Pályagondnokot keres a Kozármisleny FC

Hív a pálya!

Tüdőzted már le egy férfi futballöltöző áthatolhatatlan illatát?

Tocsogtál már bokáig érő sárban egy focipályán?

Mostál már ipari mennyiségben viseltes alsónadrágokat?

Rángattak már dróton feledékeny edzők éjjel-nappal?

Áldoztad már fel a hétvégéidet kétes személyek miatt?

Mond valamit számodra a szotyihéj az avaron?

Ha igen, Te vagy az emberünk!

A Kozármisleny Futball Club strapabíró gondnokot keres, akinek munkájához tartoznának a felnőtt és utánpótlás labdarúgókhoz kapcsolódó szertárosi, takarítási, mosási, pályamunkás feladatok.

Persze nem lennél egyedül, és a jókedv mellett a stressz is garantált.

A munkavégzés helye a Kozármisleny Sportcentrum.

Előny, ha Kozármislenyben élsz, és az is pozitív, ha be tudsz kapcsolni egy számítógépet.

Ha az álláslehetőség felkeltette az érdeklődésedet, kérjük, szakmai önéletrajzzal, motivációs levéllel jelentkezz az info@kozarmislenyfc.hu elérhetőségen.

5 hozzászólás

 1. Mislenyiek szerint:

  Deutsch Ivánnak elévülhetetlen szerepe volt a példátlanul sikeres őszi szereplésben! Szerves része a “CSAPATNAK”! Nyilvánvaló, hogy személye és jelenléte kohéziós erőt jelent az öltözőben! Mindemellett a munkáját maradéktalanul elvégezte, tehát szó nen érheti a ház elejét ebből az irányból sem! Amennyiben a klub elsődleges célja a csapat egyben tartása volt, már az elején meghiúsult ez a terv még a játekosmozgások megindulása előt!! Az üzenetből kiderül, hogy hibát jelent Iván elküldése, hiszen ez a CSAPAT-ot károsátja!!! Legyen ez csak egy félresikerült próbálkozás és állítsuk vissza az alapállapotot! Köszönettel: MISLENYIEK

 2. Rooney szerint:

  Biztos hogy sokan szeretik Ivánt ez nem is kérdés, de ha jól értem a fentiekből, akkor olyan emberre van szükség aki az eddigi feladatokon túl több mindent kellene hogy elvégezzen. Ha plusz 1 emberre nincs pénz ami valószínű, akkor azért érthető hogy keresnek valakit aki fizikailag is jobban terhelhető. Valószínű ezt már Iván sem szívesen vállalta volna, de csak hangosan gondolkodom persze.  

 3. Csak A MISleny szerint:

  Ivannt vissza !!!!!!!!!! Igazi fasza csavo es tisztesseges

 4. Misleny drukker szerint:

  Ivánt vissza!

 5. Bozsér József szerint:

  Tisztelt Feleki Attila Úr ! Remélem hogy ez a döntés csak egy hibás lépés! Mert Iván mindent megtett munkájában a csapatért, minden sportolóért, a fiúk nagyon szeretik, becsülik ,.és tisztelik. Mi lesz így ha  a hozzád és a csapat minden tagjához hű embereket kirúgod!!!  Tudjuk, és megértjük, hogy most jön el az idő hogy az eddigi sportért tett munkád ,és nagy összegű pénz befektetésednek most egyszer jött el a megtérülési ideje !!!. Ennek a lehetőségnek a kihasználását megértjük, és tudjuk hogy a továbbiakban is mindent megteszel a Kozármislenyi fociért . Ezért arra kérlek és kérünk, hogy IVÁNT alkalmazd továbbra is.Édesapád akivel jó ismerősök voltunk fiatalom, nem tett volna ilyen lépést.         Tisztelettel:    Bozsér József

Szólj hozzá a bejegyzéshez!