Szegény embert még az ág is húzza…

Kozármisleny FC – Dunaújváros 1-3 (0-3)

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny, 300 néző

Vezette: Barna G. (Kis Z., Tinnyei Zs.)

Kozármisleny FC: Kurucsai – Bogdán, Fiáth, Kocsis, Müllerlei – Tóth M., Hleba (Horvát 69.) – Kiss M. (Petrovics 37.), Kuntic, Grabarics – Torkos

Vezetőedző: Kovács Zoltán

Dunaújváros: Bősz – Sándor, Kovács G., Farkas V., Csehi – Pál (Horváth K. 82.), Barna (Karacs 76.), Dorogi, Szepessy – Tóth T. (Molnár D. 82.), Dobos

Vezetőedző: Dr. Dobos Barna

Gólszerzők: Tóth M. (11-esből) 91. illetve Szepessy 23., Tóth T. 29., Szepessy 44. percben.

Kiállítva: Kuntic 59. percben.

Sárga lap: Fiáth 43., Hleba 68. illetve Barna 32., Kovács G. 59. percben.

Sok nehézséggel készülődött a Kozármisleny FC az őszi bajnok Dunaújváros ellen, sérülés miatt hiányzott Ipacs, Lantos, Márkvárt, Turi, Németh Á.

A kapuban első ízben kapott lehetőséget a szintén kisebb sérüléssel bajlódó Kurucsai Kornél, de rajta kívül is több játékos kisebb-nagyobb sérüléssel tudta csak vállalni a játékot.

Csapatunk a hétközi PMFC elleni összecsapás után fáradtabban, fásultan fogadta a friss Újvárost, akik a hét közben nem léptek pályára bajnoki mérkőzésen.

A 2. percben Dobos lövését Kurucsai lábbal védte.

A 3. percben hibázott a vendég hálóőr, rövid felszabadítására Kiss Márton csapott le, beadását azonban Farkas V. szögletre rúgta.

A 7. percben Dorogi középre ívelt szabadrúgását fogta Kurucsai.

A 16. percben Dobos beívelését Tóth T. rúgta kapu mellé.

A 23. percben egy hazapasszolt labdát szabadított volna fel Kurucsai, de közben elcsúszott így Szepessyhez jutott a labda, aki egy csellel még leültette kapusunkat, majd a kapuba lőtt. 0-1.

A 29. percben Dobos a hosszú oldalra ívelte át a labdát, amit Tóth T. fejjel továbbított a kapunkba. 0-2.

A 33. percben Szepessy lövését védte a mislenyi kapus.

A 33. perc végén Torkos ugrott ki egy labdával, de megkerülős csele után a kapujából érkező Bősz felszedte előle a játékszert.

A 41. percben Hleba oldalszabadrúgása kevéssel kerülte el a hosszú felső sarkot.

A 44. percben vendég szabadrúgás után, a sorfalról lepattanó labdát Szepessy 14 méterről a bal alsó sarokba tekerte. 0-3.

A hétközi mérkőzés után látszódott, hogy nem friss a csapatunk, de az első 20 percben egyenlő partnerei voltunk a bajnokság egyik esélyesének.

Sajnos elkerülhető gólokat ajándékoztunk az ellenfelünknek, ez mellett Kiss Márton is jelezte, hogy nem tudja tovább vállalni a játékot, egyszóval szinte csak negatív dolog ért bennünket az első játékrészben és a látottak, nehézségek alapján nagyon kicsi volt az esély a második félidei fordulatra.

Az 59. percben a vendégek védője Kovács G. szabálytalankodott a felezővonalnál, majd nem engedte elvégezni a mislenyi szabadrúgást. Kuntic igyekezett hozzáférkőzni a labdához, de a vendég játékos ezt nem hagyta, sőt a mislenyi középpályást a nyakánál fogva a földre rántotta. Csak ezért az tettéért egyből piros lapot érdemelt volna Kovács G., ezzel szemben Barna játékvezető elég egyenlőtlen mércével mindkét játékosnak sárga lapot mutatott fel, de mivel Kuntic korábban már kapott egyet, így a kiállítás sorsára jutott.

A 60. percben Torkos került gólhelyzetbe, majd a 16-oson belül szabálytalankodtak vele szemben, de Barna játékvezető nem ítélt 11-est.

A 69. percben Dorogi szabadrúgása a felső lécről pattant ki.

A 77. percben szépen ment el Petrovics a bal szélen, beadását Bősz szedte fel az érkező Grabarics elől.

A 80. percben Sándor lőtt keresztbe a kapunk előtt, de az érkezők nem érték el.

A 85. percben Dobos lövését védte Kurucsai.

A 90. percben Tóth Márkot buktatták a 16-oson belül, a büntetőt a sértett végezte el és magabiztosan értékesítette. 1-3.

Szegény embert még az ág is húzza…

A hétközi kimerítő 90 perc után egy újabb bajnokesélyes várt ránk, de sajnos ezúttal is érvényesült a papírforma.

A sérülések és a sok nehézség miatt nem sikerült szorossá tenni a találkozót!

Kovács Zoltán: Túl sok nehézséggel küszködtünk és sajnos nem úgy alakult az összecsapás, ahogy azt előzetesen reméltük. Nem voltunk eléggé élesek és frissek, hibáinkat gólokkal büntette a Dunaújváros. Csalódottak vagyunk, és nyilván ezzel így voltak a kozármislenyi szurkolók is. Szeretnénk tőlük elnézést kérni, hogy nem sikerült ennél jobb teljesítményt nyújtanunk!

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!