Megkezdődött NB II-es labdarúgóink felkészülése

A mai nappal edzésbe állt az előző év ezüstérmes együttese, a Kozármisleny is.

„Viharos” heteket követően elérkezett az első tréning időpontja, ahol a tavalyi csapatból maradó labdarúgók mellett több új fiú is feltűnt.

A tavalyi gárdából Sólyom, Helesfay, Kiss M., Balaskó, Vég, Kovács T., Schmidt, Zsdrál, Koller voltak jelen. Az U19-es csapatból Paál M. edzett a felnőttekkel, Berek a lelátóról nézte a társakat.

Karacs Roland engedélyt kapott a klubvezetéstől, hogy Hollandiába a Roda együtteséhez utazzon próbajátékra, így ő igazoltan volt távol.

Sajnálattal közöljük, hogy a csapat egyik fontos láncszeme, 112 NB II-es mérkőzéssel bíró, 5 évig az NB II-es Kozármisleny csapatát szolgáló, és még mindig csak 23 éves Tasselmájer Tamás osztrák alacsonyabb osztályba igazol.

A játékost marasztalta a vezetőség, és a szakmai stáb is szívesen látta volna, de a labdarúgó még korábban megfelelt a próbajátékon és a jövőbeli osztrák munkalehetőség reményében nekivágott a kalandnak.

Tasselmájer távozása nagy érvágás hiszen pályán belül és kívül egyaránt fontos láncszem volt!

Sok sikert kívánunk Tasi! Nagyon fogsz hiányozni mindenkinek!

Korábban hírt adtunk már róla, hogy Rácz Ferenc az MTK-ba igazolt, ahol tétmeccsen, kezdőként lépett pályára az Európa Ligában és mind a fővárosi kék-fehérek vezetői, mind a csapattársai elismerően nyilatkoztak Feri kvalitásáról.

Ugyancsak NB I-es csapathoz igazolt Fellai József, aki Pápán folytatja pályafutását, mivel a németországi edzőtábor után pihenőnapot kaptak, így hazautazott Baranyába és megtekintette a Kozármisleny első edzését is.

Wittrédi és Fodor F. visszatértek korábbi klubjukba a PMFC-be, ahol gőzerővel készülnek az NB I-es szezonkezdetre.

Gyánó és Pintér Sopronba igazolt, ahol megerősített csapat vág neki az NB II-es küzdelmeknek.

Tóth Zoltán ugyancsak próbajátékra utazott Ausztriába, az ő sorsa is rövidesen eldől, hiszen július 15-én lejár az osztrák átigazolási időszak.

Az újak között találkozhattunk a PMFC csapatában nevelkedő jelenlegi és korábbi labdarúgókkal.

Turi tavaly bemutatkozhatott az NB I-ben is, továbbá Tudja és Heim illetve a kanadai James, – akik a jelenlegi PMFC-től érkeztek tesztelésre, de itt volt Berdó Valentin és Racskó Roland is – akik korábbi pécsi nevelések.

A pécsi különítményen kívül több próbajátékos is érkezett, többek közt Kecskemétről, Vácról.

Látható, hogy az idei év sem ígérkezik könnyűnek és Márton Gábornak ismét nehéz feladata lesz, hiszen megint új csapatot kell építenie, ráadásul ezúttal is úgy, hogy meghatározó labdarúgók sora távozott.

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!