Tányéros és Gadó helyére Fellai érkezik

NB II-es labdarúgóinknál a télen remélhetőleg nem lesz nagy játékos mozgás, ezúttal várhatóan együtt marad a keret magja és nem kell újból tucatnyi játékost igazolni.

Minimális változások azonban lesznek.

Távozik együttesünkből Gadó Gábor, aki Siófokról érkezett és kölcsönjátékosként szerepelt Kozármislenyben. Gadó a bajnokság 3. fordulójában igazolt csak csapatunkhoz és 13 forduló alatt 5 alkalommal (ebből 4-szer kezdőként) kapott lehetőséget Márton Gábortól.

Ugyancsak távozik együttesünktől a Vácból igazolt Tányéros Ádám. A Felcsúti Puskás Akadémián nevelkedő fiatal labdarúgó első nyári igazolásunk volt és a szezon elején állandó tagja volt a gárdának. Ádám 9-szer lépett pályára együttesünkben, ebből 7-szer kezdőként játszotta végig a találkozókat.

Mindkét labdarúgó személyében jó sportembereket és szimpatikus embereket ismertünk meg. Mivel tavasszal tovább erősödik a védelem tengelye, ebből kifolyólag valószínűleg kevesebb lehetőséghez jutnának csak, ezért pályafutásuk szempontjából, a több játéklehetőség érdekében a felek kölcsönösen úgy döntöttek, hogy nem folytatják a közös munkát.

További sok sikert kívánunk mindkét játékosunknak!

A két távozó mellett egy régi-új játékossal bővült NB II-es keretünk. Tavalyi ezüstérmes csapatunk kiválósága, Fellai József nyáron igazolt Pápára, ahol 3 alkalommal szerepelt az NB I-es együttesben. A labdarúgó többször is sérüléssel bajlódott és nem tudta állandósítani helyét a Lombard gárdájában, ezért az őszi szezon végén szerződést bontott NB I-es csapatával. Fellai József pályafutása szempontjából fontos szempont volt, hogy ismét játéklehetőséghez jusson, utolérje, újból felépítse magát, aztán nyártól remélhetőleg ismét az első osztályban folytathatja.

A tavalyihoz hasonló kozármislenyi sikereket kívánunk Jocinak!

Hajrá Kozármisleny!

1 hozzászólás

  1. Scuderia Ferrari szerint:

    Ollóz Jóci:)

Szólj hozzá a bejegyzéshez!