nehezen viselek, az éppen az ekkora baki! Ugyanakkor azt nyugodtan mondhatom, hogy mindennek semmi köze az irigységhez – figyelmetlen volt, és nem nyúlt a telefonja után, amit pedig meg kellett volna tennie, és amit mi rendszerint meg is teszünk. A Misleny eredményeit és körülményeit pontosan ismerjük, nem véletlenül dicsértük kismilliószor azt a teljesítményt, amit a futballisták letettek az asztalra. Nem hiányoztak akkor a tulajdonos dicsérő vagy köszönő szavai, hiszen senki nem ezért ír újságcikket, de ilyenkor is lehetett volna mértéktartóbb – mindezt egy telefonnal el lehetett volna intézni. Tana nevű hozzászólónak pedig még annyit, hogy én sajnálom a legjobban, hogy nincs több sportoldal a Naplóban!!!
  Sportbaráti üdvözlettel, és minden jót kívánva a mislenyi sportolóknak: Mayer András, a DN sportrovatvezetője

 4. Petya szerint:

  Üdvözletem.
  Gratulálok a Naplónak, hogy ezek után sikerült a vasárnapi naplóban pár szavas cikket kiizzadni a K.misleny szombati győzelméről! Ez jellemző! Feleki Attila jogos észrevétele miatti kicsinyes bosszú?
  Tisztelt újságírók! Fordítva ülnek a lovon! Nem mi vagyunk magukért! Maguk tartoznak azzal annak aki megveszi sajnos elég silány újságukat! A megye második számú csapatáról van szó!
  És maguk kicsinyes sértödöttséggel és méltatlan hozzáállással egy ilyen irományt képesek betenni a naplóba?
  Szégyelljék magukat!!!!!!
  Talán inkább el kéne menniük dolgozni, mert az újságírásra alkalmatlanok!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!