Rangadót játszunk Monoron, a 2. hely a tét

NB III-as labdarúgóink a Monor otthonában fejezik be a 2014/15-ös bajnokság őszi szezonját.

A Kozármisleny jelenleg a bajnoki táblázat 2. helyét foglalja el 25 ponttal, 1 ponttal megelőzve a 3. helyezett Monort, így a hétvégén a csoport rangadójára kerül sor Monoron.

A 4. helyezett ESMTK 23 pontos, míg az 5-6. helyen álló Dabas és Dunaharaszti 22-22 pontot gyűjtött, így elég szoros a 2.-6. helyek közötti verseny.

Együttesünk a múlt hétvégén magabiztosan 4-0-ra győzte le a középmezőnyben helyet foglaló Gyulát, eközben a Monor 2-0-ás Szentlőrinc vezetésről egalizált vendégként, úgy, hogy a 92. percben lőtték az egyenlítő találatot.

A Monor az eddig lejátszott 6 hazai mérkőzéséből 4 győzelmet aratott (Dabas, Gyula, Orosháza, SZEOL), 1 döntetlenük volt a Vác ellen és 1 vereségük a Szekszárdtól.

A Monor a tavalyi bajnokságban még a kiesés ellen küzdött (a bajnokság végén 13. helyen zártak), idén ehhez képest egészen kiválóan szerepelnek.

A tavalyi gyengébb szerepléskor még Vezér Ádám irányította a gárdát, de nyáron a korábban Honvédban, a Ferencvárosban, Sopronban és Norvégiában is futballozó egykori gólkirály Tóth Mihály vette át a Monor irányítását.

Az új vezetőedző mellett érkeztek új játékosok is, az együttes megerősödött, amit mi sem igazol jobban, mint a tabellán elfoglalt helyezésük.

A csapat házi góllövőlistáját a nyáron Kazincbarcikáról igazolt Szabó Viktor vezeti, aki 7 találatával a Közép csoport 2. legjobb góllövője.

A Kozármisleny remek őszt tudhat maga mögött, sikerült megőrizni hazai pályán veretlenségünket, 5 győzelem mellett 3-szor végeztünk döntetlenre, gólarányunk odahaza 20-4-es, ami rendkívül imponáló.

Idegenbeli szereplésünk már nem tűnik ennyire jónak, 3-szor szenvedtünk vereséget (SZEOL, Vác, Bölcske), mindegyik alkalommal szűken, 2-1-re maradtunk alul.

Két vendégszereplésünk alkalmával is győztesen hagytuk el a pályát, Bajáról és Orosházáról is elhoztuk a 3 pontot, míg a REAC otthonában döntetlenre végeztünk. Idegenbeli gólarányunk 10-8.

Németh Zsolt vezetőedző már a Gyula elleni mérkőzés után jelezte, hogy gőzerővel készülnek a Monor ellen és ezúttal is nagyon fontos lesz, hogy a játékosok a Gyula elleni összecsapáshoz hasonló elszántsággal lépjenek pályára, mert akkor minden esélyük meglesz a 3 pont megszerzésére.

Győzelmünk esetén biztosan a 2. helyen végzünk, így nem is lehet más a cél, hogy szépen búcsúzni az őszi szezontól és begyűjteni a fontos 3 bajnoki pontot.

Persze tudjuk, hogy ez nem lesz egyszerű, hiszen a Monornak pontosan ugyanez a célja és ők játszanak hazai környezetben, de azt is tudjuk, hogy nem bevehetetlen a monori pálya.

A remek összecsapásnak ígérkező mérkőzés szombaton 13:00-kor kezdődik Monoron, a találkozó játékvezetője Kovács Gábor lesz, asszisztensként pedig Fehér Miklós és Zorinácz Ádám működnek közre!

Hajrá fiúk, mindent bele!

Hajrá Kozármisleny!

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!