Sok sérült, hiányos keret, vereség a Pécsváradtól

Kozármisleny – Pécsvárad 2-4 (0-1)

Labdarúgó felkészülési mérkőzés

Kozármisleny, 100 néző

Vezette: Bánfai

Kozármisleny: Sólyom (Heim) – Herczeg,  Durica, Tányéros, Schmidt – Koller, Turi – Berdó V. (Kovács A.), Karacs, Hrelja – Puskás

Vezetőedző: Márton Gábor

Gólszerzők: Koller, Karacs.

Rengeteg a sérült a csapat háza táján. Kiss M., Balaskó, Zsdrál, Kovács T., Vég B.  sem tudott pályára lépni, ami komoly hiányt jelentett, hiszen a tavalyi ezüstérmes csapatból ők mindannyian Mislenyben maradtak, de sajnos sérülések miatt nem játszhattak.

Mivel a keret egyenlőre nagyon szűk, így az 5 játékos kiesése annyira nehezítette a Pécsvárad elleni edzőmeccset, hogy az U19-es csapatból Herczeg Sz. és Kovács A. játékára volt szükség ahhoz, hogy ki tudjon állni együttesünk.

Sajnos a rossz előzményeket az követte amire számíthattunk. Együttesünk védelme soha nem látott összetételben vette fel a harcot, de az előrejátékunk is akadozott.

A találkozó a mérkőzésterhelés mellett arra mindenképpen jó volt, hogy láthassuk mire képesek a próbajátékosok, kik azok akik esetleg erősítést jelenthetnek.

Hajrá Kozármisleny!

 

11 hozzászólás

 1. csaba szerint:

  Érdekes komment ,se ellnnfél, se edzők, se gólszerzők, akkor kik is vetek meg minket?

 2. joda szerint:

  alacsonyabb osztályú ellenfelekről eddig sem volt összeállítás, gólszerző

 3. Mislenyiöreg!!! szerint:

  Azért mindenki tudja hogy nem egy megye osztályú csapattal játszottunk, sokan megfordultak magasabb osztályban is közülük!!! És ha jól tudom egy páran Mislenyben is játszottak. Külön öröm volt látni Varba B. és Suba Jani játékát. Mondjuk személy szerint nem értem miért engedünk el ilyen tehetségeket. Suba Jani még mindig szívből tud küzdeni mit lehet róla tudni? Pécsváradon van? A legutolsó információm róla hogy kiment Ausztriába!! Hajrá Misleny!!!

 4. DRK szerint:

  Nem lesz egy összegzés arról, hogy eddig ki ment el és ki jött?
  Távozókat akit eddig tudok: Tasselmájer (Ausztria), Wittrédi (Pécs), Fellai (Pápa), Rácz (MTK), Pintér és Gyánó (Sopron), Fodor (Pécs)  Tóth Zoli megfelelt a külföldi próbajátékon? Kovács D. és Asztalossal mi van?
  Hrelja az az Adnan Hrelja, aki a transfermarkt szerint a Pécsé, és U19-es bosnyák válogatott?
  Berdó, Turi és Heim már szerződést kapott, vagy még teszteljük őket?
  Ki ez a Durica? A kanadai srác már elment?

 5. akela47 szerint:

  “csaba” Annyit tudok segíteni , hogy a Pécsvárad csapatát az a NÉMETH ZSOLT edzi aki Kozármisleny után Pécsváradon is BAJNOK CSAPATOT alkotott.A pécsváradi gólokat Varga Balázs (2) ,Dénes Sándor és Laki Gergely szerezték.

 6. baba szerint:

  ” alacsonyabb osztályú ellenfelekről eddig sem volt összeállítás,gólszerző ”
  Tegyünk kivételt mivel bajnokcsapatról van szó.Pécsvárad : Kurucsi (Bánfai G.) – Laki J. ,Krapecz,Molnár G., Schvedits – Farkas,Laki G. ,Szeifert,Dénes S. – Varga B. ,Gálosi ( Spannenberger ) .Vezető edző :NÉMETH ZSOLT .Edző:Nagy Csaba .Gólszerzők: Varga-B ( 2 ) Dénes S. Laki G. HAJRÁ PÉCSVÁRAD

 7. rossi szerint:

  De hogy MÁSODEDZŐT még soha nem tüntettek ezen a honlapon az viszont BIZTOS! Úgy tűnik, hogy ez az egész erről szólt…
  Uraim! Jelzem ez egy felkészülési mérkőzés volt, ahol a kozármislenyi próbajátékosok játszottak egy megerősített MEgyeI-es bajnokkal. Ebből az egészből ennél több következtetést kár levonni!

 8. Kiss M szerint:

  baba hozzászolása tetszik biztos a Nagy Csaba spanja ! De tényleg ez edző meccs volt ,egy gyenge probajátékosokbol álló Misleny ellen! Sajnos ez itt most a helyzet Mislenyben . Reméljük lesz jobb helyzet is Hajrá Misleny

 9. Pécsváradi Szurkoló szerint:

  Laki Gergely eddig is tagja volt a BAJNOK CSAPATNAK, Dénes Sándor a Geresdlakból igazolt a Pécsváradhoz, Varga is a pécsváradi csapat tagja lesz ettől a szezontól…Nem értem mi a probléma?? Nem gyenge indokokat kell keresni, meg ilyeneket írni, hogy felerősített csapat… A Mislenynek simán nyernie kellett volna papírforma szerint ugye, de azért most bizonyított a Pécsvárad, hogy őket sem kell leírni. Sőt, ami mai napon a Komlót is legyőzte 2:1-re… Nem a másik csapatot kell támadni, hanem a sajátban kell keresni az esetleges hibákat és azokat megoldani,szurkolni kell úgy, hogy a sajátunkat buzdítjuk és nem a másikat ócsároljuk. 

 10. balo szerint:

  Örülünk a Pécsvárad sikereinek. De miért fontos, hogy a Komlót is sikerült legyőzni? Ez a Kozármisleny honlapja… Miért nem a Pécsvárad honlapján írjátok ki a kezdőt, a másodedzőt?? De azért hajrá Köcsi, Neked szurkolunk!!! 🙂

 11. Pécsváradi Szurkoló szerint:

  Azért fontos, hogy azért nem kell “leírni” a Pécsváradot…

Szólj hozzá a bejegyzéshez!