Tompák voltunk, 11-essel nyert a Fradi II.

Kozármisleny – FTC II. 0-1 (0-0)

Labdarúgó felkészülési mérkőzés

Kozármisleny, 150 néző

Vezette: Zierkelbach

Kozármisleny: Helesfay D. – Kiss M., Fellai (Szabó B. 30.), Vattai, Farkas Z. – Nagy E., Kovács T. – Nagy K., Zsdrál, Cziráki – Varga B.

2. félidő: Helesfay – Fenyvesi, Kovács T., Vattai, Vég – Szabó B., Banai – Bozsovics, Pap R. (Nagy E. 61.), Vituska – Tóth A.

Vezetőedző: Szabó Zsolt

Harmadosztályú, de ennél jobb játékerőt képviselő FTC II. ellen léptek pályára labdarúgóink.

A mérkőzés az előző napi kemény edzést követően még a felkészülés része volt, de nem igazán volt olajozott a csapatjáték.

A Ferencvárosban pályára lépett a tavasszal Kozármislenyben szereplő Nagy Dominik illetve ismertebb játékosként Diallo és Csillus.

A ferencvárosi fiatalok a találkozó 50. percében 11-esből voltak eredményesek, amellyel végül megnyerték a találkozót.

Szabó Zsolt: Olyan stádiumba érkeztünk, hogy azt mondhatom örülünk, hogy vége a felkészülési mérkőzéseknek. Mi a főpróbánkat szombaton Gyulán tartjuk a Szeged elleni kupamérkőzésen, de a csapatot a Zalaegerszeg elleni bajnoki mérkőzésre hegyezzük. A mai találkozón érezhető volt a tegnapi kemény edzés hatása, az egész csapat fásult volt, monoton volt a játékunk, nem erre a mérkőzésre készültünk. Ettől függetlenül azért ennél többet vártam a srácoktól. Különösebben nem foglalkozunk sem az eredménnyel, sem a játékkal, megyünk tovább frissíteni fogjuk a csapatot és bízom benne, hogy a hétvégén továbbjutunk a Szeged ellen.

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!