Nagy lépés a 2. helyért – legyőztünk az ETO-t

Kozármisleny – Győri ETO II. 3-0 (0-0)

NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny, 300 néző

Vezette: Kiss N. (Kepe A., Kulman T.)

Kozármisleny: Sólyom – Tasselmájer, Fodor, Fellai, Kiss M. – Pintér (Balaskó 83.), Koller – Karacs, Wittrédi, Rácz (Zsdrál 77.) – Gyánó (Kovács T. 64.)

Vezetőedző: Márton Gábor

Győri ETO II.: Molnár P. – Kálmán, Paget, Fehér, Zámbó – Kiss M. (Nyitrai 46.), Pilibaitis, Windecker, Völgyi (Nicsenko 57.) – Molnár T. (Németh L. 51.), Varga T.

Vezetőedző: Sándor István

Gólszerzők: Kiss M. 47., Rácz 69., Zsdrál 90. percben.

Sárga lap: Fodor 63. illetve Varga T. 68. percben.

Nagy tét mellett lépett pályára a Kozármisleny NB II-es csapata, hiszen a dobogós helyek megszerzése szempontjából mindenképpen győzni kellett.

Nem tűnt egyszerűnek a feladat, hiszen a Győr a bennmaradás érdekében jópár NB I-es játékossal felvértezve lépett pályára.
Legismertebbek Völgyi Dániel (126 NB I-es mérkőzésen 12 gól) Fehér Zoltán 196/1, Pilibaitis 81/6, Molnár P. 30, Kiss M. 40/2, Zámbó 17.

A 11. percben Wittrédi szerzett labdát az ellenfél 16-osánál, Gyánónak passzolt akinek lövésébe beleléptek, így szöglet lett a vége.


16. percben Rácz kapott kiugratást a bal szélen, Pintér elé tálalt, de a becsúszó védő az utolsó pillanatban szögletre mentett.

17. percben egy röviden kifejelt labdát Wittrédi kapásból szúrta rá, a labda kapu mellé ment.

20. percben Wittrédi 26 m-es szabadrúgását fogta Molnár.

21. percben Völgyi lőtte be a labdát a kapu elé, amit Varga átvett és fordulásból fölé lőtt.

27. percben Rácz passzolt Pintérhez aki elment a bal szélen, majd középre gurított, de a győri védők felszabadítottak.

29. percben a felpasszolt labdával Wittrédi indult meg, eljutott az ellenfél ötöséig, de de már csak külsővel tudott lőni, amit Molnár hárított.

A 34. percben Wittrédi kapott nagyszerű labdát a bal szélen, középre passzolt, a labda talán kicsit Gyánó mögé érkezett így felszabadítottak a győriek.

42. percben Wittrédi lövése Molnár előtt megpattant, a hálóőr másodikra fogta meg a labdát.


Nyomasztó fölényben játszott a Kozármisleny, az első perctől kezdve irányítottuk a találkozót, a labdabirtoklási arányban erősen domináltuk, ez mellett szépen játszottunk, helyzeteket alakítottunk ki úgy is, hogy az ellenfél teljesen megszállta a saját térfelét.
A megerősített Győrnek momentuma nem volt az első félidőben.

Jól kezdődött a 2. játékrész csapatunk számára, hiszen ami az első félidőben nem sikerült 45 perc alatt, az 2 percen belül sikerült a szünet után.

A 47. percben Rácz lövése levágódott a győri védőkről Kiss Márton elé, aki kapásból kilőtte a hosszú felső sarkot. 1-0. Gyönyörű gólt ért el a mislenyi játékos.


50. percben Fellai lövését védte Molnár P.

Az 54. percben Rácz ment el a bal szélen, majd az alapvonalról visszagurított Gyánónak, aki nem tudta irányítani a kicsit mögé érkező labdát.

61. percben Wittrédi végzett el szabadrúgást a bal szélről az alapvonal közeléből, a rövidbe tartó labdát Molnár a mezőnybe öklözte.

A 64. percben Varga kapott labdát a mislenyi 16-oson belül, de lövése célt tévesztett.

A 69. percben bedobást követően Koller fejelte le a labdát Rácz elé, aki befele cselezett, majd váratlanul, nagyon okosan visszalőtte a labdát a jobb alsó sarokba. 2-0. Mesteri megmozdulás szemtanúi lehettünk!


75. percben Kovács T. lőtt távolról fölé.

A 81. percben Sólyom Csabának kellett védenie, Windecker lövésénél helyén volt a mislenyi kapus és hárított.

A 85. percben Zsdrál passzolt Kollernak, aki fölé-mellé lőtt.

A 90. percben Wittrédi ugratta ki Kollert, aki egy az egy ellen vezette a kapusra a labdát, majd önzetlenül Zsdrálnak passzolt aki közelről a kapuba lőtt. 3-0.


Lehengerlő, magabiztos játékkal győzött NB II-es csapatunk, így továbbra is őrzi 2. helyét a bajnoki táblázaton.

Szinte már hihetetlen, hogy a félig NB I-es csapatával felálló Győri ETO-t „oktattuk”, mert minden elfogultság nélkül jelenthető ki, hogy lefociztuk az ETO-t.

Valóban nehéz szavakat találni a CSAPAT teljesítményére, mert a CSODA nagyon-nagyon kicsinyes jelző arra a teljesítményre amit a labdarúgók és a szakmai stáb hétről-hétre bemutat.

Nagyon fájó, hogy a városvezetés vagy nem látja, vagy nem akarja látni, hogy MILYEN ÉRTÉK lakozik ebben az együttesben!


Márton Gábor: Akik nem tudtak kijönni a mérkőzésre nagyon sajnálhatják, mert úgy gondolom olyan teljesítményt nyújtottunk, amire bárki csettintett volna. Olyan iszonyatos tempót ment a csapat, ami NB I-ben is megsüvegelendő. Már az első félidőben is megvoltak a lehetőségeink, de sajnos akkor még kimaradtak. A félidőben azt kértem a srácoktól, hogy ezt folytassák tovább, ne engedjenek egy fikarcnyit sem belőle, mert kizárt dolog hogy egy csapat meg tudjon úszni egy ilyen mérkőzést. A rúgott gól után aztán felszabadultunk és jött a többi találat. Úgy gondolom, hogy óriási teljesítményt adott le a csapat.
REMÉLEM, HOGY FIGYELEMBE FOGJÁK VENNI TELJESÍTMÉNYÜNKET,  ÉS JOBBAN MAGUKÉNAK ÉRZIK MAJD EZT A CSAPATOT OLYAN HELYEN IS, AHOL TUDNAK NEKÜNK SEGÍTENI, GONDOLOK ITT A VÁROSRA. EZT A CSAPATOT ÉRDEMES TÁMOGATNI, VAN PERSPEKTÍVA BENNE.
Olyan emberek járnak a mérkőzéseinkre, akik szeretik a focit, és ami legfontosabb, hogy ezt a CSAPATOT, KLUBOT szeretik, ami nagyon ritka, hiszen nem az eredményeket, hanem az együttest szeretik, amire egyébként a gárda maximálisan rá is szolgál. Ezek az emberek nagyon fontos láncszemek a nyugodt munkánkhoz, mert szurkolnak nekünk és segítenek bennünket.

Sándor István: A hazai csapat bizonyította, hogy nem véletlenül áll a 2. helyen. Jól futballozott a Kozármisleny, jó mérkőzést látott a közönség.

További fényképek a Kozármisleny FC Facebook oldalán IDE KATTINTVA tekinthetőek meg.

Hajrá Kozármisleny!

5 hozzászólás

 1. Scuderia Ferrari szerint:

  Gratula.Ennyi dióhéjba.Visszavágtunk a tegnapi ETO-PMFC meccsért.:)Hajrá Kozármisleny!!!!!!!!!

 2. Rovásíró szerint:

  Minden józan ember pontosan érti, és igazat ad Márton Gábornak. Na most Völgyesi “úr” nem ez a kategória. Sajnos.

 3. Csobán Róbert szerint:

  Lehet hogy, hogy Puskás Ferenc mondása Baranyában nem érvényes ezért módosítjuk :Kis pénz, nagy foci, nagy pénz kis foci.
  Gratulálok a csapatnak nagyon jól játszottak!

 4. misi szerint:

  Hajrá Misleny! Hajrá Marci! Hajrá mindenki! :):):)

 5. Pedro szerint:

  Veszprémiként gratulálok a Kozármisleny csapatának! Megérdemli ez a rendkívül szimpatikus csapat a 2. helyet! Jövőre remélhetőleg egyaránt a dobogóért küzdünk!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!