Nagyszerű siker a 200. NB II-es mérkőzésünkön

Kozármisleny – Kisvárda 3-1 (2-0)

NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny, 250 néző

Vezette: Böcskei B. (Aradi J., Márton Zs.) Tart. j.v.: Berényi T.

Kozármisleny: Holczer – Kiss M., Fellai, Petrók, Fenyvesi – Szabó B. (Kovács D. 64.), Kovács T. – Fitos, Oláh, Nagy K. (Toricska 80.) – Tóth D. (Varga B. 70.)

Vezetőedző: Eduardo Almeida

Kisvárda: Nacsa – Molnár, Hegedüs, Mboussi, Bognár – Venczel (Farkas M. 81.), Kornutyak – Miskolczi (Brankovics 59.), Üveges (Irhás 67.), Fodor –  Pavlov

Vezetőedző: Révész Attila

Gólszerzők: Oláh 2., Fitos 37., Tóth D. 62. illetve Pavlov a 69. percben.

Sárga lap: Kovács T. 54., Fellai 68., Varga B. 85. illetve Molnár R. 57. percben.

200. NB II-es mérkőzésünkön a Kisvárda együttesét fogadtuk, ahol csapatunk számára csak a 3 pont megszerzése számított jó eredmények.

A jubileum alkalmából szeretnénk kiemelni Volcsányi Csaba kapusedzőnket, aki valamennyi mérkőzésünket a helyszínen tekintette meg, amellyel egyedül csak ő büszkélkedhet, amiért külön gratulálunk is neki!

Remekül kezdődött a találkozó csapatunk számára, hiszen az első perc lepergése után előnyhöz jutottunk.

A 2. percben hátul adogattak védőink, majd Petrók Oláh irányába ívelt, amit támadónk kiválóan vett át, majd kapura fordult és rendkívül higgadtan a kapus mellett a hálóba lőtt. 1-0.

 

A 29. percben Bognár lőtt kapura egy kifejelt labdát, de Holczer figyelt és fogta a rövidbe érkező próbálkozást.

A 32. percben Fitos gurított vissza Kiss M. elé, aki mintegy 28 méterről nagy erővel tüzelt, a labda a jobb kapufa belső éléről kifele pattant. Nagyszerű jelenet volt.

A 37. percben Fitos oldalról végezhetett el szabadrúgást, a kapu fele tartó labdára többen ugrottak fel fejelni, de végül senki nem ért hozzá, így a labda érintés nélkül landolt a hálóban. 2-0.

A 39. percben Pavlov fordult kapura a 16-oson belül, Holczernek kellett hárítania.

Az ilyen kezdést szokták álomszerűnek nevezni, amely megnyugtatja a vezetéshez jutó csapatot és talán további önbizalmat is ad. A második gól lélektanilag nagyon jókor érkezett, így a szünetre megnyugtató előnnyel vonulhattunk pihenőre.

A második félidőt nagyon agilisen kezdte a Kisvárda, mindent egy lapra tettek fel a gólszerzés érdekében.

A 47. percben Hegedüs közelről fejelt fölé.

A 49. percben a kozármislenyi kapu elé ívelt labda veszélyesen ment el keresztbe, de nem tudtak hozzáérni a támadók.

Az 58. percben Kornutyak lőtt távolról, a labda az oldalhálót éritve ment mellé, Holczer biztosította a lövést.

A 62. percben mintaszerű kozármislenyi akciót láthattunk, Fitos – Szabó B. – Kiss M. volt a labda útja, majd a beadás után Tóth Dániel középre lőtt a hálóba. 3-0.

A bekapott gól után úgy tűnt, hogy eldőlt a találkozó. A vendégek talán lélekben fel is adták, eközben csapatunk biztos vezetése tudatában felszabadultan futballozott, sokszor került helyzetbe, amelyeket bőkezűen elpuskázott.

A 66. percben Oláh elé került a labda, aki egyből lőtt, Nacsa már verve volt, de a labda a jobb kapufa mellett hagyta el a játékteret.

A 69. percben szépített a Kisvárda. Brankovics végezhetett el szabadrúgást oldalról, a kapu elé ívelt labdát Pavlov csúsztatta a kapuba. 3-1.

A 72. percben Varga B. iramodott meg, de Molnár az utolsó pillanatban becsúszva szerelt.

A 78. percben Fodor ment el a szélen, élesen lőtt középre, Holczer kivetődve hárított, majd a kipattanó Irhás elé került, aki kapásból lőtt, de Holczer nagy bravúrral védeni tudott. Nagyon fontos megmozdulás volt, mert nyílt lehetett volna a végjáték.

A 85. percben Irhás beadását Farkas fejelte kapura, Holczer hárított.

Az utolsó 10-15 percben rendkívül okosan tartotta előnyét csapatunk, igyekeztünk az ellenfél kapuja előtt tartani a labdát és a hátsó alakzat stabilitását fenntartani.

A gólokon kívül akadtak még lehetőségek, amelyekből nagyobb koncentrációval újabb gólokat szerezhettünk volna. 3-0-ás eredménynél a padlón lévő ellenfelet hagytuk felállni, akik szimpatikus, játszó futballt bemutató együttes benyomását keltették.

A szépítő találat után Holczer nagy bravúrja volt a fordulópont, hiszen ezt követően már nem adtunk hasonló sanszot az ellenfélnek és nem engedtük kiénekelni a sajtot a szánkból.

Összességében megérdemelt győzelmet arattunk, amihez gratulálunk a CSAPATNAK!

Szeretnénk megemlíteni Böcskei Balázs és segítői munkáját, hiszen remekül vezették a találkozót!

Révész Attila: Az első félidőben bosszantó hibákat vétettünk, ennek következtében szinte behozhatatlan hátrányba kerültünk. A szünet után a 2. játékrész elején könnyen megfordíthattuk volna az eredményt. Ennek ellenére megérdemelten nyert a Kozármisleny.

Eduardo Almeida: Egy jó mérkőzést játszottunk a Kisvárda ellen, ahol nagyon okosan futballoztunk. Sok szép támadást vezettünk, szép gólokat szereztünk, megérdemelt a győzelmünk. A jövő héten ugyanezt szeretnénk folytatni és győzni utazunk Szigetszentmiklósra is. Amennyi meccset csak tudunk annyit meg szeretnénk nyerni, hogy sikerüljön céljainkat megvalósítani és bent tudjunk maradni az NB II-ben.

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!