NAGY gólok, mindent eldöntő 6. találat

Kozármisleny – Nagyatád 6-0 (5-0)

Labdarúgó felkészülési mérkőzés

Kozármisleny

Vezette: Éreth A.

Kozármisleny: Sólyom – Kiss M. (Fenyvesi), Fellai, Petrók, Vattai (Vituska) – Kovács T. (Szabó B.), Nagy E. (Oláh) – Varga B., Kovács D., Nagy K. (Toricska, Fitos) – Tóth D.

Vezetőedző: Eduardo Almeida

Gólszerzők: Tóth D. 2, Nagy E., Nagy K., Kovács D., Vattai

A felkészülése végéhez közeledve a Nagyatád együttesét fogadtuk hazai pályán, sajnos a felázott talaj miatt csak műfüvön.

A mérkőzés első gólja a Nagy testvérek nevéhez kötődik, amikor Nagy K. remek passzából Nagy E. lépett ki, és a kapus mellett a hálóba lőtt. 1-0.

A második gólban Nagy K. jeleskedett, az ő góljával dupláztuk meg előnyünket. 2-0.

A következő mislenyi találatban komoly érdemeket szerzett Nagy E. aki tisztán lépett ki, vezette a labdát a kapusra, de a büntetőterületen belül szabálytalankodtak vele szemben, amiért a játékvezető 11-est ítélt. A büntetőt Tóth D. végezte el és kíméletlenül a bal felső sarokba bombázott. 3-0.

A negyedik mislenyi találatban talán a gólpassz volt a legnagyobb, ami Varga Bence nevéhez fűződik. Játékosunk a jobb szélről remekül centerezett középre, ahol érkezett Kovács D. és a kapuba lőtt. 4-0.

Az 5. gólt a 44. percben egy nagyszerű kozármislenyi támadás végén Vattai szerezte, aki nagy erővel belsőzte a labdát a nagyatádi kapuba. 5-0.

A második játékrészben talán a nagy előny birtokában már nem volt olyan olajozott a játék, mint az első félidőben, talán kicsit le is ült a játék, de kapunk így sem forgott veszélyben.

Már a végéhez közeledett a találkozó, amikor Eduardo mester az 5-0-ás vezetés birtokában is űzte hajtotta fiait. Sőt “bemondta” a csapatnak, hogy 1-0-ra vezet az ellenfél és gólt kell szerezni a hátralévő 3 percben. A fiúk rátettek még egy lapáttal, nem akartak “veszíteni”, így muszáj volt gólt szerezni. Munkájuknak végül meglett a gyümölcse, hiszen a 89. percben Tóth D. remekül fordult le védőjéről, majd a felpattanó labdát nagy erővel lőtte a vendégek hálójába. 6-0.

A találat után, úgy ugrott fel mindenki a kispadról, a kispad környékéről ünnepelni, mintha győztes gólt szereztünk volna egy bajnoki mérkőzésen. Jó volt ezt látni…

Hajrá Kozármisleny!

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!