Petrók Viktor is Kozármislenyben folytatja

Régi-új játékossal erősített a Kozármisleny NB II-es labdarúgó csapata.

A 32 éves Petrók Viktor 2011 tavaszán fél évig szerepelt már Kozármislenyben, akkor 13 bajnoki mérkőzésen 1 gólt szerzett.

Viktor korábban a Kaposvár és a PMFC együttesivel  137 NB I-es meccsen lépett pályára és 6 gólt szerzett, így rutinja rendkívül jól jön majd a védelem tengelyében.

A labdarúgó ősszel az NB III-as Nagyatádban szerepelt, miután megelőző csapata a Szeged búcsúzott a másodosztályból.

Eduardo Almeida korábban jelezte, hogy belső védőre mindenképpen szüksége van, hiszen ezen a poszton csak 2 bevethető játékosa volt, mellyel kockázatos lett volna nekivágni a tavaszi szezonnak. Petrók érkezésével egyrészt bővül a merítési lehetőség, másrészt sérülések, eltiltások esetére is adódik megoldás.

A vezetőség a háttérben rengeteg tárgyalást folytat és bár nem egyszerű a feladat, de a középpályára is szeretne még igazolni (lehetőség szerint rutinos labdarúgót), illetve szükség volna még bal oldali védőre.

A bajnokság március 1-én hazai környezeteben a Cegléd gárdája ellen folytatódik, de addig még 2 felkészülési meccs vár együttesünkre. Szerdán 15.00-kor Pécsett, a Stadion utcai műfüves pályán a remek formában lévő PMFC-vel mérkőznek meg Sólyom Csabáék, majd az utolsó edzőmeccsre szombaton, a Nagyatád ellen kerül sor.

Hajrá Kozármisleny!

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!