Támogassa Labdarúgóinkat Társasági Adójával!

Tisztelt Cégvezetők!

Mint már széles körben ismert, az Adótörvény lehetővé teszi, hogy a cégek társasági adójuk 70%-át közvetlenül sportszervezeteknek adják.

A törvény szerint az így adott támogatás összege adóalapot is csökkent, ezáltal pénzügyileg kedvezőbb a támogató cég számára, mintha közvetlenül csak a NAV részére fizetné be társasági adóját!

A Kozármisleny FC NB II-es labdarúgócsapata (Gold-Sport Kft.) az utóbbi években a megye egyik legkomolyabb klubjává nőtte ki magát, eredményei, sportolói kiemelkedő számban és minőségben képviselik a kisvárost és az egész régiót.

Pályázatunk alapján mi is rendelkezünk a szükséges határozattal, amely feljogosít bennünket arra, hogy megkaphatjuk a vállalkozások által felajánlott adót.

Kérjük, ha lehetősége engedi, és adófizetési kötelezettsége lesz ebben az évben, elérhetőségeink egyikén jelezze felénk, hogy megkereshessük a lehetőséggel személyesen is.

Ez nagyon sokat segít a munkánkban, és az Ön vállalkozása részére is előnyös!

További kérdéseire szívesen válaszolunk, vagy felkeressük személyesen.

Elérhetőségeink:

Halász Gábor ügyvezető:

E-mail: halasz.gabor@kozarmislenyfc.hu

Telefon: 30/817-0188

Letölthető tájékoztató IDE KATTINTVA tekinthető meg.

Előre is köszönjük a segítséget!

Tisztelettel:

Feleki Attila

6 hozzászólás

 1. PFefe szerint:

  Halász Úr!

  Az MLSZ listája alapján még csak feldolgozás alapján van a mislenyi pályázat. Milyen pénzt akarunk behozni akkor?

  És hol lehet elolvasni, hogy mire igényelt támogatást a csapat? Vagy össze lesz mosva a PMFC pénzével?

 2. NagyG szerint:

  Kedves PFefe!

  http://kozarmislenyfc.hu/sporttamogatasok

  útvonalon – ami a főmenüből is elérhető-, találhatóak a jelenleg elfogadott határozatok. (Kozármisleny Sportegyesület és Gold Sport Kft.)

  A Gold-Sport esetében van egy tárgyi eszköz beszerzésre beadott kérelem (lelátó építés céljából), amely nem került még elfogadásra, ez folyamatban van.

  Amint ezt is elfogadják és határozat lesz belőle, feltöltjük a jelzett helyre és megtekinthető lesz.

 3. PFefe szerint:

  Köszönöm! Kiváncsian olvasom el. Remélem megvalósulnak a célok.

 4. PFefe szerint:

  Gábor!

  elolvastam és a baranyaifoci.hu cikket is. Most valamit nem értek. Már folyik az építkezés nem?

  Akkor hogy pályázunk valamire ami már megvalósul vagy mit akarunk a 400.000.000-os lelátófejlesztéssel?

  Utólag lesz majd benyújtva számla a már megvalósult beruházásra?

  nem hiszem, hogy lelátót kellene bővíteni.. Lassan játékosok kellenének.

 5. NagyG szerint:

  Pfefe! 
  Ha én Gàborra gondoltàl, akkor leírom amit én tudok. De nem 100%, hogy így is van.
  A TAO pàlyàzatban beírtàk a lelàtó építést is, de erről még valóban nincs elfogadott hatàrozat. Ha lesz ilyen akkor elszàmolható TAO terhére, ha nem, akkor nem lehet elszàmolni. Ha valamiről hatàrozat van akkor az egész 1 éves ciklusban (júliustól-júniusig) felmerülő költségeit figyelembe lehet venni. (a hatàrozatban szeteplő limitig).
  A 400 millió egyelőre médiahír, semmi többet nem tudunk róla. Mire lehet/kell felhasznàlni, semmilyen hivatalos értesítést nem kaptunk.
  Szóval nem abból épülnek a lelàtók. Stafionfejlesztést lehetett olvasni. Minket is meglepett az összeg, de ebből màr valóban csinos kis létesítményt lehet majd összehozni a mostanit kivàlóan korszerűsíteni.
  Lesznek erősítések, új igazolàsok mindent megtesznek a vezetők a bentmaradàsért.

 6. Optika szerint:

  Jó lenne ha véglegessé válna ez az összeg. Valószínű az utóbbi évek kiemelkedő szereplése is szerepet játszott benne,  hogy ennyire lőtték be a Mislenyi támogatást. Ez nagyon nagy dolog, és mutatja egyben, hogy mekkora érték jött létre itt mislenyben.
  Nyilván sok olyan terület van az országban amit sokak szerint fontosabb volna támogatni vagy fejleszteni, de ha egyszer úgy döntött a kormány hogy x összeget mindenképpen ilyen célra fordít, akkor bizony sokkal jobb ha hozzánk is jön belőle érdemeink szerint. MERT MEGÉRDEMELJÜK!
  Szurkolóként ezt így gondolom akkor is ha idén nagyon mélyen van a csapat! Szép feladat innen feljönni, és nincs kétségem, hogy az illetékesek dolgoznak ezen.

Szólj hozzá a bejegyzéshez!