Távozik a kapusedző Volcsányi Csaba

Sajnálatos, hogy ilyen hírt kell megosztani olvasóinkkal, de a csapat kapusainak felkészítését 8 évig végző Volcsányi Csaba (Kupé) távozik a klubtól.

2007.08.11 és 2015.06.07 (az első és utolsó tétmérkőzés) között hosszú idő telt el, rengeteg bajnoki, kupa és felkészülési mérkőzéssel, nem mellékesen nagyon sok és nagyon kemény edzéssel.

Kupé 2007. augusztusában Szombathelyen a Haladás otthonában debütált az akkor Bene Ferenc irányította szakmai stáb tagjaként.

Ezt követően 7 év alatt 207 NB II-es bajnoki mérkőzésen vett részt a csapattal és ehhez jött hozzá 30 NB III-as összecsapás.

Ezen kívül a teljességhez tartozik, hogy a 8 év alatt 16 Magyar Kupa tétmérkőzésen is a csapat mellett volt (egy alkalommal a legjobb 16 közé jutott), továbbá 6 Liga Kupa meccsen is, tehát összesen 259 alkalommal vett részt a Kozármisleny mérkőzésein.

Ő az egyetlen személy, aki az elmúlt 8 évben valamennyi mérkőzésünket a helyszínen tekintette meg, egyszer sem hiányzott.

Kupé munkásságára csak a legfelsőbb jelzők a megfelelőek. Eredményeit leginkább kapusai teljesítménye és fejlődésük igazolja, nem mellékesen keze alatt 3 fiatal hálóőr lépett feljebb és lett NB I-es hálóőr.

Mester Tamás volt az első tanítvány, aki feljebb tudott lépni, a Ferencvárosba igazolt, majd végül Siófokon lett NB I-es labdarúgó.

Gőcze Gergő Kozármisleny után a Haladásban debütált a legmagasabb osztályban és azóta 35 NB I-es mérkőzéssel büszkélkedhet.

Helesfay Donáttal dolgozta a legtöbb időt együtt (5,5 évig), aki a PMFC-ben vált NB I-es labdarúgóvá.

Rajtuk kívül kiválóan megértette magát Holczer Ádámmal, aki már NB I-es kapusként dolgozott kezei alatt és a mai napig remek kapcsolatban van a Soroksár jelenlegi hálóőrével.

Meg kell említeni Antal Sándort, aki a Kozármisleny első NB II-es évében védte a kapunkat, nem is akárhogyan, hiszen 763 perces NB II-es góltalansági csúcsot sikerült felállítani, melyben nyilván edzőjének is komoly érdemei vannak.

Kupé kiválóan dolgozott együtt Sólyom Csabával aki már rutinos NB I-es kapusként került a kezei közé, mégis sikerült kihozni belőle a maximumot és gyümölcsöző munkakapcsolat volt közöttük.

Az utolsó tanítvány pedig Molnár Péter, aki a szezon közben kapott lehetőséget és élni is tudott vele,11 mérkőzésén 8 alkalommal kapott csak gólt és egyszer sem veszített vele a csapat.

Kupé kétszeres NB II-es ezüstérmesnek vallhatja magát, 2011/2012-ben és 2012/2013-ban is a dobogó 2. fokára állhatott a Mislennyel!

Ilyen hosszú együtt töltött idő után fájó a búcsú, sajnáljuk, hogy így alakult!

KÖSZÖNJÜK KUPÉ az áldozatos munkádat, köszönjük hogy 8 éven keresztül kitartottál mellettünk!

Sok sikert kívánunk a továbbiakban!

 

 

 

7 hozzászólás

 1. mislenyfan szerint:

  KÖSZÖNJÖK KUPÉ!!!!!

  Sajnos süllyed a hajó. Mi lesz a csapatunkkal és a gyerekekkel????

  CSAKAZÉRTIS KOZÁRMISLENY, Attila bizunk benned!!!

 2. Kopé szerint:

  Kupé! Köszönjük a sok munkát! Egy igazi sportember búcsúzik.

  Bízunk??? Sajnos már nem…

 3. Mislenyszurker szerint:

  Mi igaz abból, hogy az Attila kiszáll a mislenyi fociból?

 4. Petya szerint:

  Elapadt a pénz a PMFC-től vélhetően és az önkormányzati vita miatt is. Sajnos a polginak azért van igaza.. magán céget nem kell támogatni

 5. qrtis szerint:

  Petya! Jobban tennéd, ha a Csevegőbe írogatnál, meg a Bíró Karcsi haverodnak. A Bírónak meleg a pite, nagyon megütheti a bokáját. Már a politikát is betámadta (Felcsútozása meg felháborító nem is értem hogy mer ilyet mondani), és biztos lehet benne, hogy ezt nem fogják nézni tétlenül odafent sem. A 100 milliós ügyéből is nagy baja lesz még. De csak csinálja amit csinál. Amúgy a te polgidnak semmi igaza nincsen a magáncéggel kapcsolatban! Miért ne támogathatna egy magáncéget, aki Kozármislenyben a Kozármislenyi embereknek csinál focit?? Úgy hogy a tulajdonos nem kevést pénzt áldoz erre! Mindezt Kozármisleny Önkormányzata helyett! Kicsit nézz utána, minden város támogatja a sportot és a focit! Ki milyen mértékben. de a nulla kozármislenyi támogatásnál sokkal nagyobb mértékben. Pl. Pécs városa is közvetlenül pénzt ad a kosarasokat üzemeltető Kft.-knek, a kéziseknek, sőt még a PMFC Kft.-nek is adtak 20 millió Ft-ot. Nyíregyháza városa 150 millió Ft-tal támogatta sőt most szavazták meg, hogy az NB III-ban is fogják őket, szintén a gazdasági társaságot támogatni. És sorolhatnánk. De a megyében is kapnak támogatást a hozzánk hasonló városok is. Kozármislenyben a 10 millió Ft is nagyon jól jött volna, mert ne mondja senki hogy nincs erre pénz, amikor sok minden másra van. Mielőtt írogatsz, tájékozódjál! Bíró Karcsi meg szedhetné a sátorfáját aztán elhúzhatna innen. Aki a városból él és nem a városért nem kell ide! 7 hónapos munkássága után megszavaztatott magának a sleppjével 3 hónap prémiumot. Hát ez micsoda? Felháborító ez is és az is ami mostanság Kozármislenyben zajlik. Mindenhova betolja az embereket aki a választások előtt segítették a kampányában. Arról nem is beszélve hogy a testületben lévő bólogató Jánosoknak semmi helyük nincs ott, azért kapnak pénzt, hogy amikor Bíró – a te polgid szól nekik, feltegyék a kezüket. Egyébként megszólalni sem tudnak, véleményük sincs.
  “Köszönjük” polgármester Úr, hogy tönkre tette Kozármislenyben a focit!!! A hozzáállása az egészhez botrányos. Büszke lehet a szép létesítményekre, amiben senki nem fog focizni majd! Hurrá!! Nem a Felekit kellene szidnia, hanem kicsit visszavenni. Lehet, hogy neki nem fontos, de annak a 400-500 embernek igen, aki kijár a meccsekre, vagy scak érdeklődik iránta. Semmi normális dolog nem volt itt a faluban csak ez. mert a majális csak egy évben egyszer van, a meccsek meg kéthetente. Bizonyára végiggondolta azt is a polgi, hogy jövőre itt max. megye 4-es csapat lesz, ha lesz (mert ahhoz is pénz kell). Szóval Polgármester Úr, elindult a lavina, nehogy elmossa magát is!

 6. Mislenyszurker szerint:

  Pécsiként nem ismerem a viszonyokat Mislenyben, De: Rendszeresen kijártam a meccsekre és sportszerű, baráti hangulat fogadott. Aki idejött más városokból dicsérte a környezetet. Tipikus magyar betegség az irigység! Meg kell nézni, mit köszönhet a Város Feleki törzsfőnök 25 évi munkásságának a fociban.
  A pálya a maga hibáival is egy kis gyöngyszem az országban, mintha nem is Mo.-lenne.Lelátóval, autómata öntöző rendszerrel, eredményjelzővel, klubházzal, műfüves pályával és csarnokkal, valamint a sportcsarnok, ami nélkül nem lenne a kézilabdaklub sem!
  Ez már, több mint elég!Biztosan megcsinálta a saját üzeleteit is közben, DE A KÖZÖSSÉG IS PROFITÁLT belőle! Az mellet megélhetést biztosított egy csomó embernek! Most ezek, elveszítik az állásukat! Most ez egy enber ostobaságának, és irigységének köszönhetően semmivé fog válni! Brávó! Én nem hiszem, hogy a Kozármislenyiek ezt akarták volna!

 7. mislenyfan szerint:

  KOZÁRMISLENYIEK!!!!!

  Most kell az összefogás mielött ez a sunyi paraszt Biró K. teljesen tőnkretesz mindent a városunkban amit eddig felépítettünk. Ne hagyjuk elveszni az értékeinket és a CSAPATUNKAT!
  Mi még sokáig itt szeretnénk élni és a gyerekeink is. 
  Remélem az igazság fog gyözni és mielöbb elhúz innen ez a paraszt!!!!!!!!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!