Németh Zsolt a Kozármisleny új vezetőedzője

Az NB III-as bajnokságban Németh Zsolt irányításával kezdi meg a felkészülést a Kozármisleny FC gárdája.

Az újdonsült vezetőedző 2 mérkőzés erejéig az NB II-es csapatnál is volt megbízott edző, tavasszal pedig Eduardo Almeida segítője volt a másodosztályban.

Zsolt vezetésével az U21-es gárda NB II-es bajnokságot nyert idén, jelenleg a Dunaújváros elleni NB I-es osztályozóra készül a fiatalokkal. (A párharc első felvonása szerdán 16.00-kor kerül megrendezésre Mislenyben.)

Új trénerünk korábban is dolgozott már Kozármislenyben, akkor a Megye I-ben szereplő együttessel bronzérmet szerzett, de volt előtte Megye II-es bajnokcsapatunk edzője is, illetve Megye I/B-ből osztályozóval jutott fel a megyei I osztályba.

A bronzérmes éve után Pécsváradon Megye I-ben folytatta edzői pályafutását, ahol egymást követő két évben is bajnoki címet szerzett.

Zsolt kiváló labdarúgó volt, hosszú évekig “légióskodott” Ausztriában, ahol a mai napig szívesen emlékeznek rá.

Élményszámba menő megmozdulásaiért, bal lábas lövéseiért érdemes volt kilátogatni meccseire, képességeit a kozármislenyiek is ismerhetik, hiszen volt a Misleny NB III-as csapatának is labdarúgója.

Németh Zsolt az NB III-as osztály vezetőedzői posztjához érvényes licencel (B licenc) rendelkezik.

Az új szakvezető munkájukhoz sok sikert kívánunk!

Hajrá Kozármisleny!

1 hozzászólás

  1. Optic Man szerint:

    Sok sikert Zsolti!

    Már többször is kivívtad edzőként az nb3-as indulás lehetőségét, úgyhogy nagyon megérdemled, hogy most valóban bele is vághass!

    Hajrá Misleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!