Nem érdemeltünk vereséget a SZEOL otthonában

SZEOL SC – Kozármisleny FC 1-0 (1-0)

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

Szeged, 300 néző

Vezette: Antal P. (Sebestyén L., Molnár A.)

SZEOL SC: Prokop – Rácz,Kéri, Gajág, Grünvald – Lévai – Mihály (Forró 56.), Ondrejó, Maksimovic (Bozóki 90.), Buzási – Beretka (Göncző 85.)

Vezetőedző: Siha Zsolt

Kozármisleny FC: Ivancsics – Kiss D., Fiáth, Lantos, Kocsis – Hleba (Németh Á. 77.), Horvát G. – Városi, Tóth M., Müllerlei – Udvardi (Márkvárt 46.)

Vezetőedző: Kovács Zoltán

Gólszerző: Buzási 35. percben.

Sárga lap: Kéri 81. illetve Horvát G. 30. percben.

6. percben Tóth M. kapott labdát, de elhamarkodottan középre adott, így oda lett a lehetőség.

A 12. percben egy szöglet után Beretka 18 méteres lövését blokkolták védőink.

A 15. percben Kocsis beadását Udvardi 11 méterről kapu fölé fejelte.

A 17. percben nagy mislenyi helyzet a szegedi kapu előtt, Kocsis jobb oldali beívelése után Városi a hosszú oldalon 3 méterről lőtt kapu mellé.

A 26. percben Beretka elől mentett Lantos Levente.

A 33. percben Tóth M. estében lőtt a hazai oldalhálóba.

A 35. percben a semmiből szerzett vezetést a SZEOL. Mihály bal oldali beadását Buzási 6 méterről, sarokkal pörgette a mislenyi kapuba. 1-0.

A SZEOL semmiben sem nőtt csapatunk fölé, de egyetlen lehetőségüknek köszönhetően vezetéshez jutottak.

A második félidő elején letámadott csapatunk, be is szorult a SZEOL a kapuja elé, de ahogy tudtuk is masszív, jól védekező csapatról van szó, amely vezetése birtokában játszhatta a saját játékát.

47. percben Márkvárt játszotta magát tisztára, majd Városihoz passzol, akinek a beadása célt tévesztett.

Az 55. percben Maksimovic lépett volna ki a bal oldalon, Kiss D. szorongatásában kapusunk Ivancsics Alex lábbal tisztázott előle.

60. percben Márkvárt kapott jó labdát a 16-oson belül, de sajnos kivezette a labdát.

A 61. percben Müllerlei beadása tévesztett célt.

A 89. percben nagy mislenyi gólszerzési lehetőség maradt kihasználatlanul. Németh Á. jobbról passzol tközépre Tóth M. érkezett, majd kapu előtti kavarodás után a hazai hálóőr felszedte a labdát.

Sajnos nem sikerült borítanunk a papírformát, pedig az 1 pontra rászolgáltunk volna, voltak gólszerzési lehetőségeink, de ezek sajnos kimaradtak.

A hazai csapat hozta a “statisztika eredményt” és ezúttal is egygólos, 1-0-ás győzelmet aratott, már nem az elsőt ebben a bajnokságban (6. egygólos és ötödik 1-0-ás sikerük volt ez idén), így győzelmével a SZEOL továbbra is vezeti a bajnokságot.

Kovács Zoltán: A listavezető otthonában nem érdemeltünk vereséget. Mi domináltunk a mérkőzésen, főleg a második félidőben. Az első játékrészben a hazai csapat a góljánál jött fel először a mi 16-osunkig, és a gól is elkerülhető volt, a semmiből szerezték. A játékosok mindent megtettek azért, hogy jól szerepeljünk. Bosszús vagyok, mert a listavezető csapat otthonában jól játszottunk, a második félidőben egykapuztunk, igaz meddő volt a fölényünk, de a hazaiaknak esélye sem volt a gólszerzésre. A 89. percben is volt egy nagy lehetőségünk, ami kimaradt, és az első játékrészben is volt egy nagy ziccerünk, ugyanilyeneket a hazai csapat nem tudott kialakítani.

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!