Negyedszer is legyőztük a Bp. Honvédot

Bp. Honvéd II. – HR-Rent Kozármisleny 1-2 (0-0)

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

Budapest, 100 néző

Vezette: Szilágyi S. (Punyi Gy., Ambrus D.)

Bp. Honvéd II.: Vereckei – Erdős, Palmes, Fehér, Szilágyi – Kovács D. (Lukács 51.), Göblyös, Márton, Contantinescu – Prosser, Jelena (Szabados 80.)

Vezetőedző: Simon Miklós

HR-Rent Kozármisleny: Helesfay D. – Fenyvesi, Fellai, Lantos, Kocsis – Nagy E., Kovács T. – Beke, Kirchner (Ihrig-Farkas 60.), Sinanovic (Puskás 79.) – Gránicz (Várda 90.)

Vezetőedző: Németh Zsolt

Gólszerzők: Prosser 85. illetve Gránicz 67., Beke 86. percben.

Sárga lap: Göblyös 35., Constantinescu 65., Fehér 91. illetve Gránicz 87. percben.

Tegnap a Ferencvárost legyőző Bp. Honvéd pályára lépő játékosai közül Contantinescu és Jelena Richárd is kezdőben kapott helyet a hazai együttesben.

Vereckei és Prosser a kispadon ültek a Fradi ellen, játéklehetőséget nem kaptak, a mai nap ők is bekerültek a Honvéd második csapatának kezdőjébe.

A szombati nap remekül alakultak az NB III Közép csoportjának eredményei, hiszen mind a 2. helyezett Dunaharaszti, mind a 3. helyezett SZEOL kikapott. Előbbi Komlón, míg a SZEOL hazai pályán a Szentlőrinctől szenvedett vereséget.

A Bp. Honvéd – HR-Rent Kozármisleny bajnoki mérkőzés végül műfüves pályán került megrendezésre.

A 2. percben nagy helyzet maradt kihasználatlanul. Gránicz kiugrott, majd kicsit hosszan szöktette magát, a védője megpróbálta kifedezni a labdát, de támadónk nem hagyta annyiban és az alapvonalról középre passzolt Kirchner elé, aki az 5-ös vonaláról kapu fölé lőtt.

6. percben Szilágyi a balösszekötőből vállalkozott lövésre, de nem okozott nagy veszélyt.

A 11. percben érvénytelen gólt szerzett a Honvéd, az egyik támadó lerántotta Lantost, így a játékvezető kifelé ítélt szabadrúgást.

A 13. percben Sinanovic már második alkalommal cselezte be magát a 16-oson belülre, de nem alakult ki belőle helyzet.

17. percben Kirchner a bal szélről, bal lábbal adta be a játékszert, melyet Nagy Erik a 16-os vonaláról a levegőből továbbított kapura, de Vereckei kapus kiütötte az előtte megpattanó labdát.

A 20. percben Lantos indította Grániczot a jobb szélen, de szögletre mentettek előle. A sarokrúgást Kocsis végezte el, de a hosszúra szálló labdáját Vereckei az alapvonalon túlra ütötte.

A 22. percben bal oldalról éles hazai beadás érkezett a 16-os vonalára, a labdát Jelena fejjel irányította tovább, de kapu mellé szállt.

24. percben egy hátul eladott labdát követően Prosser 20 méterről lőtt, de Helesfay hárított.

A 28. percben Sinanovic csúsztatott Gránicz elé a bal oldalon, aki cselezgetni próbált, de elrúgták előle a labdát éppen Beke elé, aki a kapusig vitte és éles szögből 1 méterrel a kapu mellé gurított.

A 30. percben Gránicz passzolt Bekéhez, aki a 16-osról lőni próbált, de kísérletébe beleléptek.

A 31. perc Prosser került helyzetbe, a 16-oson belül megtolta a labdát, de érkezett Helesfay akinek a testéről szögletre ment a labda. Gólszerzési lehetőség volt.

A 35. percben Nagy Erik labdát szerzett és vitte kapu irányába, de Göblyös lerántotta, amiért sárga lapot kapott. A szabadrúgást 25 méterről Kocsis végezte el, rövidbe tartó löketét a hazai hálóőr szögletre tolta.

39. percben Constantinescu 20 méterről lőtt fölé.

Az első félidőben egy pörgős meccset láthatnak a nézők.

Sokat volt a labda a levegőben, egyrészt a pattogó műfű miatt, másrészt a Honvéd sokszor hozza fel a labdát előreíveléssel.

Megvannak a helyzeteink, ha el tudjuk kerülni, hogy a hazaiak szerezzék az első gólt, akkor hozni lehet a mérkőzést.

A szünetben egyik vezetőedző sem változtatott csapata összeállításán.

49. percben Kovács D. kapott kiugratást de Helesfay kiért elé és az 5-ösről felszedte a labdát.

56. percben Göblyös indította a frissen beállt Lukácsot, aki a jobbösszekötő helyéről, 13 méterről alig lőtt kapu mellé.

A 60. percben Kirchner helyére a héten igazolt Ihrig-Farkas Sebestyén állt be.

A 65. percben Bekét buktatta Constantinescu, amiért sárga lapot kapott, a szabadrúgást a félpálya közeléből Ihrig-Farkas felívelte, amely után Grániczról kapu mellé pattant a labda.

A 67. percben megszereztük a vezetést. Kovács Tamástól Nagy Erik volt a labda útja, akitől Gránicz kapott indítást, kilépett vele és a kijövő kapus felett, 15 méterről a hálóba emelt. 0-1.

A 71. percben hazai szöglet után, kirúgták védőink a labdát, amit visszafejeltek a kispestiek, a kavarodás után kapura pattant a játékszer, amit Helesfay bravúrral hárított.

A 82. percben Ihrig-Farkas beadása után Beke 8 méterről kapu mellé fejelt.

A 85. percben egyenlítettek a hazaiak. Jobb oldali erős beadásba Helesfay beleütött, a középre pattanó labdát Prosser 5 méterről a rövidbe lőtte. 1-1.

A 86. percben Beke egyedül dolgozta ki a helyzetét, 30 méterről elindult, majd bal lábbal 14 méterről a hosszúba lőtt. 1-2.

A 87. percben Kocsis egy hosszúra érkező labdát egy pattanás után kapásból alig lőtte kapu fölé.

A 88. percben Prosser 25 méteres szabadrúgást végezhetett el, melyet Helesfay kapu fölé tolt.

A találkozót 2-1-es arányban nyertük meg és hoztunk újabb 3 értékes pontot, amivel tovább növeltük előnyünket a bajnoki táblázat élén.

Németh Zsolt: Jó meccset játszottunk a Bp. Honvéd fiataljai ellen. Megérdemelten nyertük meg a találkozót, igazi csapatmunka eredményeként. Jó játékvezetés mellett értékes győzelmet arattunk, ezzel közelebb kerültünk céljaink eléréséhez. Mostantól a Békéscsaba elleni szerdai Magyar Kupa visszavágóra összpontosítunk.

Hajrá Kozármisleny!

 

 

5 hozzászólás

 1. MISLENY FAN szerint:

  1. vágány!!!
  Gyerünk srácok kell még!

  HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!!!!!

 2. grof dani szerint:

  Hajra misleny, johet a b.csba!

 3. MISLENY FAN szerint:

  BRAVÓ GYEREKEK!!!!

  Tovább fojtatódik ez a gyönyörű sorozat, nincs megállás.
  Jöhet a BÉKÉSCSABA!

  HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!!!!

 4. Lauer család szerint:

  Szép  volt fiúk!!! Gratulálunk!!!!

 5. Mnéni szerint:

  Bravó srácok!
  Köszönjük meg a két Baranyai csapatnak a segítséget!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!