Pontot rabolt a Dunaharaszti Mislenyből

Kozármisleny – DMTK 0-0

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny, 250 néző

Vezette: Berger J. (Sebestyén L., Bornemissza N.)

Kozármisleny: Sólyom – Erdős, Fellai, Gajág, Szabó M. – Szabó P., Fenyvesi – Cziráki, Reitz (Szabó B. 46.), Várda (Valkovics 82.) – Tóth A. (Imrő 70.)

Vezetőedző: Németh Zsolt

Dunaharaszti: Kalmár – Eördögh (Horváth Á.91.), Nyéki, Rétsági, Márton – Gacsal, Lengyel, Ablonczky (Rebecsák 73.), Dabasi – Kiss (Varga V. 59.), Miholics

Vezetőedző: Króner Péter

Sárga lap: Fenyvesi 35. illetve Márton 55., Gacsal 74., Eördögh 74. percben.

Ezúttal is tartalékos összeállításban tudott pályára lépni csapatunk, hiszen meghatározó és fiatal csapatunkban rutinosnak számító labdarúgók hiányoztak. Puskás Z., Lauer N., Nagy E. és Nagy K. valamennyien NB II-es szinten is rutinos labdarúgónak számítanak, így az ő hiányuk és pótlásuk nehézséget jelentett.

Jól kezdődött a találkozó csapatunk számára, a 4. percben Cziráki került helyzetbe, de bal lábas lövése a bal kapufa mellé ment.

A 8. percben Tóth Adrián már-már gólhelyzetbe került, de az utolsó pillanatban szerelni tudta őt Rétsági.

A 24. percben Dabasi ívelt a kapunk elé, Nyéki tisztán tudott fejelni, de a földre lefejelt labda a kapu fölé pattant.

A kimaradt lehetőség után mintha csapatunk magasabb fordulatszámra kapcsolt volna és rövid időn belül több helyzetet is kidolgozott.

A 25. percben a mérkőzésen remekül játszó Fenyvesi iramodott meg két szép csellel két vendégjátékost is kicselezett, majd a 16-oson belül kicsit szorongatva ugyan lövésre vállalkozott, de Kalmár hárított.

A 27. percben remek bal oldali beadás után Cziráki kapu fölé fejelt.

A 33. percben Dabasi a 16-oson belül megpróbálta átemelni az érkező Sólyom Csabát, de Fellai kirúgta a labdát.

A 35. percben Kiss lépett ki a leshatáron egyedül vezette a labdát Sólyomra. Kapusunk kilépett a kapujából és a labdát mellette elhúzó támadót pont annyira zavarta meg, hogy közben Szabó Milán visszaért, így a vendég játékos mikor kapura lőtt Szabó M. a gólvonalról menteni tudott. Nagy helyzet volt!

A 38. percben Fellai fejesét hárította Kalmár.

A 43. percben Várda befelé indult meg, majd 17 méterről lövésre vállalkozott. A megpattanó labda még így is veszélyes volt, alig kerülte el a vendég kaput.

Ahogy azt előzetesen vártuk is, egy szervezett, masszív a futballt játszani próbáló csapattal találkoztunk. Kiegyenlített volt a játék is, mindkét kapu előtt adódtak gólszerzési lehetőségek, de kétségtelen a legnagyobb helyzetet a vendégek hagyták ki.

A második félidőben sem változott a játék képe, hasonlóképp alakult a találkozó.

Az 58. percben Fenyvesi vitt végig egy szép támadást, majd Tóth A. elé gurított akinek lövését Kalmár hárította, a kipattanót Fenyvesi a kapufára lőtte.

A 69. percben Tóth Adrián is közel járt a gólszerzéshez, Cziráki beadása után csúsztatott fejese elig ment fölé.

A 90. percben a csereként beállt Valkovics 3 vendég játékos mellett is elment, mintaszerű beadása teljesen tisztán találta középen Czirákit, aki ordító helyzetben kapu fölé lőtte a labdát.

Összességében azt mondhatjuk, hogy igazságos a döntetlen. Akár a nagy gólhelyzetek számát nézzük, akár az adódó kisebb helyzetetek nagyjából hasonló volt mindkét csapat lehetősége.

Talán a mi együttesünk birtokolta valamelyest többet a labdát, de a végig szervezetten visszazáró DMTK ellen nehéz dolgunk volt.

A találkozó lefújása után a vendégek örültek a listavezető otthonában megszerzett értékes pontnak, de csapatunknak sincs szégyenkezni valója és vannak még tartalékok az együttesünkben.

Tartalékos felállásban sem kaptunk gólt, továbbra is veretlenek vagyunk, és annak ellenére, hogy nem a mai volt a legjobb mérkőzésünk mégis megvoltak a gólhelyzeteink. Erre a jövőben is lehet építeni és folytatni kell a nyáron megkezdett utat.

Króner Péter: Úgy gondolom, hogy igazságos döntetlen született egy küzdelmes jó iramú mérkőzésen. Arra kíváncsi lettem volna, ha sikerül megszereznünk a vezetést mennyiben változott volna a játék. Ettől függetlenül nincs hiányérzetem a mai nappal kapcsolatban, sikerként értékelem a megszerzett pontot.

Németh Zsolt: Küzdelmes jó iramú mérkőzést játszottunk és igazságos eredmény született. Mindkét csapat eldönthette volna a találkozó sorsát, mindkét oldalon voltak helyzetek. A meccs végén is megnyerhettük volna még a találkozót, amikor egy 100%-os gólhelyzet maradt ki. Köszönjük szurkolóink bíztatását! Dolgozunk tovább, mostantól a Szeged elleni összecsapásra készülünk.

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!