Mindent bele a Siófok ellen!

Szombaton 16.00-kor újabb nagyon fontos mérkőzés vár a Szabó Zsolt vezette kozármislenyi labdarúgókra.

Ezen a mérkőzésen nem szabad foglalkozni sem bajnoki táblázattal, sem az elmúlt hetek szereplésével, fel kell menni a pályára mindenkinek a maximumot nyújtania és legyőzni a Siófokot.

Természetesen nem ennyire egyszerű a feladat, ugyanakkor mégis ennyire “egyszerű” a feladat. Ezen a mérkőzésen bármilyen játékkal, bármilyen módon (a fair play keretein belül) le kell győzni a jelenlegi 2. helyezett vendégeket.

A Siófok az előző bajnokság végén drámai körülmények között búcsúzott az NB I-től, de feltett szándékuk, hogy már idén visszajussanak a legjobbak közé.

A Balaton parti gárda élén évek óta Horváth Károly áll, akit nevezhetünk szakmai vezetőnek, vezetőedzőnek, vagy mindenesnek, hiszen kevés olyan pozíció van a klubnál, amit ő még nem töltött be.

Az elmúlt években az NB I-ben erőn felül teljesítettek mindig, de tavaly nem sikerült a bravúr, még olyan huszáros hajrával sem, amit ők véghezvittek. Az utolsó fordulóban hatalmas esélyt kaptak a sorstól, de nem tudtak vele élni.

A nyáron ahogy egy kieső csapatnál lenni szokott, jelentősen átalakult a keret, azonban az igazolások olyannyira jól sikerültek, hogy 6 forduló elteltével eredményesek és feljutó helyen állnak.

A Siófok a 2009/2010-es bajnokságban szerepelt az NB II Nyugati csoportjában (amit végül meg is nyertek), az akkor lejátszott összecsapásokon együttesünk idegenben Finta és Tóth Z. góljaival 2-0-ra tudott győzni, míg hazai pályán Lauer góljával 1-1-es döntetlen született.

Ezt követően 2011. októberében a Magyar Kupában is megmérkőztünk velük, akkor a legjobb 16 közé kerülésért megvívott találkozón 2-1-es győzelemmel búcsúztattuk Horváth Károlyékat.

Ha a statisztikát nézzük, mindenképpen jók az előjelek.

Ha a sorozatokat illetve az erre vonatkozó “megszakadási” elméleteket vesszük figyelembe, akkor remélhetjük, hogy a Siófok 6 meccses veretlenségi sorozata ugyanúgy megszakad, mint a Kozármisleny nyeretlenségi sorozata.

Természetesen nem elég bízni, hanem NAGYON sokat kell tenni azért, hogy a siker összejöjjön.

Mindenkinek nagyon oda kell tennie magát, nem létezik elveszített labda, menni kell, ahogy a “csövön kifér”!

Mindenkinek harcolnia kell a CSAPATÉRT, a társakért és azért a mezért amiben pályára lép,  EGYMÁSÉRT ÉS KOZÁRMISLENYÉRT!

“Teher alatt nő a pálma” – ismerjük a mondást. Mindenki tisztában van azzal, hogy nehéz feladat vár labdarúgóinkra, nehéz, de nem megoldhatatlan!

Hazai pályán mindenképpen van esélyünk, sőt ha meg tudnánk ismételni a ZTE elleni teljesítményünket, ha jobban fogunk koncentrálni a helyzetek értékesítésénél, minden bizonnyal össze fog jönni a hőn áhított Kozármislenyi siker!

És amire mindennél jobban vár minden Kozármisleny szimpatizáns, hogy végre a mérkőzés után Zsdrál Miroszláv “vezénylése” mellett elénekelhessük a győztes éneket!

Nem bánjuk, ha az újak ekkor még nem fogják tudni kívülről, de ígérjük nekik, hogy az este folyamán már menni fog nekik is!

Mindent bele srácok!

Hajrá Kozármisleny!

 

 

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!