Remek felkészülési mérkőzés a jövő heti bajnoki előtt

Kozármilseny FC – NK Bijelo Brdo 1-2 (1-1)

Nemzetközi labdarúgó felkészülési mérkőzés

Kozármisleny, 100 néző

Kozármisleny FC: Ipacs – Bogdán, Fiáth, Lantos (Petrovics), Kocsis (Hleba) – Turi, Kuntic (Horvát G.) – Kiss M., Tóth M., Müllerlei (Grabarics) – Németh Á.

Vezetőedző: Kovács Zoltán

Gólszerző: Kiss Márton a 32. percben.

A horvát 3. osztályú Bijelo Brdo ellen zárultak téli felkészülési mérkőzéseinket, amely összecsapás iramában már megfelelt egy NB III-as bajnoki mérkőzésnek.

A végig sportszerű összecsapás első félidejének közepén néma maradt a síp, miközben a vendég védők szabálytalankodtak a saját büntetőterületükön belül, így elmaradt egy jogos 11-es.

Pár perccel később egy remek mislenyi akció végén Turi az alapvonal közeléből passzolt középre, ahol érkezett Kiss Márton és közelről a kapuba továbbított. 1-0.

A vendégek kulturáltan, jól futballoztak, jó csapat benyomását keltették, egy nagy kihagyott helyzet után pedig még az első játékrészben egalizáltak, egy felső lécről lepattanó labda a gólvonalon túlra pattant. 1-1.

Igazságos volt a döntetlen, nagyjából két azonos erejű csapat mérkőzött egymással, mindkét kapu előtt adódhattak volna további lehetőségek is, ha egy-egy átadás pontosabb.

A második félidőben mindkét csapat lehetőséget adott a kispadon ülőknek is, de továbbra is élvezhető volt a mérkőzés.

A vendégek győztes találata egy szöglet után született, de ezt követően Grabarics és Hleba is egyenlíthetett volna, sőt a hajrában Kiss Márton középről a felső lécre bólintott, közel járt ahhoz, hogy duplázzon.

Az edzőmérkőzésen az eredmény másodlagos, így a vereség ellenére biztató jeleket, pozitívumokat láthattunk, a szurkolóink a vereség ellenére sem búslakodtak, hiszen szép akciókat, szervezett Kozármislenyt láthattak.

Németh Zsolt edzőnk is elégedett volt a látottakkal, tetszett neki a játékosok hozzáállása, a harci kedv is. Erre a mérkőzésre lehet építeni és ha a koncentráció hasonlóan jó lesz a bajnoki mérkőzéseken is, úgy sikeresek lehetünk.

A sorsolás alapján jövő héten szombaton 14:30-kor a PMFC ellen már bajnoki mérkőzésen, a kozármislenyi stadion füves gyepén lépnek pályára a csapatok. Reméljük, hogy a jövő heti időjárás nem írja felül a hétvégi bajnoki mérkőzések megrendezését!

Hajrá Kozármisleny!

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!