Pénteken játszunk a Szentlőrinc otthonában

Rendhagyó módon – a Szentlőrinc kérésére – pénteken kerül megrendezésre a két Baranya megyei csapat összecsapása.

A Szentlőrinc nem kezdte jól a bajnokságot, de úgy tűnik az elmúlt 2 hétben rátaláltak a helyes útra.

Amíg az 1-4. fordulóban csak 1 pontot szereztek, addig az ezt követő 2 hétvégén 6 egységnyivel “gazdagodtak”, így jelenleg 7 pontjukkal a bajnoki táblázat 13. helyén tanyáznak, de tegyük hozzá, hogy a mezőny nagyobbik hányada még nem volt szabadnapos, miközben a lőrinciek már igen.

A Szentlőrinc csapatánál is voltak változások a nyáron. Papp Zoltán személyében új vezetőedző érkezett Nagyatádról, magával hozta néhány meghatározó játékosát is.

Közülük talán legismertebb Vukan Nikolics, aki jellemzően a legjobb góllövők között az élmezőnyben szokott végezni.

A szentlőrinciek a Bp. Honvéd II ellen rosszul indították a szezont, mert hazai pályán 3-1-re kaptak ki Zámbóék.

A Pénzügyőr otthonában az utolsó pillanatokban mentett pontot Lóth, így pontszerzéssel tértek haza a fővárosból.

Ezt követően a SZEOL-t hazai pályán fogadták és egy szabadrúgásgóllal kaptak ki tőlük.

Ennél is nagyobb pofon volt, a Gyula ellen ugyancsak hazai környezetben elszenvedett 2-0-ás vereség, amikor már többen aggódni kezdtek a Szentlőrinc miatt.

Az elmúlt 2 forduló megmutatta, hogy mindez hiába való volt, hiszen előbb 0-1-ről 2-1-re legyőzték a Békéscsabát, majd Szekszárdon arattak kiütéses győzelmet (0-5), úgy tűnik ezzel egyenesbe jöttek a dolgok.

Amíg a szezon előtt és elején többen is sérüléssel bajlódtak náluk, addigra úgy néz ki, hogy egyre több a hadra fogható játékos, ami az eredményességre is jó hatással lehet.

A két csapat a tavalyi évben mindkétszer 0-0-át játszott, így abban reménykedünk, hogy nem tart az “egymás elleni forma”, hiszen a szurkolók mégiscsak gólt, gólokat szeretnének látni a mérkőzéseken.

Persze mindenki a saját szimpátiája szerint a saját csapata által szerzett találatokban bízik.

Kozármislenyi oldalon reméljük, hogy sikerül megtörni a tavalyi gólcsendet, és azon lesznek a játékosaink, hogy sikerüljön eredményesen szerepelni.

A HR-Rent Kozármisleny együttesében három olyan labdarúgót is találunk, akinek bizonyára nem lesz ismeretlen a szentlőrinci pálya.

Lauer Norbert Megye I-es bajnok volt a Szentlőrinccel, tavaly nyáron tért vissza Mislenybe, míg Várda és Gránicz tavasszal erősítette ellenfelünket.

Együttesünk továbbra is vezeti a bajnoki táblázatot, annak ellenére, hogy 1 alkalommal szabadnaposak is voltunk.

Mivel páratlan számú a bajnokság, ezért érdemes pillantást vetni a vesztett pontok alapján összeállított tabellára is, ami valamelyest reálisabb képet mutat, hiszen a mezőny nagyobbik része még nem volt szabadnapos.

Hajrá Kozármisleny!

 

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!