Puskás triplájával ütöttük ki a Bölcskét

Kozármisleny – Bölcske 6-1 (1-0)

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny, 300 néző

Vezette: Jakab G. (Sebestyén L., Bornemissza N.)

Kozármisleny: Molnár P. – Fenyvesi, Gajág, Lantos, Kocsis – Nagy E., Kovács T. – Nagy K., Lauer (Puskás 71.), Cziráki (Kirchner 76.) – Schmidt (Tóth A. 62.)

Vezetőedző: Németh Zsolt

Bölcske: Csoknyai – Kecse (Süvöltős 66.), Agócs, , Ledneczki, Blatt – Miskovicz, Laták, Budai (Horváth M. 75.), Szili – Fröhlich (Nagy D. 62.), Tóth T.

Vezetőedző: Buzás Attila

Gólszerzők: Schmidt 34., Lauer 59., Tóth A. 64., Puskás 82., 84., 91. illetve Miskovicz a 68. percben.

Sárga lap: Puskás 75. illetve Laták 43., Ledneczki 47., Nagy D. 67. percben.

Beke hétközi bokasérülése miatt bár vállalta volna a játékot, a szakmai stáb mégsem kockázatot, nem küldték pályára, nehogy rásérüljön, így Cziráki kapott lehetőséget a kezdőben.

Az 5. percben mislenyi sarokrúgás után az egyik bölcskei hátvéd mentett a kapu elől.

A 7. percben Cziráki ment el a szélen, befelé cselezett, majd Schmidthez passzolt, akinek lövését Agócs becsúszva blokkolta.

A 13. percben Fenyvesi játszott össze Nagy Erikkel, akinek lövését Csoknyai hárította.

A 19. percben Szili ívelt egy szabadrúgást a mislenyi kapu elé, Ledneczki fejelt bele a labdába, Molnár P. hárított.

A 30. percben Szili lőtt élesen a kapu elé, Fröhlich ért bele, Molnár P. pedig nagyot mentett.

A 34. percben Schmidt kapott kiugratást a jobb szélen, majd a 16-oson belül nagy gólt “ragasztott” a Bölcske kapujába. 1-0.

A 45. percben egy gyors kontra végén Nagy K. ment el a jobb szélen és passzolt remekül Schmidt elé, aki ajtó-ablak helyzetben kapu mellé lőtt.

Az első félidőben bár érződött, hogy jobb csapat a Kozármisleny, de ekkor még gólokban nem sikerült érvényre juttatni a két csapat közötti valós különbséget, így szűk 1 gólos vezetéssel vonultak pihenőre Németh Zsolt tanítványai.

Az 50. percben Kovács T. egy visszagurított labdát alig lőtte a hosszú sarok mellé.

Az 53. percben Schmidt került helyzetbe, de 10 méterről mellé lőtt.

Az 59. percben Kovács T. vette észre a jobb szélen Nagy Krisztiánt, aki az alapvonalig vitte a labdát, majd középre ívelését Lauer védője mellől fejelte a kapuba. 2-0.

A 61. percben Cziráki kapott labdát az ellenfél ötösén belül, de nem találta el jó, így Csoknyaié lett a labda.

A 64. percben frissen érkezett Tóth A. elé került a labda, aki éles szögből bal lábbal lőtt, a labda a kapufáról a hálóba pattant. 3-0.

A 68. percben Gajág hibázott hátul, Miskovicz került helyzetbe és szépített. 3-1.

A 71. percben Tóth A. passzolt Nagy K. elé, aki nagy helyzetben fölé lőtt.

A 79. percben a két csere játszott össze. Kirchner indult meg, passzolt Puskásnak, majd visszakapta a labdát, lövését Csoknyai szedte ki az alsó sarokból.

A 82. percben az ötösről lőtt a vendégek csatára, Molnár P. bravúrral hárított, a kontratámadás végén Puskás kicselezte a kapust, majd a hálóba gurított. 4-1.

A 84. percben Tóth A. ment el a jobb szélen, majd középre passzolt Puskásnak, aki megszerezte a Kozármisleny 5. találatát. 5-1.

A 89. percben Kocsis érkezett fel a támadáshoz, de távoli lövése kapu mellé szállt.

A 91. percben Kirchner szerzett labdát, megindult vele, majd Puskához passzolt, aki egy csel után Csoknyai mellett belőtte csapata 6. , saját maga 3. gólját, így klasszikus mesterhármast ért el.

A találkozót ilyen arányban is teljesen megérdemelten nyerte meg a Kozármisleny.

Győzelmünk egy percig nem forgott veszélyben és realizálódott a két csapat közötti különbség.

Németh Zsolt: Jó játékvezetés mellett teljesen megérdemelten nyertük meg a találkozót. Gratulálok játékosaimnak, jó játékot bemutatva rászolgáltak a sikerre. Bár sok helyzetet hagytunk ki, mégsem vagyok ez miatt elégedetlen, mert 6-1-re nyertünk. Nagy fölényben voltunk és úgy gondolom, hogy ilyen arányban is megérdemelt a győzelmünk. Köszönjük a szurkolók támogatását.

Buzás Attila: Nem lehetek elégedett csapatom teljesítményével, hiszen nagyarányú vereséget szenvedtünk. Az első félidőben még tartottuk magunkat, sőt volt egy helyzetünk, amiből gólt is szerezhettünk volna. Aztán egy egyéni hiba után vezetést szerzett a hazai csapat. A második félidőben a bekapott 2. gól után megpróbáltunk még mindent, de ekkor több hibánkat is góllal büntette a Kozármisleny és érvényre juttatta  fölényét és megérdemelten tartotta otthon a 3 pontot.

Hajrá Kozármisleny!

1 hozzászólás

  1. mislenyfan szerint:

    SZÉP VOLT FIUK!!!!! 

    Ez egy újabb nagyszerű gyözelem volt. Kár hogy vége lesz a bajnokságnak, most kovácsolodott össze a CSAPAT. Még mindig kell két gyözelem, ennek a csapatnak az NB2-ben van a helye.

    Kicsit gyanús volt a Váci meccs! De még nincs veszve semmi, csak így tovább!

    HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!!!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!