Pesterzsébetre látogat a Kozármisleny

NB III-as labdarúgóink szombaton délután 15:00-kor a fővárosban lépnek pályára.

A házigazda együttes 29 pontjával a bajnoki táblázat 7. helyén áll és csupán 3 pont a hátránya csapatunkkal szemben.

AZ ESMTK Szegeden kezdte a tavaszt, ahol 2-1-re maradtak alul a tavasszal még veretlen SZEOL ellen, ezt követően fogadták a tavasszal jó teljesítményt nyújtó és szintén veretlen Videoton II-t, ellenük 0-0-ra végeztek.

A 18. fordulóban a listavezető Vácot látták vendégül és 2-1-re győzték le őket, majd a múlt hétvégén Szentlőrincen vendégszerepeltek és bár közel 60 percig emberhátrányban voltak (kapusukat Bonicát állították ki), mégis sikerült döntetlen eredményt elérniük.

Az ESMTK hazai pályán értékes győzelmeket és meglepő vereségeket is szenvedett.

Az eddig lejátszott 9 hazai mérkőzésből 4-szer nyertek (SZEOL, Szentlőrinc, Orosháza, Vác) döntetlent értek el a REAC és Videoton II. ellen, míg vereséget szenvedtek a Baja, Bölcske és Monor együtteseitől!

Az első 6 helyezett csapathoz képest kevesebb gólt szereztek “csak” 24-et, ugyanakkor az is igaz, hogy hátul stabilak és 19 forduló alatt mindössze 21 gólt kaptak.

Az ESMTK tavaszi négy mérkőzéséből egy alkalommal győzött, a Vác ellen, 2 döntetlen mellett (Videoton II., Szentlőrinc) egyszer kapott ki, még a tavaszi nyitófordulóban Szegeden.

Csapatunk a SZEOL ellen váratlan vereséget szenvedett, így nincs más lehetőség, mint idegenben kell kiköszörülni a csorbát.

Persze tudjuk, hogy egy csapat ellen sem egyszerű ebben a bajnokságban, de bízunk benne, hogy előbb utóbb kijön a lépés és sikerül újabb sikert aratni.

A szombaton 15:00-kor kezdődő találkozót Jakab Géza vezeti, segítői Fehér Miklós és Illés Tamás lesznek.

Hajrá Kozármisleny! Mindent bele fiúk!

 

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!