Tovább erősödik a csapat – visszatér Lauer N. is

Újabb jó hírekről tudunk beszámolni honlapunk olvasóinak, hiszen újabb megegyezések születtek labdarúgócsapatunk háza táján.

A sort a nagy visszatérővel kezdenénk. Ismét csapatunkat fogja erősíteni a rekorder: Lauer Norbert, akit Kozármisleny ikonjaként is emlegetnek, hiszen ő tartja a csúcsot a Kozármisleny színeiben történő pályára lépések illetve gólok számát tekintve is.

A 34 éves játékos 334 kozármislenyi meccsen lépett pályára 170 gól szerzett.

Legutóbb bajnok lett a Szentlőrinccel, ezáltal feljutott csapatával az NB III-ba, 30 meccset végigjátszott 22 gólt szerzett, remek formában van. Rutinjával,  “mislenyiségével” és góljaival nagy segítség lehet az NB III-ban.

Köszöntünk újra itthon Lau!

Sok sikert kívánunk!

Nagy erősítésnek könyvelhetjük el, hogy az NB II-es csapatból újabb labdarúgókkal sikerült megegyezni, így tovább erősödik a keretünk és ezen játékosokkal egy erős mag tud kialakulni.

Feleki Attila klubtulajdonos megegyezett a 100 NB II-es kozármislenyi mérkőzésen pályára lépő, tavasszal csapatkapitányi tisztséget is betöltő Kovács Tamással, továbbá a korábban NB I-ben is pályára lépő Fellai Józseffel és Nagy Krisztiánnal.

Sok sikert kívánunk valamennyiüknek!

Rajtuk kívül hír még, hogy teljessé vált a szakmai stáb is.

Az már ismert volt, hogy Németh Zsolt lesz az NB III-as vezetőedző és kapusedző posztján marad Volcsányi Csaba. Új információ, hogy a csapat másodedzője a nyártól Kovács Zoltán lesz, aki a PMFC utánpótlásában dolgozott évekig. A felnőtt csapat másodedzői teendői mellett, ő fogja irányítani az U21-es gárdát.

Az szakembernek is sok sikert kívánunk Mislenyben!

Jelen pillanatban a keret a következőképpen néz ki:

Sólyom Csaba, Molnár Péter – kapusok

Erdős Sándor, Domonkos Csaba, Czifra Viktor, Fellai József, Tar András, Fenyvesi Olivér – védők

Cziráki Attila, Szabó Balázs, Nagy Erik, Szabó Péter, Kovács Tamás, Szívós Alexander, Valkovics Dávid, Reitz Barnabás – középpályások

Nagy Krisztián, Lauer Norbert, Tóth Adrián, Imrő Tamás – támadók

Rajtuk kívül még 2-3 igazolás várható, főképp belső védőre és befejező csatárra van még szüksége a szakmai stábnak, de lesz próbajátékos is az első edzésen, amely után remélhetőleg további érkezőkről adhatunk majd tájékoztatást.

A tavalyi évben az NB III-as csapatokra érvényben volt egy “fiatalokra vonatkozó szabály”, amely ha változatlanul érvényben marad, akkor négy fő 1993. január 1. után született labdarúgót kell nevezni, amelyből 2-nek végig a pályán kell lennie.

Nagy valószínűséggel az NB III Közép csoportba kapunk besorolást.

A nyári felkészülés június 30-án, jövő hétfőn kezdődik meg.

Hajrá Kozármisleny!

 

 

1 hozzászólás

  1. Zoli szerint:

    Már várom az új szezont. Ez egy jó csapat lesz! A Középső csoporttal kiegyeznék. A távolságok még ott a “legjobbak”.

Szólj hozzá a bejegyzéshez!