Nem sikerült a főpróba, kikaptunk a Vidi II-től

Videoton II – Kozármisleny 3-1 (0-1)

Labdarúgó felkészülési mérkőzés

Székesfehérvár

Videoton II.: Pajovics – Teixeira, Tar (Jankovics), Leonardo (Kiprich), Barcsay – Farkas (Géresi), Hudák, Molnár (Paudits), Ács (Tóth) – Baracskai (Varga), Havasi (Elek)

Vezetőedző: Vítor Campelos

Kozármisleny: Sólyom (Holczer) – Kiss M., Fellai, Pertók, Vattai (Vituska) – Kovács T. (Fenyvesi), Kovács D. (Szabó B.), Nagy E. (Tóth D.) – Fitos,  Oláh (Varga B.), Nagy K. (Cziráki)

Vezetőedző: Eduardo Almeida

Gólszerzők: Hudák 69., Molnár 71., Géresi 73. illetve Oláh a 8. percben.

Utolsó felkészülési mérkőzését játszotta együttesünk, Székesfehérváron a Videoton II. otthonában léptünk pályára.

Jól kezdte csapatunk a találkozót, sőt Oláh révén a 8. percben a vezetést is megszereztük, igaz kellett ehhez Pajovics nagy hibája, aki egy hazaadott labdát rosszul talált el,  Oláh pedig élt a kínálkozó lehetőséggel.

A gól után is aktívabb volt együttesünk, de a szünetig újabb gólt nem sikerült szereznünk.

A 2. félidőben a sok cserének illetve a Videoton aktivitásának is köszönhetően megfordult a játék képe és a házigazdák rövid időn belül 3-szor is betaláltak és megérdemelten fordítottak.

A mérkőzés mindenképpen jó volt arra, hogy a hibákat szombatig kijavítsuk, illetve talán jókor jött még a “pofon”, a hétvégén már a Cegléd ellen sokkal harcosabban, megfelelő koncentrációval és motivációval kell majd pályára lépnünk, hiszen ott csak a győzelem elfogadható számunkra!

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!