Tartalékos csapatunk kiütéses vereséget szenvedett

HR-Rent Kozármisleny – Budaörs 0-6 (0-3)

Merkantil Bank Liga NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny, 500 néző

Vezette: Szabó Zs. (Bornemissza N., Garai P.) tart.j.v.: Dolnegó B.

01_budaors_20170514_525

HR-Rent Kozármisleny: Helesfay D. – Milutinovic, Causic, Racskó, Kocsis – Gubacsi (Kismárton 75.) – Kemény, Kirchner, Grumic (Menyhei 83.), Varga M. – Tóth M. (Szekszárdi 65.)

Vezetőedző: Szanyó Károly

02_budaors_20170514_525

Budaörs: Horváth G. – Wild (Menyhárt 63.), Kinyik, Tányéros Á., Papp M. – Petró, Sajbán Miklós, Stieber A., Sajbán Máté – Horváth R. (Csobánki 75.), Deli (Árvai 68.)

Vezetőedző: Bognár György

Gólszerzők: Kinyik 13. 42., Stieber A. 16., Sajbán Máté 52., 57., Horváth R. 74. percben.

Sárga lap: Varga M. 51., Causic 68., Kemény 73., Grumic 80., Racskó 84. illetve Papp M. 66., Menyhárt 79. percben.

tn_budaors_20170514_525

A házigazda HR-Rent Kozármisleny csapatában továbbra is sok hiányzó nehezítette a munkát és a kezdőcsapat összeállítását.

Pajor Imre a múlt heti kiállítás után 1 meccses eltiltását töltötte, sérülés és betegség miatt hiányzó: Kiss M., Lantos, Városi, Beke, Nagy E. és Ipacs, utóbbi kettő labdarúgónk lázas betegséggel bajlódott.

A 13. percben jobb oldali sarokrúgás veszélyesen érkezett a 11 pontra, ahol Kinyik fejelt a bal sarokba. 0-1.

05_budaors_20170514_525

A 15. percben Petró és Tóth M. együtt ugrottak fel fejelni, majd Szabó Zsolt mindenki meglepetésére 11-est fújt. Több mint vitatható eset volt és mérkőzést befolyásoló szituáció!

A 16. perc elvégzett büntetőt Stieber higgadtan gurított a bal alsó sarokba és növelte a vendégek előnyét. 0-2.

06_budaors_20170514_525

A 18. percben Kirchner szabadrúgását fejelte vissza Kocsis a kapu elé, Horváth szerezte meg a labdát.

A 20. percben ismét veszélyben forgott a kapunk, Papp bal oldali beadása ment el a kapu előtt, Kocsis mentett a hosszún érkező Petró elől.

A 21. percben egy jobb oldali szabadrúgást csúsztatott meg Tányéros, ami ismét centikkel ment el a kapunk mellett.

A 24. percben Petró távolról kapásból ellőtt egy felpattanó labdát, Helesfay a léc alól tolta a kapu fölé.

A 33. percben Kirchner veszélyes lövése alig ment kapu mellé.

07_budaors_20170514_525

A 37. percben Grumic indította Keményt, akit a 16-on belül Sajbán Miklós szerelte.

A 39. percben Kocsis tekert kapura egy jobb oldali szabadrúgást, Horváth húzta le.

A 42. percben vendég szöglet után Grumic felszabadítása nem sikerült, Kinyik elé került a labda, aki kapásból bevágta a jobb alsó sarokba maga második, csapata harmadik gólját. 0-3.

Mondhatni rosszul kezdődött a találkozó csapatunk számára, majd még rosszabbul folytatódott.

A saját csapatunk gyenge játéka mellett meg kell említeni Szabó Zsolt kapitális hibáját, amivel a sporttárs belenyúlt a mérkőzésbe. Egy ilyen esetért, ezen a szinten nem illik sem 11-est, sem szabálytalanságot fújni.

Sajnos a 2-0-ás korai vendég vezetés tartalékos csapatunkat összeroppantotta, bár nem kellett volna, hogy a 15. percben 0-2-nél eldőljön a 3 pont sorsa, de így utólag kijelenthető, hogy akkor és ott eldőlt.

A játékosok hitehagyottá váltak, és sajnos ezen a napon semmi nem sikerült nekik, hátul pedig hibát hibára halmoztunk.

A 49. percben egy jobb oldali beadást Sajbán Máté fejelte kapura, Helesfay védett nagyot.

Az 52. percben újabb szöglet után Helesfay érkezett a kapuból, de Sajbán Máté megelőzte és a kapuba fejelt. 0-4.

Az 57. percben Stieber vállalkozott váratlan lövéssel és Helesfay nem tudott hárítani. 0-5

A 70. percben Szekszárdi távoli lövése vágódott szögletre egy védőről.

A 71. percben Keményt buktatták, büntető következett, melyet a sértett hajtott végre, de sajnos kapu fölé rúgta a labdát.

09_budaors_20170514_525

A 74. percben egy bal oldali beadás után Horváth R. volt szabadon és közelről berúgta a csapata hatodik gólját. 0-6.

A 80. percben Varga M. szabadrúgása pattant meg a sorfalon, de Horváth még elérte.

Csapatunk nagyarányú vereséget szenvedett és bár nagyon fontos volt a jó szereplés, a győzelem, csalódást keltő volt a játékunk és a hozzáállásunk is!

Egy ilyen nagy téttel bíró mérkőzésen sokkal élesebben kellett volna kezdeni a mérkőzést és sokkal nagyobb hittel pályára lépni.

10_budaors_20170514_525

Szanyó Károly: Csak egy gondolat erejéig merem megemlíteni, de tudtuk már a mérkőzés előtt is, hogy ezer sebből vérzünk. Egy ilyen mérkőzésen, aki lehetőséget kap egy ilyen szituációban úgy gondolom, annak élni kellene vele. Egy ilyen kiélezett helyzetben nem lehet az, hogy dekoncentráltak vagyunk, és főleg nem olyan szituációkban, mint a pontrúgások, amire készültünk, kielemeztünk, tudtuk, hogy a Budaörs pontrúgásokból jó, ennek ellenére 3 gólt kaptunk szöglet után. Sorra betlizünk hazai pályán, képtelenek vagyunk átlépni saját árnyékunkat. Múlt héten idegenben a csapat fordult 180 fokot, ezek után nem tudom mire vélni a mai teljesítményt, keresem az okokat. A mai mérkőzésen támadójátékban nem azt csináltunk, amit megbeszéltünk, nyomában nem kaptam vissza, amit gyakoroltunk hét közben. Nagyon szomorú vagyok és nem tudom, hogy mi az oka, hogy ugyanezek a játékosok most ismét 180 fokot fordultak, akik a múlt héten győzni tudtak Csákváron. Lehet, hogy van 6-7 hiányzónk és szűk a keretünk, de nem ezt vártuk ma. A kispadról 98-as és 2000-es születésű fiatalok álltak be, aminek alapvetően én örülök és akikre egy rossz szavam nem lehet, persze nem egy ilyen meccsen kellett volna debütálniuk, hanem olyanon, ahol ők is élvezhették volna a játékot. Most megint idegenbe utazunk, ugyanúgy kell hozzáállnunk, mint Csákváron.

Bognár György: Gratulálok a csapatomnak. Nem csak az eredmény, de a játék miatt is. Megérdemelten nyertünk és ez már elég lesz a bentmaradáshoz is.

Hajrá Kozármisleny!

5 hozzászólás

 1. Mislenyfan szerint:

  Gyenge akaratnélkilûli jàték!! 4gólt megye3ba sem kap egy csapat szögletből azok jobban odatudnak állni az emberhez. Ez kevés! Nem kellene kiosztani az embereket? Profi liga…Tizenegyes elôtt Tóth M. Ûtközött az emberrel ami utàn a 2.gólt kapta a csapat,de nem kell erre az egy szituàcióra fogni! Mellette szûletett még 5gól!!

 2. Semleges szerint:

  Balkán belsővédőn kívűl nem volt a pályán védőjátekos mislenyi csapatban ezen a szinten. Ha 3×45 a mérkőzés ideje akkor 0-9..

 3. Ethan Rom szerint:

  Hát elég rossz volt nézni. Amit nem tudok megérteni, hogy amikor mi támadunk, akkor miért marad 5-6 játékosunk a saját térfélen rendszeresen? Öt gól után nyugodtan átmerészkedhetnek a vonalon, nem történhet már nagyobb baj. Jó lett volna azt érezni a lelátón, hogy akarnak rúgni egy becsületgólt, de ha oda se mennek, akkor nehéz a dolog.

 4. MISLENY FAN szerint:

  Srácok!!!!

  Ébresztő, a hátralévő 3 meccsen meg lehet, meg  kell mutatni, hogy miért is vagytok egy NB 2-es focicsapat tagjai!
  Ezt a csapatot KOZÁRMISLENYNEK hívják, itt mindig akaraterős játékosok alkották a keretet.
  Ne hozzatok szégyent a csapatunk hírnevére / tisztelet a kivételnek/.

  Gyerünk még 6 pont kell a bentmaradáshoz,  a Cegléd küzdeni fog az utolsó pillanatig!

  HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!!!!!!!!

 5. István szerint:

  Amióta Misleny meccsre járok, nem láttam ehhez hasonló akaratnélküli gyenge produkciót. Nehéz optimistának maradni ilyen produkciót látva. HAJRÁ MISLENY CSAK AZÉRT IS!!!!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!