Pécsett, a Stadion utcában fogadjuk a Szentlőrincet

NB III-as labdarúgócsapatunk a kozármislenyi pálya felújítása miatt, átmenetileg Pécsett, a PMFC stadionban rendezi hazai bajnoki mérkőzéseit.

A múlt héten már a Várkői Stadionban edzettünk, ami annak az eredménye, hogy a PMFC/PSN Zrt. és klubunk megállapodott a létesítmények használatáról.

A következő időszakban az edzésekre a Várkői stadiont, hazai mérkőzéseinkre pedig a PMFC stadiont vesszük majd igénybe.

Ezúton is köszönjük a pécsieknek, hogy befogadnak bennünket a kozármislenyi pálya átalakításának idejére.

Az idei évben a sorsolás szerint mindez 5 bajnoki mérkőzést jelent, amelyet Pécsett a Stadion utcában rendezünk meg.

A mérkőzésre érvényesek a korábban megvásárolt bérletek, illetve az eddigiekhez hasonlóan a hölgyek és a gyermekek továbbra is ingyen tekinthetik meg a találkozókat!

Az első Pécsett megrendezésre kerülő “hazai pályás” mérkőzésünket a Szentlőrinc ellen vívjuk, április 2-án, szombaton 16:30-kor.

Bízunk benne, hogy egy jó iramú, élvezetes összecsapást láthatnak majd a kilátogató nézők.

Az ősszel az odavágón egy nem túl jó passzban lévő Szentlőrinc otthonába látogattunk, ahol végül magabiztosan, 3-0-ra tudtunk nyerni, de a mutatott játék alapján talán még ennél is nagyobb volt a különbség a két gárda között.

A Szentlőrinc azzal a vereséggel nagyon közel került a kiesőzónához, hiszen 8 forduló alatt gyűjtött 7 pontjuk minden volt, csak nem olyan szereplés, amire a klubvezetés vagy éppen a lőrinci szurkolók vágytak.

Két forduló múlva váltás történt a kispadjukon, Papp Zoltánt Reith Róbert váltotta, és a következő 4 forduló során az ő irányítása mellett annyi pontot gyűjtöttek, mint elődjével 10 forduló alatt.

A Szentlőrinc a téli szünetig stabilizálta helyzetét és 19 pontjukkal a 12. helyen fordultak.

Az első tavaszi fordulóban ugyan kikaptak Kispesten, de ezt követően zsinórban 3-szor is nyerni tudtak.

Előbb a Pénzügyőrt győzték le az újonnan átadott lőrinci műfüves pályán (1-0), majd ezt követően nagy meglepetésre, a feljutásra esélyes SZEOL otthonában is diadalmaskodtak (1-2).

Ezután egy újabb értékes idegenbeli sikert könyvelhettek el, Gyulán 3-1-re múlták felül a házigazdákat.

A jó szériát két fiaskó követte, előbb Békéscsabán egy 87. percben kapott góllal maradtak alul, majd a múlt héten a sereghajtó Szekszárd tréfálta meg őket, hiszen elvitték a 3 pontot Lőrincről.

A Szentlőrinc jelenleg a középmezőny végén, a 11. helyen tanyázik, megszerzett 28 pontjukkal különösebb veszély nem fenyegeti őket, így teher nélkül léphetnek pályára.

A HR-Rent Kozármisleny együttese a tavaszi 6 fordulóból 5-ször nyert, mellyel tovább növelte előnyét a bajnoki táblázat élén.

Az őszi második Dunaharaszti tavasszal már többször botlott, így a SZEOL és a Komló jelenti a közvetlen üldözőinket, mindkét gárda 14 -14 pontos hátránnyal követ bennünket, ráadásul a Komló egy mérkőzéssel többet játszott.

Reméljük, hogy az időjárás kegyes lesz és szombaton szép, tavaszias időben léphet pályára a két baranyai együttes.

Akik nem szeretnék az utolsó pillanatra hagyni a jegyvásárlást, azoknak Kozármislenyben a Sportcsarnok büfében lesz lehetőségük elővételben megváltani a jegyeket.

Sok szeretettel várjuk mindkét csapat szurkolóit és valamennyi kilátogató érdeklődőt!

Hajrá Kozármisleny!

 

 

 

3 hozzászólás

 1. Mnéni szerint:

  Melyik kapunál mehetünk be?

 2. NagyG szerint:

  A kocsibejáron a VIP vendégek, játékosok és hozzátartozóik jöhetnek be.
  A vendégek a vendégszektorba, a kozármislenyi szurkolók pedig az északi lelátón jöhetnek be a stadionba. (5-ös és 6-os kapuk).

 3. MISLENY FAN szerint:

  Gyerünk srácok, Pécsen is otthon leszünk!

  HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!