Nem sikerült a pontszerzés Hódmezővásárhelyen

Hódmezővásárhelyi FC – Kozármisleny FC 3-0 (1-0)

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

Hódmezővásárhely, 100 néző

Vezette: Takács T. (Flinta Z., Pogonyi F.)

Hódmezővásárhelyi FC: Bordás – Prasler, Pataki, Huszár, Mezei  – Ablonczy (Marton 89.), Kökény – Szilágyi, Faggyas (Tóth J. 90.), Bartyik – Varga B. (Szabó M. 72.)

Vezetőedző: Szűcs Róbert

Kozármisleny FC: Ivancsics – Kiss D., Racskó, Lantos, Kocsis – Hleba, Horvát G. (Márkvárt 62.) – Városi, Tóth M., Müllerlei (Németh Á. 72.) – Udvardi (Petrovics 80.)

Vezetőedző: Kovács Zoltán

Gólszerzők: Faggyas 20., Ablonczy 60., Prasler 83. percben.

Sárga lap: Bartyik 23., Faggyas 55. illetve Kiss D. 30., Udvardi 34., Városi 83. percben.

Tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolga labdarúgóinknak Hódmezővásárhelyen, hiszen a jó erőkből álló, de a játékerejének nem megfelelő pozíciót elfoglaló (jelenleg kiesés elől menekülő) együttes otthonába léptünk pályára.

A 2. percben Hleba szabadrúgása után 2 szögletet is elvégeztünk, de veszélyes szituáció egyikből sem alakult ki.

A 17. percben Udvardi 30 méterről lövésre szánta el magát, a kapusról kipattant a labda, de végül felszabadult a kapu.

A 19. percben egy hazai beadás után Kiss D. mentett fejjel egy veszélyesnek ígérkező szituációban.

A 20. percben egy sarokrúgás után beívelt labdát kifejeltük, a kipattanót Faggyas átvette, egyet igazított rajta és a sok láb között a kapuba lőtt. 1-0.

A 25. percben Kocsis szabadrúgása a kapusról kipattant, majd szöglet következett.

A 31. percben az egyik hazai támadó került helyzetbe, ívelését Ivancsics könnyedén fogta.

Az 55. percben Kiss D. beadása után Lantos gyanús körülmények között esett el a 16-oson belül, de a játékvezető sípja néma maradt.

A 60. percben ismét a hálónkba került a labda. Egy beívelés után asszisztens ugyan lest jelzett, de a játékvezető kiment hozzá konzultálni és végül szabályosnak ítélték meg Ablonczy találatát. 2-0.

A 83. percben Prasler a saját térfeléről, a kapunktól 60-70 méter távolságból olyan szerencsésen szabadított fel, hogy a labda a szél segítségével átszállt mindenki felett és a mislenyi kapuba landolt. 3-0.

Sajnos várakozásunk igazolódott is, a tavaly 5. helyen végző együttes az edzőváltást követően elindult felfelé és újabb győzelmének köszönhetően lépeget felfelé.

Kovács Zoltán: Az első félidőben egyenlő erők küzdelme folyt a pályán, de egy pontrúgás után, egy kimentett labdából egy átlövésből a lábak között a hálónkba került a labda, pedig nem volt benne a gól az ellenfél játékában. Az első félidőben nagyon sok pontrúgást végezhettünk el, de a hazai csapat ezeket jól reagálta le, nagyon magas játékosok alkották a Hódmezővásárhelyt. A második félidőben a kapott gólig mi domináltunk, amely előtt egy egyértelmű 11-est nem kaptunk meg, Lantost eltüntették egy beadást követően, miközben kapura fejelt volna, érthetetlen, hogy ezt nem fújta be a bíró. Nem szoktam a játékvezetőkkel foglalkozni és nem is vezette rosszul a találkozót, de úgy gondolom, hogy egy számunkra fontos szituációban hozott rossz döntést. A második kapott gólunk ugyancsak elkerülhető lett volna, ezt követően próbáltunk frissíteni a csapatot és játékunkat még támadóbbá változtatni. A mérkőzés hajrájához közeledve egy rendkívül szerencsétlen gólt kaptunk, mi támadtunk, a jobb szélen vezettük a labdát, de sajnos hosszan szöktette magát Városi Viktor, és a menteni igyekvő védő a félpályán túlról, mintegy 60-70 méterről teljes erőből kivágta előle a labdát, ami a szél támogatásával átszállt kapusunk felett is és a gólvonalon túlra jutott a játékszer. A vereség mindig fájó, de ez a Hódmezővásárhely nem a játékosállományának megfelelő pozícióban áll jelenleg, azt gondolom, hogy jelenleg előrébb tartanak, mint mi. A hétvégén egy rangadó vár ránk, szombaton a Szentlőrinc gárdáját fogadjuk és szeretnénk javítani a mai vereségünket.

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!