Szerdán a Szentlőrincet, pénteken a Kaposvárt fogadjuk

A nyári felkészülés keretében 2 újabb edzőmeccset játszunk a héten.

Szerdán a Megye I-es bajnokot, a feljutása KÖVETKEZTÉBEN velünk egy csoportba kerülő Szentlőrincet látjuk vendégül 18.00-kor.

Pénteken az NB I-ből búcsúzó, több volt kozármislenyi játékost és edzőt soraiban tudó gárdát a Kaposvárt fogadjuk, ugyancsak 18.00-kor.

A Kaposvár együttesében a vezetőedző Márton Gábor, másodedző Takács Lajos, erőnléti edző Kárpáti Péter. Az elmúlt években mindannyian sikeresen dolgoztak a Kozármisleny NB II-es együttese mellett és mindannyian aktív részesei voltak a klub két második helyében.

A játékosok közt is találunk ismerős arcokat, Kovács Tamás és Kiss Márton nyáron tette át székhelyét Kaposvárra, míg Zsdrál Miroszláv télen a PMFC-hez igazolt együttesünkből, ahol aztán NB I-es játékos lett belőle, de most ő is a másodosztályban fog szerepelni, miképp az egy éves BKV Előre kitérő után érkező Karacs Roland is.

Sok szeretettel várjuk korábbi játékosainkat és edzőinket, illetve invitáljuk a mérkőzésre a szurkolókat, remélhetőleg egy jó összecsapásnak lehetünk részesei.

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!