Nyitva van az Aranykapu!

Vasárnap, 17:00-ás kezdéssel Dunaharaszti – HR-Rent Kozármisleny bajnoki labdarúgó mérkőzésre kerül sor Dunaharasztiban.

A forduló számunkra nagy kérdése, hogy sikerül-e bebiztosítani a bajnoki címünket avagy erre még várnunk kell.

Együttesünk 6 fordulóval a bajnokság vége előtt fölényesen, 17 ponttal vezeti a bajnokságot a SZEOL ellenében.

Szombaton Budafok-Újbuda – SZEOL bajnoki mérkőzésre kerül sor, ahol a feljövőben lévő házigazda a Szegedet látja vendégül, amely mérkőzésnek nagy a tétje a 2. hely megszerzése szempontjából.

Amennyiben a Budafok-Újbuda győzni tud, belátható távolságba (3 pontra) kerül a SZEOL-hoz képest így egy kiélezett nagy téttel bíró összecsapásra van kilátás.

Ha a házigazda otthon tartja a 3 pontot az azt eredményezi, hogy Lantosék pályára lépés nélkül, már szombaton bajnoki címet “ünnepelhetnek”.

Azért tesszük ezt idézőjelbe az ünneplés szót, mert természetesen a másnapi bajnoki miatt szó sem lehet semmiféle ünneplésről, hiszen a csapat célja a lehető legtöbb győzelem és lehető legtöbb pont begyűjtése.

Ha viszont a Szeged nyerni tudna szombaton, úgy NB III-as labdarúgóink előtt esély kínálkozna arra vonatkozólag, hogy labdarúgópályán, győzelemmel sikerüljön aranyérmet ünnepelni.

Összességében nincs nagy különbség a két út között, egy biztos, hogy játékosaink már a hétvégén szeretnék bebiztosítani a bajnoki címet, ugyanis ha nyerünk akkor már érhet utol bennünket a SZEOL, akkor sem, ha előző nap legyőzik a Budafok-Újbudát, hiszen 5 fordulóval a vége előtt maradna a 17 pontos különbség a 2 csapat között.

A Dunaharaszti jelenleg a bajnoki táblázat 5. helyét foglalja el 40 pontjával és minden esélyük megvan még akár a dobogó 3. fokának eléréshez is.

Érdemes megemlíteni, hogy a házigazdák egy rendkívül sikeres ősz után amikor 31 pontjukkal a bajnoki táblázat 2. helyén álltak egy gyengébb tavaszt produkálnak, hiszen ha csak a tavaszi fordulók eredményeit vennénk figyelembe, a megszerzett 9 pontjukkal a kiesés elkerüléséért lennének harcban.

Pedig ennél sokkal jobb csapat a Haraszti, talán a remek ősz következtében biztonságban és nyeregben érezték magukat, nem volt bennünk már akkora motiváció és ez visszaüthetett.

Az ősszel Kozármislenyben megrendezett összecsapáson egy hétközi kupameccs után láthattuk vendégül a Króner Péter vezette együttest, akik a találkozó 88. percében szerzett góllal egalizáltak és vittek el 1 pontot Mislenyből.

Már csak ezért is érdemes lesz visszavágni, hiszen akkor az a pontvesztés elég fájó volt.

A HR-Rent Kozármisleny a múlt héten magabiztosan, 3-0-ra győzte le a Dabast és tett nagyon fontos lépést a bajnoki cím elérése érdekében.

Sorsunk teljesen a saját kezünkben van és ahogy szokták mondani, nyitva van az aranykapu!

Már csak egy lépés választja el a Németh Zsolt vezette alakulatot attól, hogy 2007 után ismét NB III-as bajnoki címet szerezzen a Kozármisleny!

Mindent bele srácok!

Hajrá Kozármisleny!

 

1 hozzászólás

  1. MISLENY FAN szerint:

    Gyerünk srácok be kell húzni mind a hat meccset!!!
    És az is jó lenne ha a gólkirály is Mislenyi lenne!

    HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!!!!!!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!