Nagyszombati győzelmet arattunk Gyulán

Várfürdő – Gyulai Termál FC – HR-Rent Kozármisleny FC 1-4 (0-2)

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

Gyula, 100 néző

Vezette: Szilágyi S. (Kövér T., Szabó F.)

Várfürdő – Gyulai Termál FC: Harman – Barna (Szabó Cs. 75.), Ferenczi, Kerekes, Sajti – Sipos K., Bálint (Burai 85.), Nagy G. (Katona 67.), Okos – Sztyecz, Balogh M.

Vezetőedző: Szekeres Lajos

HR-Rent Kozármisleny: Helesfay D. – Kiss M., Fellai, Kovács T., Kocsis A. – Fenyvesi (Zsebe 75.), Nagy E. – Beke (Sinanovic 67.), Kirchner, Nagy K. – Gránicz (Gránicz 46.)

Vezetőedző: Németh Zsolt

Gólszerzők: Sipos K. 78. illetve Kirchner 15., Nagy K. 45., Ihrig-Farkas 63., Kiss M. 70. percben.

Sárga lap: Balogh M. 47. illetve Kovács T. 90. percben.

Csapatunk már pénteken útnak indult. Németh Zsolték a Várkői stadionban tartottak edzést még délben, majd Békéscsabán tértek nyugovóra, hogy meccskezdésre nyugodtan megérkezzenek Gyulára.

A pénteki edzés a Várkőiben már annak a következménye, hogy a PMFC/PSN és klubunk megállapodott a létesítmények használatáról.

A következő időszakban edzésekre a Várkőit, hazai mérkőzéseinkre pedig a PMFC stadiont vesszük majd igénybe.

Ezúton is köszönjük a pécsieknek, hogy befogadnak bennünket stadionunk átalakítása idején.

A 7. percben Beke bal lábas lövése említhető, majd két jobbról érkező beadás okozott bonyodalmat a hazai védőknek.

A 15. percben Beke jobbról érkező keresztlabdáját Nagy Krisztián fejelte vissza, majd Kirchner Krisztián az ötösről vágta a hálóba a labdát. 0-1.

24. percben Kirchner jó labdát adott középre, Gránicz akár el is lőhette volna a 16-osról, de továbbpasszolta Nagy Krisztiánnak, akik lövés helyett rossz megoldást választott és elcselezte a labdát.

A 34. percben Fenyvesi harcolt ki szabadrúgást az alapvonalnál, Kocsis Adrián gurította be, de Kirchnert eltolták a labda útjából.

A 42. percben Fellai érkezett Kocsis Adrián szabadrúgására, csúsztatása elkerülte a hazai kaput.

A 45. percben Nagy Krisztiánt szabálytalanul állították meg a 16-os vonalához közel, a sértett végezte el a szabadrúgást, a labda kiszedte a pókhálót a pipából. 0-2.

A félidőben cserélt a HR-Rent Kozármisleny Ihrig-Farkas érkezett Gránicz helyére.

Az 55. percben Fenyvesi tört be a büntetőterületre, ott úgy tűnt szabálytalanul szerelték, de a játékvezető nem fújt a sípjába.

Az 57. percben Fenyvesi volt aktív újból, erős lövését védte a kapus.

A 63. percben a Nagy Krisztián ugratta ki nagyszerűen Ihrig-Farkast, aki nagyon szép mozdulattal szerezte meg első találatát kék-fehér színekben. 0-3.

A 70. percben Kirchner ugratta ki Kiss Mártont, aki szépen a hosszúba gurított a labdát. 0-4.

78. percben szépített a hazai csapat. A 16-osunk vonalánál szerzett labdát a hazai együttes, Balogh M. pedig élt a kínálkozó lehetőséggel és a kapunkba lőtt. 1-4.

A találkozón érvényesült a papírforma és csapatunk megérdemelten nyerte meg az összecsapást és újabb fontos három pontot szerezve kerültünk közelebb céljaink eléréséhez.

Németh Zsolt: A csapat megmutatta, hogy milyen erősek tudunk lenni, amikor változó körülmények között kell a mérkőzésekre felkészülni. Úgy gondolom megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, voltak még lehetőségeink, amik kimaradtak,  de nem vagyok elégedetlen, mert a három pontért jöttünk.

Hajrá Kozármisleny!

2 hozzászólás

 1. MISLENY FAN szerint:

  GRATULA SRÁCOK!!!

  Irány az NB-2, nincs megállás.
  Pécsen is otthon leszünk.

  HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!

 2. Lauer család szerint:

  Gratulálunk!!!Kellemes ünnepeket az egész csapatnak .!!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!