Sajtó akkreditáció

A sajtó munkatársai az sajto@kozarmislenyfc.hu email címen az alábbi adatok megadásával tudnak akkreditálni a Kozármisleny FC hazai NB III-as bajnoki és Magyar Kupa mérkőzéseire a mérkőzést megelőző munkanap 16:00-ig.

Ügyintéző neve:
Médium neve:
Munkatársak létszáma:
A munkatársak adatai (név, szül.hely/idő, elérhetőség):
Megjegyzés, kérés:
(Kérjük a fotósokat külön jelölje meg!)

Amennyiben szüksége van parkolóhelyre, kérjük adja meg a rendszámot!

Az akkreditáció és belépés rendje:

Az írott és elektronikus médiumok újságírói és fotóriporterei a hazai mérkőzéseinkről akkreditáció birtokában tudósíthatnak.
Külön szabályok vonatkoznak a televíziós társaságok akkreditációjára, ehhez az MLSZ szabályzatai alapján a jogtulajdonos televíziós társaságok írásbeli hozzájárulása szükséges.

A médiumok munkatársai az akkreditáció kérésével, a sajtóbelépő (fotósmellény) átvételével kijelentik, hogy a Kozármisleny FC és a Magyar Labdarúgó Szövetség vonatkozó szabályzatait ismerik és elfogadják:

1. Nem lép a játéktérre és a csapatok öltözőjébe a mérkőzés előtt, alatt és után.
2. Csak a számára kijelölt helyen tartózkodik, végzi munkáját és közlekedik, mielőtt elhagyja a stadiont.
3.  Fotósok a számukra biztosított megkülönböztető mellényt csak rendeltetésszerűen használják, azt a belépéstől a helyszín elhagyásáig viselni kötelesek.
4. Figyelembe veszi a klub érdekeit, nem takarja el és teljes mértékben láthatóan hagyja a mérkőzésre kihelyezett reklámtáblákat.
5. A biztonsági szolgálat kéréseit elfogadja, utasításait betartja és munkájukat nem akadályozza.
6. A sajtóakkreditáció külön engedély nélkül nem érvényes a klubvezetés, a játékosok és a VIP-vendégek által használt területre.

Jogosulatlanul igénybe vett akkreditáció esetén a klub megtagadhatja a belépést.

Hozzászólások lezárva.