Megkezdődött a téli felkészülés

A mai nappal elkezdték NB II-es labdarúgóink téli felkészülésüket a tavaszi fordulókra.

Eduardo Almeida vezetőedzőnk hétfőn reggel, feleségével és 10 hónapos kisfiával megérkezett Kozármislenybe.

Ma délelőtt már a pécsi Addo Café-ban sajtótájékoztató keretében mutatta be az új trénert Feleki Attila klubtulajdonos a média képviselőinek.

Eduardo elmondta, hogy lépésről lépésre szeretne haladni, előbb meg kell ismernie saját csapatát, a korábban látott felvételek után most az edzéseken szeretné látni a labdarúgókat.

Ezt követően ugyancsak fontosnak tartja az ellenfelek feltérképezését.

Meg van róla győződve, hogy a csapat többre hivatott, és amennyiben sikerül a tulajdonos által ígért erősítéseket is megvalósítani, úgy az együttes elérheti a célját és meghosszabbíthatja NB II-es tagságát.

Délután 3 órakor Eduardo Almeida és a szakmai stáb a klubházban találkozott a labdarúgókkal, ahol a mérlegelést követően 1 óra 40 perces edzéssel megkezdődött a felkészülés.

A csapathoz kapcsolódó információ, hogy Vég Bence távozik együttesünktől, mert Budapesten folytatja tanulmányait. A klub vezetésének engedélyével jelenleg a Vasas csapatánál van próbajátékon.

Bencének további sok sikert kívánunk pályafutásához!

A következő hetekben heti 2 edzőmeccs vár a társaságra.

A hétvégi egymás közti játék után, elsőként jövő héten szerdán a Szekszárd NB III-as gárdáját fogadjuk, majd január 18-án a PMFC otthonában lépünk pályára.

A későbbiekben megmérkőzünk az NB I-es Kaposvárral, Pakssal, Szombathelyi Haladással (mindegyik mérkőzés idegenben lesz), utazunk Vinkovciba a Cibalia otthonába, de felkészülési meccset vívunk a Paks U21-el a PMFC U21-el illetve a Kaposvár U21-el is.

A felkészülési meccsek pontos időpontjairól tájékoztatni fogjuk olvasónkat.

Hajrá Kozármisleny!

2 hozzászólás

  1. Kesztyüs Zoltán szerint:

    🙂

  2. Zoli szerint:

    Csizmadi szöszi ingyen igazolható!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!