Nagy arányú győzelemmel remek hetet zártunk

HR-Rent Kozármisleny – Szekszárd 7-0 (3-0)

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny, 300 néző

Vezette: Kiss N. (Kepe A., Kulcsár D.)

HR-Rent Kozármisleny: Helesfay D. – Fenyvesi, Fellai (Beke 54.), Lantos, Kocsis A. – Kovács T., Nagy E. – Kirchner (Tóth A. 68.), Wittrédi, Nagy K. – Gránicz (Lauer 54.)

Vezetőedző: Németh Zsolt

Szekszárd: Császár – Rácz, Pátkai, Márton, Lékó – Nagyváradi (Szeiler 20.), Mészáros – Ranga, Kvanduk, Hegedűs (Rigó 66.) – Szabolcska (Koch 76.)

Vezetőedző: Nagy Tamás

Gólszerzők: Wittrédi 5., Gránicz 9., Nagy K. 45., Kirchner 50., Lauer 57., Lauer 66., Tóth A. 86. percben.

Sárga lap: Lantos 81. percben.

A listavezető és még veretlen Kozármisleny a sereghajtó és még nyeretlen Szekszárdot fogadta, így a papírforma szerint a Kozármisleny toronymagas esélyese volt a mérkőzésnek.

Jól kezdődött a találkozó csapatunk számára, hiszen korán sikerült megszerezni a vezetést.

Az 5. percben Nagy Krisztiántól kapta a labdát Wittrédi, mellel remekül átvette és a hálóba lőtt. 1-0.

A 6. percben Nagy K. lövését hárította Császár.

A 9. percben Kirchner remek átadást kapott, majd önzetlenül középre passzolt, ott érkezett Gránicz és közelről a hálóba lőtt. 2-0.

A 13. percben Kocsis kapu előtt keresztbe lőtt labdája veszélyesen ment el a kapu előtt.

A 15. percben egy szabadrúgás után legurított labdát Márton 24 méterről lőtte fölé.

A 25. percben Hegedűs 26 méterről a mislenyi kapu fölé nőtt.

A 28. percben Fellai felívelése nagyon veszélyesen szállt Wittrédi felé, de megúszta a Szekszárd a szituációt.

A 29. percben Gránicz lépett ki, majd jobb lábbal ellőtte a kapus mellett, de kapu mellé ment a labda.

A 31. percben Nagy K. jobb oldalról középre lőtte a labdát, a hosszú oldalon érkezett Lantos, akit „eltüntettek”, így nem tudta a labdát a kapuba rúgni.

A 32. percben Wittrédi beadása átszállt a hosszú oldalra, középen hibázott egy védő, amire nem számított Kirchner így a lábáról a kapushoz pattant a labda.

A 35. percben Nagy Erik remekül indította Grániczot, aki a kapus mellett ellőtte a labdát, de a gólvonal elől egy védő felszabadított.

A 36. percben a mérkőzés legnagyobb vendég helyzeteként Szabolcska 22 méterről alig lőtt Helesfay kapuja mellé.

A 39. percben Nagy Erik – Gránicz volt a labda útja, támadónk középre lőtte a labdát, de Nagy K. a hosszú oldalon nem tudta kapuba rúgni.

A 40. percben Kovács T. lövését Császár ütötte ki.

A 45. percben Nagy Krisztiántól kapta a labdát Wittrédi, majd visszapasszolt Nagy Krisztiánhoz, aki nagy erővel a jobb felső sarokba lőtt. 3-0.

Az első félidőben igazolódott a két csapat közötti tabellán elfoglalt helyezésbeli különbség és a 3-0-s eredmény azt vetítette elő, hogy eldőlt a 3 pont sorsa.

A 47. percben Fenyvesi jobb oldali beadását Gránicz rosszul találta el, az egyik védő szögletre mentett.

A 48. percben Nagy K. kapott labdát, középre passzolt, Gránicz érkezett, de gólszerzési kísérletét Császár ártalmatlanította.

Az 50. percben Wittrédi indította Nagy K-t, aki kicselezte Mészárost, majd középre passzolt Gránicznhoz, aki elhibázta a lehetőséget, de a kapusról kipattanó labdára Kirchner csapott le, elhúzta Császár mellett és a kapuba gurított. 4-0.

Az 57. percben Wittrédi vette észre a szélen felfutó Fenyvesit, aki egyből középre tekerte a labdát, Lauer pedig 10 méterről, szép mozdulattal a kapuba fejelt. 5-0.

A 66. percben Wittrédi kényszerítőzött Nagy Krisztiánnal, Wittrédi a kapusra vezette a labdát, elrúgta mellette, majd a középen érkező Lauer közelről a hálóba segítette a labdát. 6-0.

A 71. percben Beke ugratta ki Lauert, támadónk a hosszú oldalra passzolt ahol Tóth A. centikkel maradt le a beadásról.

A 78. percben vendég szöglet után a felszabadítás Nagy Krisztiánhoz került, aki Tóth A. elé passzolt, aki a kapusra vezette majd a kiérkező hálóőrbe rúgta a játékszert.

A 85. percben Lauer 16-oson belül leadott lövése a kapufát találta el.

A 86. percben Tóth A. kapott egy átadást és egy védő szorításában a kiérkező Császár mellett a hálóba nőtt. 7-0.

A 90. percben szép akció végén Lauer passzolt Wittrédihez, aki egy lövőcsel után bal lábbal lőtt, az egyik védőn megpattanó labda szögletre vágódott.

A Kozármisleny a papírformának megfelelően magabiztosan gyűjtötte be a 3 pontot és ilyen arányban is teljesen megérdemelten nyert.

Ha csak a kihagyott nagy helyzeteket nézzük, könnyen kétszámjegyű különbség alakulhatott volna ki, de így sem lehetünk elégedetlenek.

A csapat remek hetet zárt, hiszen a Puskás Akadémia elleni bravúros győzelem után hozta a kötelező feladatot is.

Gratulálunk a CSAPATNAK!

Németh Zsolt: Nagyszerű hetet tudhatunk magunk mögött. Múlt hét pénteken Szentlőrincen kezdtük, ahol 3-0-ra nyertünk, majd kedden a Puskás Akadémiát 2-0-ra győztük le és ma pedig 7-0-ás siekrt arattunk. Le a kalappal játékosaim előtt és le a kalappal a közönség előtt is. Célunk érdekében próbálunk minél jobban játszani, folyamatosan fejlődni, hiszen mindig van fejlődési lehetőség. Ma úgy gondolom, hogy csapatom igazolta, mentálisan is és fizikálisan is rendben van. Jövő héten vasárnap fogadjuk a Békéscsabát, ahova ugyanígy sok szeretettel várjuk a szurkolókat.

Nagy Tamás: Sajnos a mérkőzésen látottak és az eredményjelző amely 7-0-át mutat, magukért beszélnek. Az eredmény pontosan mutatja a két csapat közti jelenlegi különbséget és meg kell mondjam, hogy nekem mint edzőnek nagyon furcsa ezt mondani, de nem is érzem túlzónak az eredményt. Mi sajnos ennyire le vagyunk maradva, nemcsak a Kozármislenytől, de a középcsapatokhoz képest is. Aki itt volt, az láthatta ezt. Nagyon hosszú út előtt vagyunk. A minőség sajnos hiányzik a csapatunkból, ez nélkül pedig nehéz előre lépni.

Hajrá Kozármisleny!

3 hozzászólás

 1. MISLENY FAN szerint:

  Gratula srácok!

  Ez egy újabb közönségszórakoztató gyözelem volt, csak kár hogy ilyen kevesen jönnek ki a meccsekre és szurkolnak a csapatnak. Nagyon megérdemelnék.
  Hargitai elvtárs egyre többet jár Kozármisleny meccsre, csak nem törzsszurkoló lesz ő is?
  Nem hinném, én rosszat sejtek!
  Gyerünk srácok ezzel a lendülettel kel átgázolni mindenkin!

  HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. ..... szerint:

  MISLENY FAN: látom itt Te vagy az agytröszt és Te fanatizálod a csapatod…

  Legnehezebb ellenfeletek az 1. fordulóban volt és marad is!
  Remélem Kozármislenyként indultok az NB 2-ben is!

 3. MISLENY FAN szerint:

  Jól látod, mi legalább jó hírét visszük Baranyának / digi sport/.

  Jól hangzana jövöre egy Pécs-Komló helycsere is!!!

  CSAK A MISLENY!!!!!!!!!!!!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!