Székesfehérvárra utaznak labdarúgóink

Az NB III 23. fordulójában,vasárnap 17:00-kor a Videoton II. otthonában lép pályára labdarúgócsapatunk.

A házigazda a tavaszi fordulók során ugyanannyi pontot gyűjtött mint együttesünk (11-et), így a második félszezon teljesítménye alapján egyenlő erő küzdelmére van kilátás.

A Videoton II. jól kezdte a tavaszt, hazai pályán győzték le a Szekszárdot, majd idegenben értek el döntetlent az ESMTK otthonában, ezt követően a tavaszi listavezető Bölcske otthonában tudtak nyerni, majd nagy meglepetésre 1-1-es döntetlenre végeztek a listavezető Vác ellen, ráadásul közel álltak a győzelemhez, a Vác csak a hajrában egalizált.

A jó kezdést egy meglepő verség követte Gyulán (4-2-re maradtak alul), majd fogadták a Szentlőrincet és 2-0-ra legyőzték őket.

Az előző fordulóban Monoron vizitáltak, ahol 2-1-re kaptak ki.

Jelenleg a bajnoki táblázat 9. helyén állnak 31 pontjukkal.

Kiesési problémájuk biztosan nincs és nem is lesz, de ha azt vesszük, hogy a 4. helyezett is csak 4 pontra van tőlük, így minden esélyük megvan a feljebb lépésre.

A Videoton II. legeredményesebb labdarúgója a pécsi Havasi Dániel, aki 12 góljával a váci Zsolnai Richárddal holtversenyben vezeti a listát.

Együttesünk a bravúros Vác elleni győztes meccs után sajnos Szentlőrincen nem tudott nyerni, 0-0-ás döntetlenre futotta labdarúgóink erejéből.

Öröm az ürömben, hogy nem kaptunk gólt és rendkívül jó statisztikai mutatóval állunk ezen a téren, hiszen az eddig lejátszott 22 fordulóban csupán 19 gólt kaptak kapusaink, ami remek teljesítmény.

Sajnos az utolsó 3 fordulóban csak 2 gólt szereztünk, igaz ez így is 7 pontot eredményezett, így hiányérzetünk talán csak abból adódhat, hogy Szentlőrincen nem sikerült betalálni Ivancsics Alex kapujába, így ezáltal otthagytunk 2 pontot.

A Videotont jellemzi a fiatal csapatok hullámzó teljesítménye, amiben benne van az, hogy nyernek Bölcskén vagy hogy döntetlen játszanak a Vác ellen és az is, hogy kikapnak Gyulán.

Hogy a hétvégén melyik formájukat mutatják és hogy a Kozármisleny labdarúgóinak sikerül-e egy jó produkcióval kirukkolni azt a vasárnap 17:00-kor, minden valószínűség szerint a Sóstói stadionban megrendezésre kerülő összecsapáson meglátjuk majd!

Hajrá Kozármisleny!

 

 

 

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!