Szegény embert még az ág is húzza…

Kórház a város szélén…

Nehéz helyzetben vagyunk, nagyon sok a sérült, beteg és eltiltott labdarúgó a csapatban egyelőre nagy kérdés, hogy ki fog játszani vasárnap.

Helesfay D. – Kiss M., Lantos, Racskó, Kocsis – Nagy E., Szekszárdi – Beke, Tóth M., Városi – Grumic

Nem rossz csapat! De sajnos a felsoroltak zöme sérült, beteg, vagy éppen sérüléssel bajlódik és nem tud játszani a mérkőzésen.

Kiss M. (keresztszalag szakadás)

Racskó Roland (medence csont repedés)

Lantos Levente (beszakadt a vádlijában az izom)

Kocsis Adrián (bokasérülés, rúgást kapott a Budaörs ellen)

Nagy Erik (gégegyulladás)

Szekszárdi Tamás (térdműtét után lábadozik)

Beke Péter (bokaszalag szakadás)

Tóth Márk (5 sárga lapos eltiltás)

Városi Viktor (combizom sérülés)

Grumic Miroslav (rúgást kapott a mai edzésen a bokájára)

Hogy ki fog játszani?

A többiek!

Elképzelhető, hogy a kezdőben 4-5 fiatal (98-as, 2000-es születésű) is pályára lép, akik most komoly tétmeccsen bizonyíthatnak.

Egy biztos, hogy 11-en pályára lépünk és mindent megteszünk, hogy helytálljunk Dunaújvárosban, az 6. helyezett és jó erőkből álló Vác otthonában!

Hajrá Kozármisleny!

 

 

4 hozzászólás

 1. miviki szerint:

  Valóban nem rossz csapat,csak szerinted ki felel meg a fiatal szabálynak az említett játékosok közül? Illetve sikerült kihagyni a házi gólkirály Kemény Tomit,meg a védelem talán egyik leg biztosabb pontját:Andrej Causic!!! A rengeteg sérültel kapcsolatban pedig csak annyit,hogy talán nem kellett volna a Szeged 2011 elleni hazai meccs után(vasárnap-szerda-vasárnap meccs)rosszullétig sprinteltetni szerencsétlen játékosokat másfél órán keresztül!!!Dehát meglett az eredménye: fél csapat sérült.Úgyhogy köszi “Mester”!!! Talán nem csak mindig a játékosok a felelősek a rossz szereplés tekintetében.Lássunk már az orrunknál tovább! Egyébként az igazsághoz hozzá tartozik(ne csak az edzőt bántsuk) ,hogy a csapat 90%-a nem üti meg az NBII-es szintet. Mindentől függetlenül vasárnap hajrá srácok!!!!!!

 2. NagyG szerint:

  A cikk lényege az volt, hogy tájékoztassuk szurkolóinkat, hogy konkrétan 10 játékosunk (egy csapatnyi!)sérült, beteg vagy eltiltott! A fiatal szabálynak nem tud megfelelni ez a csapat, mert szerencsére fiatal hiányzónk nincsen. Kemény Tomi és Causic azért nem került be ebbe a csapatba, mert szerencsére ők nem sérültek!

 3. Mecsek szerint:

  Megy valaki autóval Dunaújvárosba, ahova esetleg beférnék?
  Előre is köszönöm!

 4. Jonathan49 szerint:

  Wittrédivel mi van??

Szólj hozzá a bejegyzéshez!