Nem sikerült meglepetést okozni Iváncsán

Iváncsa KSE – Kozármisleny FC 2-0 (2-0)

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

Iváncsa, 100 néző

Vezette: Káprály M. (Imrő J., Révész Cs.)

Iváncsa KSE: Dániel – Szauter, Aradi, Kertai, Fekecs – Imrik – Pribék, Cseszneki (Mag 86.), Majláth (Nédó 90.), Büki (Berényi 71.) – Balogh L.

Vezetőedző: Domján Attila

Kozármisleny FC: Ipacs – Tar (Kovács K. 78.), Racskó, Lantos, Müllerlei – Hleba, Tóth M. – Németh Á., Márkvárt (Petrovics 63.), Udvardi (Grabarics 48.) – Városi

Vezetőedző: Kovács Zoltán

Gólszerzők: Imrik 36., Kertai 39. percben.

Kiállítva: Hleba 88. percben.

Sárga lap: Cseszneki 80. illetve Lantos 60., Racskó 71. percben.

Az ősz meglepetéscsapatának otthonába utaztunk, ahol tudtuk hogy nem lesz könnyű dolgunk.

Ellenfelünk remek formában (az utolsó 9 meccsükből csak 1-szer kaptak ki) fogadott bennünket azzal a céllal, hogy visszavágjanak az augusztusi mislenyi vereségért, illetve, hogy fellépjenek az 5. helyre.

A hazai csapat remek őszi szereplése mellett az is említést érdemel, hogy közülük kerül ki az ősz legeredményesebb labdarúgója is, Balogh László 11 góljával vezeti a góllövő listát.

Csapatunkból 5 sárga lapos eltiltás miatt hiányzott Kiss Dominik, míg Kocsis és Horvát sérülés miatt továbbra sem tudta vállalni a játékot.

A kispadon csapatunk fiatal mezőnyjátékosai foglaltak helyet: Grabarics (1997-es születésű), Fiáth (1998), Petrovics (19999), Menyhei (2000), Kovács K. (2000), Sarfenstein (2000).

A 3. percben Tar labdaszerzése után Márkvárthoz passzolt, aki indította Városit, de a védők mentettek előle.

A 4. percben 25 méterről leadott hazai kísérlet kapu mellé ment.

A 11. percben 23 méteres hazai próbálkozás után Ipacs védett, majd a védők biztosítása mellett felszedte a labdát.

A 14. percben jobb oldali beadás után egy lövést védőink szögletre blokkoltak, a sarokrúgást Ipacs magabiztosan lehúzta.

A 21. percben hazai jobb oldali szabadrúgás után a hálónkba került a labda, de a játékvezető szabálytalanság miatt érvénytelenítette a találatot.

A 27. percben ígéretes helyzetből, a kaputól 25 méterre végezhettünk el szabadrúgást, de Városi lövése csúnyán kapu fölé szállt.

A 36. percben Ipacs felszabadítása a saját térfelünkön álló ellenfélhez került, aminek végén Imrik 16 méteres lövése Ipacs kezéről a hálóba pattant. 1-0.

A 39. percben jobb oldalról, a 16-os magasságából végeztek el szabadrúgást a hazaiak, a beívelést Városi megcsúsztatta, a hosszú oldalról Kertai ollózós lövése után a védők és a kapusunk mellett a hálóba vánszorgott a labda. 2-0.

A hazai csapat volt a kezdeményezőbb, meddő fölényben játszottak, ennek ellenére a félidő hajrájában egy 3 perces rövidzárlat miatt, amikor két elkerülhető gólt is kaptunk, kétgólos hátrányba kerültünk a szünetig.

A 46. percben Udvardi lendületesen ment el a jobb oldalon, beadása sajnos célt tévesztett. Az esetnél játékosunk megsérült, combsérülést szenvedett, ölben kellett levinni a pályáról.

Az 52. percben Tóth M. lövése kapu fölé szállt.

Az 55. percben mislenyi labdavesztés után, a hazai támadó szép szóló után 14 méterről kapu fölé lőtt.

A 60. percben Grabarics az ellenfél középen szépen tisztára játszotta magát, ígéretes lehetőség alakult volna ki, de sajnos az ellenfélhez passzolta a labdát.

A 65. percben labdát vesztettünk a pálya közepén, majd szép hazai támadás végén Racskó blokkolt egy lövést.

A 70. percben Grabarics került a jobb oldalon a 16-oson belül jó helyzetbe, de rossz megoldást választott.

A 77. percben Tar Krisztiánt is le kellett vinni a pályáról, csípősérülést szenvedett.

A 80. percben Hleba labdája után Petrovics adott be, de Dániel kapus támadóink előtt felszedte a labdát.

A 82. percben Németh Á. beadása után Városi került jó helyzetbe, de lövését a védők blokkolni tudták.

A 88. percben Hlebát a félpályánál könyöklés miatt kiállította a játékvezető.

A találkozót megérdemelten nyerte meg a hazai csapat, amely az első félidőben megszerzett kétgólos előnyét a mérkőzés végéig megtartotta.

Kovács Zoltán: Jó játékvezetés mellett, megérdemelten nyert az Iváncsa, az eredmény igazságos. Sajnos 3 perc alatt “kivégeztük magunkat”, két egyéni hibából két elkerülhető gólt kaptunk, ami eldöntötte a mérkőzést. A második félidőben többet tettünk azért, hogy az ellenfél kapuja elé kerüljünk, de sorozatos rossz döntések és rossz passzok miatt nem tudtunk igazán nagy helyzetbe kerülni. Csalódott vagyok a mérkőzés miatt, sok rossz teljesítmény volt ma a csapatunkban.

Hajrá Kozármisleny!

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!