Menekülés a győzelembe!

Ismét hétközi forduló kerül sor a Merkantil Bank Ligában, ezúttal szerdán 16:30-kor Kozármislenyben lépünk pályára, ellenfelünk a Szeged 2011 gárdája lesz.

Vendégeink jelenleg a bajnoki táblázat 7. pozícióját foglalják el, egy abszolút stabil, a középmezőny elejéhez tartozó csapatról van szó.

A Szeged 2011 a tavaszi fordulók során hazai pályán a Cigánd elleni 0-0-val kezdett, majd Csákvárról 3-0-ás győzelemmel távoztak.

A következő fordulóban fontos mérkőzést nyertek egyik riválisuk, a Vác ellen, ezután Zalaegerszegen 0-0-ás döntetlent értek el.

Ezt követően fogadták a Credobus Mosonmagyaróvárt, amely a tabellán elfoglalt helyezés alapján szintén riválisnak számít(ott), de a vendégek tavaszi formája alapján kevésbé volt az, ennek ellenére a Győr-Moson-Sopron megyei alakult elhozott 1 pontot Gyuláról.

Az újabb idegenbeli fellépésükön Siófokon a 86. percben egalizáltak és szeretek 1 pontot, a következő fordulóban pedig hazai környezetben 1-0-ra győzték le a Nyíregyházát.

Vasárnap Dorogon vendégszerepeltek és elszenvedték első tavaszi vereségüket, a 6 forduló óta gólt sem kapó és remek formában lévő dorogiak 1-0-ra győztek ellenük.

kfc_cigand_5_525

Klausz László vezette Szegednek a szerdai fordulóban a HR-Rent Kozármisleny mellett a másik ellenfele a fáradtság lehet.

Vasárnap még Dorogon vizitáltak, ami nincs éppen a gyulai telephely szomszédságában (330 km). Ezt a hosszú utat oda-vissza tették meg, majd rövid regenerálódás után kell útra kelniük, egy újabb 300 km feletti “turnéra” Kozármislenybe.

Igaz, hogy csapatunk is idegenben szerepelt vasárnap (Békéscsabán), de a hétközben szerencsére nekünk már nem kell újból messzire utaznunk. Az, hogy az ilyen fajta utazási fáradtságnak mekkora szerepe lesz/lehet a mérkőzésen, azt nehéz megjósolni, de mindenesetre a hazai pálya mellett ez is mellettünk szólhat.

Legutóbb a csütörtök – vasárnap ritmusból nem jöttünk ki rosszul, hiszen hétközi fordulóban (csütörtökön) legyőztük a Nyíregyházát (nem is akármilyen játékkal), majd Sopronban is jól ment a csapatnak és 1 pontot onnan is elhoztunk.

Most valami hasonló jó szériára volna szükségünk, hazai pályán eredményesnek kell lenni a Szeged 2011 ellen, majd elutazni a SZEOL-hoz és újabb idegenbeli pontokkal gazdagodni!

A fókusz azonban jelenleg a Szeged 2011 elleni mérkőzés, ami közhely, de nem lesz egyszerű.

Vendégeink az idegenbeli táblázaton előkelő helyen állnak, ráadásul az utolsó 6 vendég mérkőzésükből 2 győzelem és 3 döntetlen és 1 vereség a mutatójuk.

Csapatunk a Békéscsaba elleni vesztes mérkőzés után, nincs könnyű helyzetben, de Szanyó Károly szavaival élve a jelszó: “Menekülés a győzelembe!”

A szerdán 16:30-kor kezdődő összecsapást Dr. Kovács Gergely vezeti, segítői Mohos Milán és Király Zsolt lesznek, tartalék játékvezetőként Gaál Ákos működik közre!

A mérkőzésre ismét életbe lépnek a korábbi beléptetési szabályok, a hölgyek és a 14 év alatti gyermekek INGYEN tekinthetik meg az összecsapást!

Szurkoljunk együtt csapatunknak!

Hajrá Kozármisleny!

 

4 hozzászólás

 1. MISLENY FAN szerint:

  Gyerünk srácok csak a győzelem elfogadható!
  Már csak az önbecsülés miatt is, ti ennél sokkal többre vagytok hívatottak és ezt már nagyon sokszor bizonyítottátok . Harcoljatok EGYMÁSÉRT ÉS KOZÁRMISLENYÉRT, úgy ahogy tavaly tettétek ezt a kupamenetelés során.

  HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!!!!!!!!!

 2. Mislenyszurker szerint:

  Mindent bele fiúk! Az a baj, hogy abból a csapatból, nem sokan vannak a pályán…

 3. Blue White Heart szerint:

  Muszáj realistának is lenni, és látni a hibákat, fejlődési pontokat, illetve javítandó részleteket. Nem úgy áll a csapat ahogy szeretnénk, nem olyan álmokat szövögetünk a végeredmény tekintetében, mint amiket terveztünk.

  DE,

  mint szurkoló úgy érzem ez a csapat kicsit az én gyermekem is, akivel minden sikeres, és sikertelen lépés ellenére ott vagyok. Aki ha látom hogy megteszi amit kell, ami erejéből tellik, akkor nem leszek elégedetlen hanem vállon veregetem és bíztatom.

  A “SZENVEDÉLY” szó sokszor előjött az utóbbi években a csapattal kapcsolatban. Ez az ami igazán jellemzi a mi közösségünket. Van közös célunk nekünk szurkolóknak, és a csapatnak, és bennem még megvan a SZENVEDÉLY, úgyhogy azzal tudok segíteni ha holnap kimegyek, és minimum rekedtre kiabálom magam a győzelmet elősegítve.

  Kedves csapat, kérlek ti is rakjátok hozzá a magatok felét!

  HAJRÁ MISLENY!

 4. Pusás József szerint:

  Hajrá Misleny! Gyerünk Srácok lépjünk túl, és kapjuk össze magunkat, előzzük vissza a Csákvárt!
  Gyerünk! Gyerünk! Hajrá Misleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!