Megkezdődött a Kozármisleny téli felkészülése

A megszokotthoz képest valamelyest korábban, már január 4-én, hétfőn munkába álltak a HR-Rent Kozármisleny NB III-as labdarúgói.

A felkészülés korai kezdésének oka, hogy idén előbb kezdődik a bajnoki szezon is, illetve az őszi remek Magyar Kupa szereplésünknek köszönhetően érdekeltek vagyunk az MK negyeddöntőben is, február 10-én, szerdán pályára lépünk Békéscsabán.

Az első bajnoki mérkőzésünkre február 13-án, Komlón kerül sor.

A felkészülés során csapatunk edzőmérkőzéseken is pályára lép, amelyről honlapunkon a “Következő mérkőzés” rovatban tájékoztatni fogjuk olvasóinkat.

Előzetesen úgy tűnik, hogy megmérkőzünk a Zalaegerszeggel, a horvát Beliscevel, a Szekszárddal, a Szentlőrinccel és a Pakssal is.

A keretben akadnak kérdőjelek, talán az élre kívánkozik Wittrédi Dávid sorsa, sajnos ezzel kapcsolatban egyelőre még nem tudunk konkrétummal szolgálni.

A megjelent hírek valóban igazak, Dávidot remek ajánlatokkal kereste meg az NB I-es Bp. Honvéd és az NB I-be igyekvő Mezőkövesd is.

Biztos érkező egyelőre Puskás Zoltán, aki a tavalyi évben csapatunkat erősítette, majd nyáron Ausztriába igazolt, most onnan tér vissza.

Akadnak további kiszemeltjeink, de egyelőre megállapodásokról nem tudunk beszámolni.

Hajrá Kozármisleny!

 

 

1 hozzászólás

 1. MISLENY FAN szerint:

  VITYA akár hogy is döntesz ebben a csapatban mindig is számítunk rád.
  De azért remélem, hogy velünk maradsz és veled együtt ünnepeljük a bajnoki címet és a kupagyőzelmet.
  Gyerünk srácok folytatódjon még sokáig ez a nagyszerű sorozat, a Békéscsaba sem lehet akadály.
  Üdv. újra Mislenyben Pusi!

  HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!!!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!