Szerdán pótoljuk a PMFC elleni elmaradt mérkőzést

Március 21-én, szerdán, 15:00-kor a 17. fordulóból elmaradt PMFC elleni hazai mérkőzést pótoljuk.

Hivatalosan az első tavaszi összecsapás lett volna a Kozármisleny FC – PMFC párharc, de az időjárás viszontagságai miatt szinte valamennyi mérkőzés elmaradt a március 3-i hétvégén.

A PMFC szombati Tiszakécske elleni mérkőzése is csak a játékvezetőn múlott, aki úgy döntött, hogy megrendezhető a találkozó, ami jobban hasonlított egy vízi ütközethez, mint labdarúgó mérkőzéshez.

Összességében a PMFC jött ki rosszabbul a “vízilabda meccsből”, hiszen a vendégek a találkozó végén kiénekelték a sajtot Kollerék szájából, így előnyüket megtartották a bajnoki táblázaton. Persze erre az 1 pontos előnyre nem nagyon lehet alapozni, több, mint 10 fordulóval a bajnokság vége előtt, mert nagyon sok meccs van még vissza és egy-egy pont elhullajtása benne van ezekben a mérkőzésekben.

A labdarúgás baranyai kedvelői azt sajnálhatják, hogy a Tiszakécske elleni derbi nem egy tavaszi, szép időjárás melletti időben került sor, hiszen akkor 2-3 ezer néző előtt, igazi futballhangulatban és valóban a rangadóhoz illően mérhette volna össze erejét a két bajnokaspiráns.

KFC-Tiszakecske_525_0_hazai

A Kozármisleny labdarúgói a hét végén egy emberelőnyös mérkőzésen maradtak alul a Rákosmente otthonában, ami fájó volt, de megtörtént és elmúlt, következik a PMFC elleni összecsapás.

Ahogy a március 3-i mérkőzés előtt már jeleztük, a találkozóra jegyek elővételben vásárolhatóak a Kozármislenyi Városi Sportcsarnok büféjében.

Aki mindenképpen szeretné a helyszínen megtekinteni az összecsapást, vagy csak elkerülné a találkozó előtti sorban állást, ők elővételben is megválthatják a jegyeket.

Ettől függetlenül is kérjük mindkét csapat szurkolóit, ha tehetik, úgy időben érkezzenek a mérkőzésre, éppen az előbb említett sorban állás és beléptetés okán, nem szeretnénk, ha a szurkolók lemaradnának az első percekről.

A korábban írt beharangozónk IDE KATTINTVA olvasható!

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!