Rengeteg gólhelyzet maradt kihasználatlanul

Kozármisleny – PMFC U21  2-2 (2-1)

Labdarúgó felkészülési mérkőzés

Kozármisleny, 100 néző

Vezette: Sipos K.

Kozármisleny: Krisztián – Hajnal (Domonkos), Fellai (Princz), Lakatos (Tar), Szabó M. (Erdős) – Nagy E. (Czifra), Fenyvesi (Szabó P.) – Nagy K. (Tóth A.), Lauer (Reitz), Cziráki (Várda) – Puskás (Imrő)

Vezetőedző: Németh Zsolt

Gólszerzők: Puskás, Fenyvesi.

Nagyon kemény edzésekkel készülnek labdarúgóink az augusztus 16-án kezdődő NB III-as bajnokságra.

A fáradtság szemmel látható volt a PMFC U21 elleni mérkőzésen, ami nem is baj, hiszen a terhelés időszakában ez rendjén van.

Az első félidőben pályára lépett csapat egyértelműen dominált, 2-0-ra vezetett, eközben több további gólhelyzetet sikerült kialakítani és voltak meg nem adott gólok is.

Az első találatot egy visszatérő szerezte. Puskás Zoltán aki 2011 őszén erősítette NB II-es együttesünket (ezáltal ő is az ezüstérmes gárda tagja volt) megegyezett Feleki Attila klubtulajdonossal, így ebben a szezonban együttesünket erősíti majd. A labdarúgó tavasszal az NB II-es Cegléd alkalmazásában állt, de nyáron távozott.

Sok sikert kívánunk Pusi!

A 2. félidőben Németh Zsolt vezetőedző komplett mezőnysort cserélt, pályára lépő csapatunk Tóth Adriánt és egy próbajátékost (Princz – aki szintén fiatal) leszámítva valamennyien az U21-es bajnokságban szerepeltek tavaly, már közel sem mutattak olyan jó benyomást, mint az szerettük volna.

A pécsi fiatalok egy kontratámadás után egyenlítettek is. Ennek a sornak is adódtak komoly gólszerzési lehetőségei, de a kapufától kezdve a kapussal szemben álló csatárig sok mindent láthattunk, de újabb gólt sajnos nem.

Következő felkészülési mérkőzésünk, szombaton az NB II Siófok otthonában 18.00-kor kerül megrendezésre.

Hajrá Kozármisleny!

5 hozzászólás

 1. haha szerint:

  Miért nem hívjátok ki a Pécs u 15 korosztályát hátha velük megbírkózik  ez a fantasztikus csapat

 2. kmkt13 szerint:

  Haha kérlek szépen gondolkozz egy picit mielőtt ennek a klubnak a honlapjára írsz, akkor lehet, hogy nem írsz butaságokat! Ez a mérkőzés a Pécs u21 ellen teljesen jól beleillett a felkészülés programjába, még akkor is, ha te nem így gondolod! Ami a nagyobb probléma az, hogy nem vagy képes segítő szándékkal írni, pedig ezekre a cinikus megnyilvánulásokra senki sem kíváncsi hidd el! Köszönöm a megértésedet!

 3. mislenyi szerint:

  Csatlakozom az előttem hozzászólóhoz.
  Az önkontroll nélküli huhogás helyett talán értelmesebb lenne segíteni annak a néhány embernek az erőfeszítéseit, akik tesznek a csapatért.

 4. kiss e szerint:

  Haha ! Kihívtuk a Pécs NB1 felnőtt csapatát egy héttel korábban . Akkor 1:1 lett az eredmény . Akkor miért nem huhogtál .

 5. asz szerint:

  Véleményem szerint ez a pmfc u21 nem volt 1 rossz csapat, a helyzetkihasználással akadtak leginkább gondok, bár hozzáteszem a pécsiek kapusa is jól védett.

Szólj hozzá a bejegyzéshez!