Teremtorna NB I-es játékosokkal, korábbi mislenyi kiválóságokkal

December 13-án, szombaton kispályás teremtorna kerül megrendezésre Kozármislenyben a Városi Sportcsarnokban, ahol korábbi mislenyi kiválóságok mellett, volt válogatott és NB I-es játékosok, futsal válogatottak is pályára lépnek.

A torna főszervezői Dr. Fehér Károly, Dr. Boda Miklós és a pár évvel ezelőtti NB II-es labdarúgócsapatunk oszlopos tagja Dr. Hergenrőder Tamás.

Dr. Fehér Károlynak komoly érdemei vannak a magyarországi kispályás labdarúgás meghonosítása és népszerűsítése terén, az ő vezetésével alakult meg az MLSZ-en belül a  Magyar Kispályás Labdarúgó Bizottság, ők szervezték meg 1991-től az Országos Kispályás Bajnokságot, de ugyancsak része volt a Budapest Futsal Bajnokság elindításában is.

A felnőtt torna 10.00-kor kezdődik, de 8.00-tól a Kozármisleny FC és a Kastélydombi SE (Budapest) utánpótlás labdarúgói is megmérkőznek egymással.

10.00-tól a nagyoké lesz a főszerep, 4 csapat (Lovasok, Fehérek, OTP, Tana Team) részvételével.

Többek közt olyan korábbi ismert labdarúgók is szerepet kapnak, mint Juhár Tamás (20-szoros magyar válogatott labdarúgó), Szanyó Károly (olimpiai válogatott labdarúgó, jelenleg a Vasas vezetőedzője), Tóth András (5-szörös magyar válogatott, a Vasas jelenlegi pályaedzője), Remili Mohamed (a Vasas jelenlegi NB II-es labdarúgója – a góllövőlistát 14 góllal vezeti), Nagy Gábor (futsal válogatott), Weisz Tamás (a strandfoci válogatott szövetségi kapitánya), Rézsó Péter (korábbi NB I-es kapus a Szolnok jelenlegi kapusedzője), Kun Gábor (futsal válogatott).

A Tana Team gárdája (Dr. Hergenrőder Tamás alakulata, aki játékosként is erősíti a csapatot)  korábbi kozármislenyi kedvencekre épül.

A csapat tagjai: Kutyáncsánin Jevrem, Kanizsai Péter, Farkas Máté, Nagy Richárd, Morvai Ferenc, Németh Zsolt, Gergely Gábor, Antal Sándor, Tóth István és a Kozármisleny FC-t jelenleg is erősítő mislenyi rekorder Lauer Norbert.

A mérkőzések 2*15 perces félidőkkel kerülnek megrendezésre 10.00-14.00 között, az eredményhirdetés várható időpontja 14.30.

A torna két játékvezetője sem lesz ismeretlen a mislenyi focibarátok számára, ugyancsak két korábbi labdarúgónk, jelenleg is aktív játékvezetők Éles András és Bánfai Zsolt fújják a sípot.

Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket!

 

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!